Bespaar direct 67% op de complete Euroset van Litouwen

(Leestijd: 1 minuut)
Bespaar direct 67% op de complete Euroset van Litouwen

Afgelopen week nam Mario Draghi afscheid van de Europese Centrale Bank, waarvan hij acht jaar voorzitter was. De Italiaan kwam al vroeg in zijn termijn bekend te staan als de held die de Euro van de ondergang redde tijdens de kredietcrisis. Dat verdiende hem de bijnaam Super Mario. Maar er kwam ook steeds meer kritiek op de keuzes die onder zijn leiding werden gemaakt.

Kritiek of niet, er zijn veel landen die graag tot de Eurozone willen toetreden. Maar dat gaat niet zomaar. Landen moeten voldoen aan hele strenge eisen en er gaat een zeer uitvoerig proces aan vooraf. Daarom is het inmiddels al jaren geleden dat een nieuw land de Euro heeft ingevoerd.

Lees meer...

Eersteklas eerbetoon aan beroemde Brit nu voor slechts € 19,95

(Leestijd: 1 minuut)
Eersteklas eerbetoon aan beroemde Brit nu voor slechts € 19,95

Brexit. Er gaat de laatste tijd bijna geen dag voorbij of het is wel in het nieuws. Eerlijk gezegd vind ik het spijtig dat onze overzeese vrienden de EU gaan verlaten. Ik ben namelijk regelmatig in Groot-Brittannië voor mijn werk. Ook kopen wij jaarlijks natuurlijk officiële Britse Herdenkingsmunten en muntsets in voor de Nederlandse markt.

Laatst was ik bijvoorbeeld op bezoek bij de Britse Koninklijke Munt, om hun aankomende munten te bespreken. Toen kwam ik er ook achter dat zij nog een laatste paar exemplaren van de speciale Stephen Hawking Herdenkingsmunt uit 2019 ter beschikking hadden.

Deze heb ik direct van ze overgenomen en daardoor kan ik u vandaag een heel uniek aanbod doen. Klik daarom snel hier en bestel de bijzondere Britse munt nu nog voor slechts € 19,95. Haast u, want het aanbod is helaas beperkt tot maar 39 exemplaren.

Lees meer...

Maak kennis met de schaarse The Lion King Kleurset 2019!

(Leestijd: 1 minuut)
Maak kennis met de schaarse The Lion King Kleurset 2019!

Het is alweer 25 jaar geleden dat de originele ‘The Lion King’ op het witte doek verscheen. Deze Disneyfilm veroverde de harten van miljoenen mensen wereldwijd. Een kwart eeuw later gebeurt eigenlijk weer hetzelfde. Zoals u misschien weet, breekt ook de nieuwe versie van de geliefde film record na record.

In dat kader heb ik belangrijk nieuws voor u. Ter viering van het 25e jubileum van de film is er een officiële zilveren Disney’s The Lion King kleurset geslagen. Deze speciale set bevat vier schitterende munten waarop in prachtige kleuren de meest iconische momenten uit de film zijn afgebeeld.

Vandaag bied ik u graag een kans om deze unieke kleurset te bemachtigen. Vanwege de enorme internationale interesse en de wereldwijde oplage van slechts 5.000 sets, heb ik 49 exemplaren verkregen voor de Nederlandse markt. Klik snel hier om naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en een set te reserveren.

Lees meer...

Let op: Market Garden Prestigeset is bijna uitverkocht!

(Leestijd: 1 minuut)
Ontwerp officieel Market Garden Vijfje vandaag onthuld!

Vorige maand kon ik het ontwerp van het officiële Market Garden Vijfje aan u bekendmaken. Zoals ik al had verwacht, liep het gelijk storm op de bestelsite. Heel veel verzamelaars willen deze nieuwe Nederlandse 5 Euro munt bemachtigen. In ons land, maar óók in het buitenland. Operatie Market Garden spreekt wereldwijd tot de verbeelding.

De speciale Market Garden Prestigeset was zelfs al binnen twee dagen compleet uitverkocht bij de meeste handelaren. Gelukkig hebben wij nog vijf exemplaren van deze schaarse set voor u ter beschikking. Klik daarom snel hier om direct naar de officiële bestelsite te gaan en één van de allerlaatste Market Garden Prestigesets te reserveren.

