Ontvang de langverwachte BeNeLux muntset 2019

(Leestijd: 1 minuut)

Ik heb goed nieuws voor u. De langverwachte officiële BeNeLux Set 2019 is namelijk beschikbaar! Deze set bevat alle reguliere Euromunten van België, Nederland en Luxemburg van dit jaar. Dat zijn maar liefst 24 munten in totaal, geslagen in de hoge kwaliteit Brilliant Uncirculated.

De BeNeLux Sets zijn al jaren een favoriet verzamelgebied van veel verzamelaars. En niet alleen in de drie landen. Ook in de rest van Europa zijn de schitterende sets erg gewild. Helaas blijft de oplage strikt gelimiteerd. Van de BeNeLux Set 2019 zijn slechts 7.000 exemplaren beschikbaar gesteld voor alle verzamelaars wereldwijd.

Wilt u de gewilde set van dit jaar gegarandeerd bemachtigen? Klik dan snel hier om naar de pagina te gaan waar u deze kunt bestellen. Nu nog voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 65,-.

Het thema van de BeNeLux Set 2019 is ‘De luchthavens van de Benelux’. Dit thema ziet u terug op de speciale blister waarin de 24 munten zijn verpakt. Het onderwerp is tevens op zeer gedetailleerde wijze afgebeeld op de prachtige Herdenkingsuitgifte die voor deze set is geslagen.

Complete set ‘Luchthavens van de Benelux’ 2019

  • Alle 8 reguliere Euromunten 2019 van Nederland, België én Luxemburg
  • In totaal 24 munten, geslagen in de hoge kwaliteit Brilliant Uncirculated
  • Oplage van slechts 7.000 sets wereldwijd
  • Incl. speciale verzamelverpakking en exclusieve Herdenkingsuitgifte

Er lijkt al jaren een toename te zijn in het aantal mensen dat de BeNeLux Sets verzamelt. Dat is ook niet zo vreemd. Elke set biedt een perfecte manier om een complete reeks Euromunten in BU-kwaliteit van drie landen te bemachtigen. Vanwege de verwachte grote vraag naar de set van 2019, geldt er een restrictie van maximaal 3 sets per huishouden.

De experts van het Amsterdams MuntKantoor hebben onlangs de kans gehad om enkele oudere BeNeLux Sets in te kopen. Wij bieden u graag de mogelijkheid deze schaarse sets te ontdekken. Ga naar Beneluxset.nl en bekijk welke sets op dit moment verkrijgbaar zijn.

Is er een set die u aan uw verzameling wilt toevoegen? Dan raad ik u aan niet te lang te wachten met uw bestelling. Van de meeste BeNeLux Sets zijn nog maar een paar exemplaren verkrijgbaar.

Ik wens u een fijn Pinksteren en veel verzamelplezier met de nieuwste muntset.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Deel het bericht