Reserveer nu uw Franse 10 Euro Zilver Proof munt 'Olympia'

(Leestijd: 1 minuut)
Reserveer nu uw Franse 10 Euro Zilver Proof munt 'Olympia'

Wanneer wij Franse Herdenkingsmunten aanbieden, stromen de reserveringen binnen. Elke keer weer. Dankzij de schitterende ontwerpen, boeiende onderwerpen en hoge muntkwaliteit is de vraag naar deze verzamelobjecten groot. Daarbij is de oplage vaak zeer strikt gelimiteerd.

Dat geldt zeker voor de nieuwste 10 Euro Herdenkingsmunt ter ere van het Griekse Olympia. Van dit zilveren meesterwerk zijn slechts 3.000 exemplaren geslagen voor alle verzamelaars wereldwijd. Toch heeft u nu een kans om dit speciale Franse wettige betaalmiddel te bemachtigen.

Heeft u interesse in de munt? Vul dan vandaag nog uw reserveringsformulier in. Reserveringen worden namelijk zonder uitzondering op volgorde van binnenkomst behandeld. Klik daarom nu hier en reserveer gelijk een exemplaar.

Lees meer...

Bespaar tijdelijk 50% op de complete muntset van Nepal

(Leestijd: 1 minuut)
Bespaar tijdelijk 50% op de complete muntset van Nepal

Deze zomer ziet er voor de meeste mensen anders uit dan verwacht. Veel vakanties zijn noodgedwongen geannuleerd, uitgesteld of omgeboekt. Natuurlijk is er inmiddels al meer mogelijk dan enkele maanden geleden, vooral in Europa. Maar een reis naar een ver oord is meestal nog geen optie.

Echter, juist dat soort landen hebben vaak een hele bijzondere munteenheid. Daarom geven wij u graag de kans om zeer voordelig kennis te maken met een uniek verzamelthema. Met de kortingscode ‘2032EM2326’ ontvangt u namelijk maar liefst 50% kennismakingskorting op de officiële muntset van het land waar u de Mount Everest kunt beklimmen: Nepal.

Uw kortingscode is geldig tot zaterdag. Maar de kans is groot dat deze speciale set met zeven munten al eerder is uitverkocht. De beschikbaarheid is namelijk erg beperkt. Klik daarom snel hier om de complete set van Nepal te reserveren voor de eenmalige prijs van slechts € 9,95 (later € 19,90).

Lees meer...

Zeldzame Hologrammunt in puur zilver nog beperkt beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)
Zeldzame Hologrammunt in puur zilver nog beperkt beschikbaar

In de nacht van 22 op 23 november 1943, midden in de Tweede Wereldoorlog, voerde de Britse Royal Air Force een grootschalige luchtaanval uit op Berlijn. Deze aanval was onderdeel van een campagne van de Britse luchtmacht genaamd ‘The Battle of Berlin’. Tijdens de luchtaanval raakte onder meer de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche zwaar beschadigd.

Na de oorlog is de beroemde kerk uit de negentiende eeuw opnieuw opgebouwd, waarbij de ruïne als monument is behouden. Dankzij een uiterst innovatieve munttechniek kunt u de kerk echter bewonderen zoals deze er ooit uitzag. Op deze schaarse Hologrammunt uit de HOLO-Vision serie is namelijk zowel de hedendaagse kerk als die van vóór de oorlog te zien.

Speciaal voor onze klanten hebben wij weer een aantal exemplaren weten te verkrijgen door terugkoop uit markt. Echter zijn deze inmiddels al bijna allemaal vergeven. Wilt u de schaarse munt dus bemachtigen? Klik dan snel hier en vul direct uw reserveringsformulier in.

Lees meer...

Zeer moeilijk te verkrijgen op de Nederlandse markt

(Leestijd: 1 minuut)
Officiële Britse Gruffalo B.U. munt tijdelijk weer verkrijgbaar!