Indien u geen interesse in de Prestigeset maar in een andere Market Garden uitgifte heeft, raad ik u ook aan om vandaag uw reservering achter te laten. U kunt de gewilde munt nu namelijk nog gegarandeerd bestellen voor de officiële uitgifteprijs. In het verleden zijn diverse Nederlandse uitgiften voor fors hogere bedragen verhandeld op marktplaatsen nadat deze waren uitverkocht.

Lees meer...

Ontdek de exclusieve zilveren 'Sprookjes van Grimm' kilomunt

(Leestijd: 1 minuut)
Ontdek de exclusieve zilveren 'Sprookjes van Grimm' kilomunt

Eén van onze muntexperts stuurde mij laatst een foto van een speciale zilveren Herdenkingsmunt. Daarop waren in prachtige kleuren de beroemdste sprookjes van de gebroeders Grimm afgebeeld. Hij kon de munt bemachtigen op een buitenlandse beurs en vroeg of ik deze geschikt vond voor de Nederlandse markt. Daar hoefde ik geen seconde over na te denken. Ja.

Vorige week arriveerde de gekleurde Grimm-munt in ons logistieke centrum. In het echt was deze nog vele malen mooier dan op de foto. Door het gewicht van 1 kilogram puur zilver, een diameter van wel 100 millimeter en de uiterst beperkte oplage is het bovendien een heel uniek verzamelobject.

Tot mijn spijt heb ik er maar twee exemplaren van. Ook zijn er niet meer te verkrijgen. Klik dus snel hier om de exclusieve Sprookjes van Grimm Kilomunt te reserveren. U kunt de munt nu bemachtigen voor slechts € 1.599,-.

Lees meer...

Ontwerp officieel Market Garden Vijfje vandaag onthuld!

(Leestijd: 1 minuut)
Ontwerp officieel Market Garden Vijfje vandaag onthuld!

Ik heb goed nieuws voor u. Het ontwerp van het officiële Market Garden Vijfje is vanochtend vrijgegeven! Wilt u weten hoe de nieuwste Nederlandse Herdenkingsmunt eruitziet? Klik dan snel hier om het bijzondere ontwerp te bekijken.

Het wettige betaalmiddel is gewijd aan één van de grootste militaire operaties op Nederlands grondgebied tijdens de Tweede Wereldoorlog: Operatie Market Garden. In 2019 is het precies 75 jaar geleden Operatie Market Garden plaatsvond. Vanwege het belangrijke onderwerp vertelden veel mensen mij maanden geleden al dat zij erg naar deze Herdenkingsmunt uitkeken.

Tegelijk met de onthulling van het ontwerp is ook de voorintekening voor de munt van start gegaan. Hier kunt u het Market Garden Vijfje direct reserveren voor de officiële uitgifteprijs. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw gloednieuwe Nederlandse munt.

Lees meer...

Officiële Zuid-Afrikaanse Leeuwenmunt in .999 zilver nu verkrijgbaar!

(Leestijd: 1 minuut)
Officiële Zuid-Afrikaanse Leeuwenmunt in .999 zilver nu verkrijgbaar!

Heeft u het nieuws ook gehoord? Overal ter wereld breekt de nieuwe versie van The Lion King record na record. Het is nu zelfs al de meestverdienende animatiefilm ooit. En ook in Nederland is een nieuwe mijlpaal gevestigd. Binnen vier weken waren er meer dan 2.000.000 kaartjes verkocht.

Misschien vraagt u zich af waarom ik over deze Disneyfilm begin. Dat heeft alles te maken met de nieuwe Herdenkingsmunt die ik vandaag aan u bekend kan maken: De officiële Zuid-Afrikaanse Leeuwenmunt uit de Big Five Serie. U kunt deze felbegeerde munt nu reserveren voor slechts € 49,95!

Lees meer...

