Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

48 uur gereserveerd! De oude munteenheden

(Leestijd: 1 minuut)
Afscheidsset Griekse Drachme

Bent u tijdens uw zomervakantie nog oude munten van de huidige Eurolanden tegengekomen? De kans op het vinden van deze historische munten wordt steeds kleiner. Een groot deel is al omgesmolten, vernietigd of in de handen van verzamelaars.

Onze Gulden zal bij velen helder voor de geest staan. Alleen wat weet u van de munteenheden zoals de Oostenrijkse Schilling, Maltese Lire of de Griekse Drachme? Gelukkig heeft één van onze muntexperts een aantal complete sets weten te bemachtigen door terugkoop uit de markt.

Met uw kortingscode 2234EM2717 ontvangt u nu een Kennismakingsprijs van slechts € 19,95! De schaarse officiële Afscheidsset van de Griekse Drachme is nu 48 uur op uw naam gereserveerd. Klik nu hier om uw kennismakingskorting af te roepen!

Lees meer...

Schaarse puur zilveren Munt-in-een-Munt Set

(Leestijd: 1 minuut)
Amor & Psyche zilveren Muntset

Een aantal weken geleden mochten wij u een prachtige muntset aanbieden van Michelangelo's Pietà. U heeft nu de kans om uw collectie uit te breiden met een tweede officiële zilveren Munt-in-een-Munt set. Dit keer van het beroemde beeldhouwwerk Amor & Psyche.

Deze exclusieve set van twee munten is een bijzondere combinatie van schoonheid en vakmanschap, met een fantastisch innovatief ontwerp. Zo lijkt het op het eerste oog een normale ronde munt te zijn. Echter is het een bijzondere set van twee puur zilveren Proof-munten die naadloos in elkaar passen. Het zijn dus eigenlijk twee munten in één.

Door de strenge oplage hebben wij nog slechts 9 exemplaren van deze unieke Herdenkingsmunt van Canova's Amor & Psyche beschikbaar. Door de grote vraag zullen deze spoedig uitverkocht zijn. Wees er snel bij en klik hier om uw bestelling te plaatsen!

Lees meer...

Zeldzame munt uit de toekomst bemachtigen?

(Leestijd: 1 minuut)
Niobium Artificial Intelligence 25 Euromunt

Eén van onze experts trof op de markt onverwachts een laatste voorraad van een zeldzame en unieke munt aan. De Oostenrijkse Munt heeft een hele bijzondere officiële 25 Euromunt geslagen. Op deze munt staat Artificial Intelligence (Kunstmatige Intelligentie) centraal.

Wat de zilveren munt zo uniek maakt, is het innovatieve gebruik van Niobium. Het element Niobium geeft de zilveren munt een prachtige elektrisch-blauwe kleur. Het is op twee manieren verwerkt, waardoor de schitterende niobiumkern twee tinten blauw heeft. Hierdoor is dit gedetailleerde ontwerp van deze bijzondere Oostenrijkse 25 Euromunt een ware blikvanger.

Naar verwachting is de unieke 25 Euro munt snel uitverkocht. Wij hebben namelijk slechts 18 exemplaren kunnen bemachtigen en de internationale interesse is enorm. Reageer daarom vandaag nog en mis uw kans niet.

Lees meer...

Deze gloednieuwe 10 Euromunt is nu al bijna uitverkocht!

(Leestijd: 1 minuut)
Caravaggio 10 Euro Sterling zilver

Wij merken dat de vraag naar officiële Herdenkingsmunten uit Malta enorm groeit. Eerder dit jaar hebben wij al een drietal Maltese 10 Euromunten kunnen aanbieden en deze waren telkens razendsnel uitverkocht. Toen één van onze muntexperts onlangs de mogelijkheid had om deze gloednieuwe munt uit Malta te verkrijgen, hoefden wij daar niet lang over na te denken.

Uiteraard hebben onze muntexperts hun best gedaan om zoveel mogelijk exemplaren te bemachtigen, voor u en onze andere verzamelaars. De oplage van dit officiële Maltese verzamelobject in Sterling zilver is echter bijzonder strikt gelimiteerd. Er zijn maar 2.500 exemplaren geslagen. Hierdoor hebben wij er minder kunnen verkrijgen dan dat de vraag waarschijnlijk zal zijn.

Door de beperkte beschikbaarheid hebben wij geen exemplaar op uw naam kunnen reserveren. Wilt u één van de slechts 22 voorradige zeldzame Herdenkingsmunten bemachtigen? Dan wordt u aangeraden om vandaag nog uw interesse kenbaar te maken. Klik daarom nu hier om direct naar uw bestelformulier te gaan en vul snel uw gegevens in.