Vanwege onze uitstekende relatie met de Britse Koninklijke Munt kunnen wij u regelmatig een speciale Herdenkingsmunt of uitgifte aanbieden. Zo heeft u dit jaar onder andere de officiële Queen, Royal Air Force en Brexit munten kunnen bemachtigen.

De internationale interesse in deze munten is steeds immens. Mede dankzij de boeiende onderwerpen, fraaie ontwerpen en hoge muntkwaliteit. Echter houdt de ‘Royal Mint’ de oplage meestal erg strikt gelimiteerd. Hierdoor hebben wij helaas klanten moeten teleurstellen die net te laat waren om de Herdenkingsmunt te bestellen die zij wilden bemachtigen.

Ook de beschikbaarheid van de munt die wij u vandaag kunnen aanbieden is zeer beperkt. De verkrijgbaarheid op de Nederlandse markt is zelfs vrijwel nihil. Klik daarom snel hier om direct naar deze speciale aanbieding voor de officiële Britse Gruffalo munt te gaan.

Lees meer...

Ontdek de munten van ons Koninkrijk in Sterling zilver

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ontdek de munten van ons Koninkrijk in Sterling zilver

Zoals u weet, doen wij ons uiterste best u elke week een speciale Herdenkingsmunt, set of uitgifte aan te bieden. Daarom zijn onze muntexperts dagelijks voor u op zoek naar prachtige munten die verschillen in thema, metaal en kwaliteit. Zo kunt u eenvoudig een verzameling samenstellen die past bij uw interesses.

Soms zijn deze munten zo nieuw dat ze nog niet eens geslagen. Soms juist zeer oud en zeldzaam. Maar ook de nieuwste munten kunnen al kort na uitgifte erg moeilijk te verkrijgen zijn. Vooral wanneer de vraag vele malen groter is dan het - vaak strikt gelimiteerde - aanbod.

De ervaring leert ons dat dit laatste steeds meer het geval is met de officiële Nederlandse Herdenkingsmunten in Sterling zilver. De laatste jaren is de vraag naar deze waardevolle munten fors gestegen. Hierdoor waren sommige uitgiften zelfs al tijdens de voorintekening uitverkocht.

Vandaag bieden wij u de kans om heel voordelig kennis te maken met dit populaire verzamelgebied. Met uw kortingscode ontvangt u maar liefst 50% introductiekorting op uw eerste munt. Vul 2028EM2322 in tijdens het reserveren of klik hier om uw kortingscode automatisch toe te passen. U ontvangt uw munt dan voor slechts € 29,95 (later € 59,95).

Lees meer...

Elton John geëerd met officiële munt door Verenigd Koninkrijk

(Leestijd: 1 minuut)
Elton John geëerd met officiële munt door Verenigd Koninkrijk

Het Britse popicoon Elton John heeft vele hits op zijn naam staan. Met nummers zoals I‘m Still Standing, Rocket Man en Don’t Let the Sun Go Down on Me heeft hij zowel de harten van zijn fans als de hitlijsten veroverd. Ook in Nederland. Zo is de heruitgave van Candle in the Wind uit 1997 de bestverkochte single in ons land.

Het is dan ook geen verrassing dat Elton John centraal staat op de nieuwste munt in de Britse ‘Muzieklegendes’ serie. Zoals u zich kunt voorstellen, is de internationale vraag naar dit unieke verzamelobject immens. De intekening is pas enkele uren geleden geopend en er zijn al heel veel reserveringen binnengekomen.

Alles wijst erop dat er meer vraag dan aanbod is. Mis deze kans dus niet om het speciale wettige betaalmiddel te bemachtigen en klik snel hier om uw officiële Elton John munt te reserveren!

Lees meer...

Eén van Van Gogh's laatste werken is nu verkrijgbaar in .900 zilver

(Leestijd: 1 minuut)
Eén van Van Gogh's laatste werken is nu verkrijgbaar in .900 zilver

De Hollandse kunstenaar Vincent van Gogh wordt algemeen beschouwd als één van de grootste schilders van de 19e eeuw. Tot op de dag van vandaag dienen zijn leven en zijn wereldberoemde werken als inspiratiebron voor velen. Van Gogh behoort zelfs tot de Canon van Nederland.

