Een schitterende herdenking van een Hollandse Meester

(Leestijd: 1 minuut)

350 jaar geleden overleed één van de grootste kunstschilders van ons land: Rembrandt van Rijn. Dé Hollandse meester van de 17e eeuw. Zijn werk is geliefd in Nederland, maar zeker ook in andere landen. Volgens velen behoort hij zelfs tot de top 10 schilders aller tijden.

Eerder dit jaar hoorde ik al dat San Marino speciaal voor de 350e sterfdag van Rembrandt een officiële Herdenkingsmunt zou uitgeven. Ik ben blij dat ik u vandaag kan melden dat deze munt is geslagen. Bovendien bent u direct in de gelegenheid om dit zilveren Rembrandt Tientje te reserveren.

Wereldwijd zijn er vele kunstliefhebbers en natuurlijk muntverzamelaars. Naar verwachting zal de vraag naar het zilveren Rembrandt Tientje dan ook groot zijn. De totale oplage is echter beperkt tot slechts 3.500 stuks. Klik snel hier en bestel de officiële 10 Euro munt nu voor slechts € 89,95.

Het Sterling zilveren Rembrandt Tientje is geslagen in de allerhoogste muntkwaliteit: Proof. Dat betekent dat de munt is geslagen met gepolijste muntplaatjes én met een gepolijste stempel. Het resultaat is een hoog-spiegelende achtergrond, waarop de gematteerde muntafbeelding van Rembrandt extra goed zichtbaar is.

Numismatische informatie

  • Thema: 350e Sterfdag van Rembrandt van Rijn
  • Nominale waarde: 10 Euro
  • Metaal: Sterling (.925) zilver
  • Kwaliteit: Proof
  • Oplage: Slechts 3.500 stuks
  • Diameter: 34 mm

Door de zeer lage oplage en de grote internationale vraag is de beschikbaarheid op de Nederlandse markt beperkt. Reageer direct om het Rembrandt Tientje in Sterling zilver te reserveren. Alle reserveringen worden strikt op volgorde van binnenkomst behandeld.

Rembrandt vervaardigde in totaal ongeveer driehonderd schilderijen, waarvan De Nachtwacht de bekendste is. Maar ook andere werken zoals De Staalmeesters, Het Joodse Meisje en Jan Six genieten bekendheid. Bovendien maakte geen schilder uit zijn tijd zoveel zelfportretten als Rembrandt.

Eén van deze portretten is afgebeeld op de munt van San Marino. Kenners van het werk van Rembrandt herkennen dit portret misschien wel. Het originele schilderij is sinds 1922 te bezichtigen in de ‘Galleria degli Uffizi’ in Florence. Eén van de oudste en belangrijkste kunstmusea ter wereld.

Ik wens u veel verzamelplezier met de nieuwste munt ter herdenking van een Hollandse meester.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Deel het bericht