Lees meer...

Wij hebben uw reservering nog niet ontvangen

(Leestijd: 1 minuut)
Nationale Proof Set 2022

Eerder dit jaar konden wij u één van de meest verzamelde muntsets van Nederland bekendmaken. Namelijk de Nationale Proof Set 2022. Een ongekend aantal verzamelaars zijn u al voor geweest en hebben een reservering bij ons afgeroepen. Dit jaar heeft de set een unieke zwaar verzilverde Proof uitgifte met het "Aarde" thema. Exclusief via deze set verkrijgbaar.

De langverwachte levering is vastgesteld op de aankomende week en wij hebben nog slechts enkele sets beschikbaar. De oplage van de Nationale Proof Set is dit jaar ook strikt gelimiteerd tot maar 3.000 sets. Niemand wil de kans mislopen om de waardevolle jaarset aan hun verzameling toe te voegen. Mis uw laatste kans niet en klik snel hier om uzelf direct in te tekenen op deze gewilde set.

Lees meer...

Ontdek Australië met deze schaarse gekleurde Herdenkingsmunt

(Leestijd: 1 minuut)
Australische Quokka in puur zilver

Het is geen geheim dat veel verzamelaars interesse hebben in munten met een gekleurd ontwerp. Wanneer wij zo'n munt kunnen aanbieden, is de vraag vaak veel groter dan het aanbod. Niet verrassend. De oplages van deze unieke verzamelobjecten zijn meestal zeer strikt gelimiteerd.

Daarom zijn wij verheugd dat vandaag deze officiële Australische Herdenkingsmunt kunnen aanbieden. Op de prachtige puur zilveren munt is, in kleur, een bijzonder dier afgebeeld.

De waardevolle munt is geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit, Proof. Omdat er heel weinig exemplaren zijn uitgegeven en de vraag in Australië zelf gigantisch is, is de allocatie voor Nederland helaas zeer beperkt. Wij hebben slechts twaalf exemplaren. Klik snel hier om deze exclusieve gekleurde Australische Herdenkingsmunt te reserveren!

Lees meer...

Bestel nu! Exclusieve Zuid-Afrikaanse Big Five munt in puur goud

(Leestijd: 1 minuut)
Big Five Leeuw Goudset

Afgelopen week konden wij u een prachtige gouden Machu Picchu munt aanbieden. Vakantiebestemmingen blijkt een gewild verzamelthema, want de Herdenkingsmunt was razendsnel uitverkocht.

Om in de vakantiesfeer te blijven hebben wij deze week een zeldzame Zuid-Afrikaanse Goudset speciaal voor u geselecteerd. Jaarlijks gaan talloze mensen op safari in Afrika in de hoop de ‘Big Five’ te spotten. Voor velen is de leeuw het meest speciale dier. Dit geweldige roofdier wordt op een unieke wijze afgebeeld op de twee ¼ Ounce munten uit de gouden Big Five Serie.

Ik raad u aan om vandaag nog uw reservering te bevestigen. Door de gelimiteerde oplage van slechts 1.000 exemplaren hebben wij maar 15 munten beschikbaar. Klik nu hier voor uw reserveringformulier.

Lees meer...

Ontdek de Machu Picchu in 14-Karaat goud

(Leestijd: 1 minuut)
Ontdek de Machu Picchu in 14-Karaat goud

Deze zomer zal bij velen een prachtige verre reis op de planning staan. Immers kan het eindelijk weer. Zo staat voor mij een bezoek aan één van de Zeven Nieuwe Wereldwonderen hoog op het lijstje.

Dat komt deels door de waardevolle munt die ik u vandaag aan kan bieden. U heeft de exclusieve kans om deze schaarse Machu Picchu munt in 14-Karaat goud te bemachtigen. Weinig verzamelaars krijgen dezelfde kans als u. De wereldwijde verkrijgbaarheid van deze officiële Herdenkingsmunt is ontzettend beperkt.

Bovendien bespaart u 50% op het gouden Wereldwonder indien u gebruikmaakt van uw kortingscode, 2227EM2702. Daarmee ontvangt u de speciale 1 Dollar in 14 Karaat goud voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 49,95 (later € 99,95).

Klik hier om uw kortingscode automatisch te verzilveren. Ik raad u aan om niet te lang te wachten. Er zijn slechts 25 exemplaren van de gouden Machu Picchu munt beschikbaar en OP=OP.