Niet alleen in Nederland worden de werken van de kunstenaar bewonderd. Ook in Frankrijk bijvoorbeeld, waar hij een deel van zijn leven verbleef. Ter herdenking van Van Gogh heeft het Franse munthuis Monnaie de Paris dit jaar zelfs een officiële Vincent van Gogh 10 Euro munt geslagen.

De oplage van dit Franse wettige betaalmiddel is zeer strikt gelimiteerd. Er worden slechts 3.000 exemplaren uitgegeven voor alle verzamelaars en Van Gogh-fans wereldwijd. Speciaal voor onze klanten hebben wij natuurlijk een aantal exemplaren naar Nederland weten te halen. Klik daarom snel hier om uw unieke Van Gogh 10 Euro munt te reserveren.

Lees meer...

Officiële Britse Brexit munt zeer beperkt beschikbaar!

(Leestijd: 1 minuut)
Laatste kans: Reserveer direct de officiële Brexit munt in Sterling zilver

Op 31 januari heeft het Verenigd Koninkrijk officieel de Europese Unie verlaten. Sindsdien wordt er stevig onderhandeld over de nieuwe relatie. Hoe de Brexit eruit zal zien, dat weet nog niemand. De enige zekerheid is dat de Britten op 1 januari 2021 definitief zullen vertrekken. Deal of geen deal.

We bevinden ons hoe dan ook in een unieke situatie. Niet eerder verliet een land de EU. Ter herdenking van dit historische moment heeft de Britse Koninklijke Munt een officiële Brexit Herdenkingsmunt geslagen. Ook buiten het Verenigd Koninkrijk is de vraag naar dit bijzondere verzamelobject enorm. De versie in Sterling zilver is hierdoor al uitverkocht bij het munthuis.

Gelukkig wist één van onze muntexpertst op tijd nog een laatste paar zilveren Brexit munten te bemachtigen. Tevens hebben wij enkele munten in de hoge kwaliteit Brilliant Uncirculated verkregen. Daarom bieden wij u vandaag graag de unieke kans om een Brexit munt te reserveren.

Maar wilt u de officiële Brexit munt in Sterling zilver bemachtigen? Klik dan snel hier om direct naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan. Er zijn minder dan 10 exemplaren beschikbaar!

Lees meer...

Ontdek de Taj Mahal in India in 14 Karaat goud

(Leestijd: 1 minuut)
Ontdek de Taj Mahal in India in 14 Karaat goud

Door het coronavirus hebben velen hun vakantieplannen helaas moeten wijzigen. Hoewel de grenzen van landen om ons heen weer open lijken te gaan, gelden er natuurlijk nog beperkingen. Zo zal een bezoek aan één van de Zeven Nieuwe Wereldwonderen deze zomer waarschijnlijk niet lukken.

Wij brengen deze beroemde bouwwerken echter graag naar u toe. Daarom hebben wij vandaag een zeer exclusief aanbod voor u. U heeft namelijk tijdelijk weer een kans om de schaarse Taj Mahal in 14 Karaat goud te bemachtigen. Maar weinig verzamelaars kunnen deze kans krijgen. De wereldwijde verkrijgbaarheid van de munt is namelijk ontzettend beperkt.

Bovendien bespaart u nu 50% op uw gouden Wereldwonder, indien u gebruikmaakt van uw kortingscode. Hierdoor ontvangt u uw waardevolle Taj Mahal munt voor de speciale kennismakingsprijs van slechts € 39,95 (later € 79,95).

Klik daarom hier om uw kortingscode automatisch te activeren. U kunt ook handmatig de volgende code invullen wanneer u uw reservering plaatst: 2024EM2310. Waar u ook voor kiest, doe het snel. Uw code is namelijk maximaal een week geldig.

Lees meer...

