Reserveer het Beemster Vijfje nu nog voor de officiële uitgifteprijs

(Leestijd: 1 minuut)

Onlangs werd het ontwerp van het officiële Beemster Vijfje bekendgemaakt. Direct liep het storm op de website waar deze nieuwe Nederlandse munt kan worden besteld. Zoals verwacht was de vraag naar de Herdenkingsmunt enorm. Net zoals dat voor eerdere Nederlandse uitgiften gold.

Heeft u uw Beemster Vijfje nog niet gereserveerd? Klik dan snel hier om naar de vernieuwde bestelsite te gaan. Er geldt namelijk al een hele beperkte beschikbaarheid voor het wettige betaalmiddel. Dat komt mede door de extra streng gelimiteerde oplage.

De Beemster staat in 2019 twintig jaar op de prestigieuze UNESCO Werelderfgoedlijst. Het karakteristieke Hollandse polderlandschap is duidelijk terug te zien in het ontwerp van de munt. Maar ook langs de rand van de munt zijn symbolen aangebracht die typerend zijn voor het erfgoed. Grotere afbeeldingen van de munt waarop de vele details te zien zijn kunt u hier bekijken.

De Ceremoniële Eerste Slag van het Beemster Vijfje vindt over iets meer dan een week plaats. Wij zullen dan al snel kunnen beginnen met de levering. Indien u interesse in de Herdenkingsmunt heeft, adviseer ik u om direct een reservering te plaatsen. U heeft nu namelijk nog keuze uit de verschillende kwaliteiten waarin deze verkrijgbaar is.

Waarschijnlijk zal u deze keuze niet lang meer hebben. Wij hebben al vele reserveringen voor de verzilverde en zilveren Beemster Vijfjes mogen ontvangen. Maar ook het Gouden Beemster Tientje is erg gewild vanwege de zeer lage oplage van slechts 800 munten.

Wilt u meer informatie over het onderwerp of de verschillende kwaliteiten? Gaat u dan naar deze pagina. Bij elke Beemster munt zijn de numismatische specificaties vermeld. Onderaan de webpagina vindt meer informatie over het thema en het ontwerp.

Ik wens u veel verzamelplezier met de nieuwste munt in de serie Nederlands Werelderfgoed.

Verlopen
Deze aanbieding is verlopen. Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze aanbiedingen.

Deel het bericht