Lees meer...

Reserveer nu tijdelijk uw gratis € 2,- Herdenkingsmunt!

(Leestijd: 1 minuut)
Erasmus 2 Euromunt

Na zeven jaar geeft Nederland eindelijk weer een nieuwe € 2,- Herdenkingsmunt uit! Verzamelaars in binnen- en buitenland wachten hier al jaren op en wij hebben goed nieuws voor u. U kunt het officiële wettige betaalmiddel nu tijdelijk gratis omruilen op Nationale-omruilactie.nl.

De nieuwe Herdenkingsmunt wordt geslagen ter ere van het 35-jarig bestaan van het Erasmus-programma, dat is vernoemd naar de grootse Nederlandse filosoof Desiderius Erasmus. Een belangrijk initiatief dat de uitwisseling van studenten binnen de EU stimuleert.

Het Amsterdams MuntKantoor heeft 10.000 exemplaren beschikbaar gesteld voor de officiële Nationale Omruilactie. Vanwege de enorme interesse in Nederlandse munten, is de vraag waarschijnlijk veel groter dan het aanbod. Klik daarom snel hier en reserveer uw officiële Erasmus munt vandaag nog voor slechts € 2,-.

Lees meer...

Zeldzame hologram munt NU 15 keer beschikbaar!

(Leestijd: 1 minuut)
Akropolis hologram munt

Weet u nog de prachtige hologram munt van Pompeï die wij een paar weken geleden konden aanbieden? Deze unieke munt was zo snel uitverkocht dat wij veel verzamelaars moesten teleurstellen. Door de grote belangstelling zijn wij voor u gelijk opzoek gegaan naar een andere uitgifte uit deze indrukwekkende serie.

Eén van onze muntenexperts heeft, na een lange zoektocht, gelukkig via een internationaal contact een andere hologram munt kunnen bemachtigen. De zeldzame Herdenkingsmunt van het Akropolis. Deze tafelberg behoort tot de bekendste en meest bezochte bezienswaardigheden in Griekenland.

Klik nu hier om snel uw reserveringsformulier in te vullen. Wij hebben van de holografische herdenking van het Akropolis namelijk maar 15 exemplaren. Voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 99,95 zal dit een prachtige toevoeging zijn aan uw collectie.

Lees meer...

Exclusieve Vaticaanse B.U. Set 2022 tijdelijk verkrijgbaar!

(Leestijd: 1 minuut)
B.U. Set Vaticaanstad 2022

Heeft u wel eens een officiële B.U. Euroset uit het Vaticaan kunnen bemachtigen? Dan heeft u geluk gehad, want die kans is erg klein. Vaticaanstad is de kleinste onafhankelijke staat ter wereld en heeft minder dan duizend inwoners. Hierdoor wordt er jaarlijks maar een zeer klein aantal munten en muntsets geslagen.

Van de gloednieuwe Vaticaanse B.U. Set 2022 bijvoorbeeld zijn in totaal slechts 37.000 exemplaren uitgegeven. Terwijl juist deze jaarsets wereldwijd zeer gewild zijn onder verzamelaars. Naar verwachting is de vraag veel groter dan het aanbod.

Dankzij onze internationale contacten is het gelukt om enkele sets naar Nederland te krijgen. Hierdoor heeft u nu de kans om deze zeldzame Vaticaanse Euromunten aan uw collectie toe te voegen. Klik snel hier om naar uw reserveringsformulier te gaan en de wereldwijd gewilde muntset te bestellen.

Lees meer...

Officiële Nederlandse Kleurset zeer beperkt beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)
Kleurset De Nederlandsche Bank

Binnen twee uur na de lancering was de bijzondere Zilveren "De Nederlandsche Bank" Kleurset reeds uitverkocht. Door de grote vraag naar deze zeldzame gekleurde Vijfjes steeg de marktprijs direct. De muntsets verschijnen namelijk in strikt gelimiteerde oplage en veel minder vaak dan menig verzamelaar zou willen.

Vandaag hebben wij echter een unieke aanbieding voor u! Na lang zoeken heeft onze muntexpert via een buitenlandse handelaar nog enkele exemplaren van de schaarse "De Nederlandsche Bank" Kleurset kunnen bemachtigen. De vraag zal opnieuw veel groter zijn dan ons aanbod, dus mis uw kans niet! Klik snel hier om direct uw reservering te plaatsen.

Lees meer...
Pagina 1 van 22

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor