Laatste Beemster munten direct uit voorraad verkrijgbaar

(Leestijd: 1 minuut)

Afgelopen maandag vond de Eerste Slag van het officiële Beemster Vijfje plaats. De rest van de week was het een drukte van jewelste bij ons. Wij konden namelijk beginnen met de levering van deze langverwachte Nederlandse herdenkingsmunt.

Inmiddels hebben wij alle bestellingen verzonden en vastgesteld dat er nog een heel beperkt aantal munten beschikbaar is. Deze laatste Beemster munten zijn nu direct uit voorraad verkrijgbaar.

Maar ik kan u niet garanderen dat dit zo blijft. Zo zijn er nog maar drie gouden Beemster Tientjes beschikbaar. Ook de zwaar verzilverde B.U. munt is zeer veel besteld. Indien u dus nog interesse in een Beemster Vijfje of Tientje heeft, klik dan snel hier om uw bestelling te plaatsen.

Voor de volledigheid volgt hieronder het bericht ter bekendmaking van het Beemster Vijfje.


Na het succes van het Luchtvaart Vijfje eerder dit jaar, is zojuist het ontwerp van de tweede officiële Nederlandse Herdenkingsmunt bekendgemaakt. Op de prachtige munt prijkt de oer-Hollandse droogmakerij de Beemster. Het Ministerie van Financiën is de opdrachtgever voor het uitgeven van dit wettige betaalmiddel.

De voorintekening voor de munt is vanochtend van start gegaan op Zilveren-vijfje.nl. Op deze vertrouwde website voor Nederlandse munten kunt u het Beemster Vijfje reserveren voor de officiële uitgifteprijs. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Het Ministerie van Financiën heeft de oplage van deze nieuwe Herdenkingsmunt strikt gelimiteerd. De oplage van het gouden Beemster Tientje is zelfs nog lager dan in voorgaande jaren. Daarvan worden er slechts 800 stuks uitgegeven. Juist door deze bijzonder lage oplage, zal de vraag waarschijnlijk groot zijn. Klik daarom snel hier om direct naar de website te gaan.

Droogmakerij de Beemster is in 1999 toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Dat het Nederlands erfgoed precies 20 jaar op deze prestigieuze lijst staat, is een geweldige reden voor een officiële munt. Het Beemster Vijfje is de achtste munt in de serie die gewijd is aan Nederlands Werelderfgoed.

Munten uit de serie ‘Nederlands Werelderfgoed’ zijn vaak favoriet onder verzamelaars. De verwachting is dat, zoals we dat vaker zagen, de oplagen vrij snel uitverkocht zullen zijn. Reserveer daarom liever vandaag nog uw exemplaar op de speciale website. Dan ontvangt u uw Beemster Vijfje of Tientje gegarandeerd voor de uitgifteprijs.


Ik wens u veel verzamelplezier met de nieuwste officiële Nederlandse munt: Het Beemster Vijfje.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Deel het bericht