Teken nu in op uw exclusieve 75 Jaar Vrijheid in Europa Zilverset

(Leestijd: 1 minuut)
Teken nu in op uw exclusieve 75 Jaar Vrijheid in Europa Zilverset

Zoals u wel heeft gemerkt is er in ons land veel aandacht geweest voor de Tweede Wereldoorlog en het thema ‘75 Jaar Vrijheid’. Hetzelfde geldt voor veel andere landen, zowel binnen als buiten Europa. Tevens hebben diverse landen ook een officiële Vrijheidsmunt in hun eigen valuta uitgegeven.

Wij bieden u vandaag graag de kans om in te tekenen op een hele exclusieve muntset met meerdere van dit soort Vrijheidsmunten. Deze officiële ‘Europe Remembers’ set wordt uitgegeven ter ere van 75 jaar vrede en vrijheid in Europa en bevat maar liefst drie zilveren Herdenkingsmunten in de allerhoogste kwaliteit: Proof.

De speciale set bevat het schaarse Nederlandse Vrijheidsvijfje in Sterling zilver en zowel een prachtige Britse als Canadese Vrijheidsmunt in puur zilver. De wereldwijde oplage is echter strikt gelimiteerd tot slechts 2.000 exemplaren. Naar verwachting is de vraag veel groter dan het aanbod, vooral omdat de Britse munt alléén in deze set te verkrijgen is. Klik daarom snel hier om uw set te reserveren!

Lees meer...

Bestel de Britse 'Royal Air Force' B.U. munt nu voor slechts € 19,95

(Leestijd: 1 minuut)
Bestel de Britse 2 Pond 'Royal Air Force' B.U. munt nu voor slechts € 19,95

Toen de Tweede Wereldoorlog begon werd snel duidelijk dat gevechtsvliegtuigen onmisbaar waren. In korte tijd wist de Britse Koninklijke luchtmacht meer dan een miljoen mensen te rekruteren. De ‘Royal Air Force‘ bestond toen uit Britten, maar ook uit mensen die waren gevlucht uit gebieden die door Duitsland waren bezet. Onder hen waren bijvoorbeeld veel Nederlanders.

Tijdens het verdere verloop van de oorlog heeft de RAF een belangrijke rol gespeeld. Wij zijn dan ook verheugd dat wij u vandaag een exemplaar van de officiële Britse Royal Air Force munt kunnen aanbieden. Vooral omdat deze munt vrijwel overal is uitverkocht.

De hoogwaardige Herdenkingsmunt in Brilliant Uncirculated kwaliteit kost u nu slechts € 19,95. Vanwege de grote belangstelling in alles wat met onze bevrijding en de Tweede Wereldoorlog te maken heeft, wordt aangeraden vandaag nog uw munt af te roepen. Op is op!

Lees meer...

Reserveer nu uw officiële muntset '75 Jaar Vrede en Vrijheid in de Benelux'

(Leestijd: 1 minuut)
Reserveer nu uw officiële muntset '75 Jaar Vrede en Vrijheid in de Benelux'

Via deze nieuwsbrief heeft u de afgelopen tijd diverse prachtige Herdenkingsmunten en -uitgiften kunnen bemachtigen waarop 75 jaar vrijheid centraal staat. Toch blijft de vraag naar dit soort uitgiften onverminderd groot. Telkens loopt het storm op onze websites en soms zijn alle exemplaren zelfs al na enkele uren uitverkocht.

Daarom raden wij u aan om direct van deze kans gebruik te maken om de gloednieuwe officiële BeNeLux Set van 2020 te reserveren. Deze speciale muntset wordt namelijk uitgegeven ter ere van 75 Jaar Vrede en Vrijheid in de Benelux.

Er is elk jaar erg veel interesse in deze bijzondere set met alle Euromunten van Nederland, België en Luxemburg. Maar dankzij het thema zal de interesse dit jaar naar verwachting nóg groter zijn. Klik daarom snel hier om uw set te reserveren voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 65,-.

Lees meer...
Pagina 1 van 15