Bemachtig een prachtig eerbetoon aan duizenden helden

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Canadese Slag om de Schelde munt in 99,99% puur zilver bestellen

In 2019 en 2020 zal er uitgebreid worden stilgestaan bij het thema ‘75 jaar vrijheid’. Aan het eind van deze maand gaat het lustrumjaar officieel van start met de herdenking van de Slag om de Schelde. De Slag om de Schelde vond plaats tussen 2 oktober en 8 november 1944. Het begon ongeveer een week na Operatie Market Garden, waarbij onder andere Nijmegen was bevrijd.

Tijdens de Slag om de Schelde kreeg het Canadese Eerste Leger opdracht om de Westerschelde, die toegang bood tot het bevrijde Antwerpen, te veroveren op de Duitsers. Met een vrije vaarweg zou de bevoorrading van geallieerde troepen via de haven van Antwerpen op gang kunnen komen. Deze bevoorradingslijn werd steeds belangrijker. Winter stond voor de deur.

Na vijf weken van intense strijd hadden de geallieerden de Slag gewonnen. Maar het was een zeer zwaarbevochten overwinning. Het Canadese Eerste Leger verloor ruim 12.000 man. Ter herdenking van alle helden die hun leven hebben gegeven of daartoe bereid waren, is de officiële ‘Slag om de Schelde’ munt in 99,99% puur zilver geslagen.

De oplage is strikt gelimiteerd tot slechts 7.500 exemplaren. Waarschijnlijk is de wereldwijde vraag vele malen groter dan het beperkte aanbod. Indien u de ‘Slag om de Schelde’ munt wilt bemachtigen, raad ik u aan om direct uw reservering te plaatsen. Ik kan u de munt nu nog gegarandeerd leveren voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 99,95.

Lees meer...

Gouden Vredespaleis Tientje tijdelijk weer verkrijgbaar

(Leestijd: 1 minuut)
Gouden Vredespaleis Tientje tijdelijk beperkt verkrijgbaar

Goud is de laatste tijd fors in waarde gestegen. Dit komt mede door de dreigende handelsoorlog, Brexit en internationale onrust. In onzekere tijden zoeken veel mensen hun heil in het schaarse edelmetaal. Maar eigenlijk heeft goud door de eeuwen heen altijd al zeer tot de verbeelding van mensen gesproken. Net zoals gouden munten al decennia tot de verbeelding van verzamelaars spreken.

Verzamelaars vertellen mij dan ook vaak dat "Gouden munten" hun favoriete verzamelobjecten zijn. In ons land zijn vooral de gouden Nederlandse Herdenkingsmunten erg gewild vanwege de hoge kwaliteit, prachtige ontwerpen en gelimiteerde oplage.

Daarom bied ik u graag de mogelijkheid om voordelig kennis te maken met dit waardevolle verzamelgebied. U heeft vandaag de unieke kans om het officiële Gouden Vredespaleis Tientje te bemachtigen voor slechts € 349,95 (in plaats van € 499,95).

Door de verwachte grote interesse en het kleine aantal munten, kan ik u deze kennismakingsaanbieding slechts 7 dagen garanderen. Klik daarom snel hier om naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en uw kennismakingskorting te activeren.

Lees meer...

Australische Kookaburra met speciaal muntteken beperkt beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)
Schaarse Australische Kookaburra met speciaal muntteken beperkt beschikbaar

Wanneer wij aan Australië denken, denken wij vaak als eerste aan een kangoeroe of koala. Maar de kookaburra is natuurlijk ook een Australisch icoon. Het typische geluid dat deze vogel maakt - als een menselijke lach - is op veel plaatsen te horen. Het is dan ook niet voor niets dat The Perth Mint sinds 1990 jaarlijks officiële zilveren Kookaburra munten uitgeeft.

Al snel groeide de Australische Kookaburra uit tot één van de populairste puur zilveren munten ter wereld. Vrijwel iedere jaar verkoopt de munt geheel uit. Dat geldt al helemaal voor de speciale edities met een extra gelimiteerde oplage.

Eén van onze klanten was naar zo’n uitverkochte Kookaburra op zoek. Via een bevriende buitenlandse muntenhandelaar heb ik deze vorige maand weten te bemachtigen. Hij had zelfs een paar extra exemplaren en deze heb ik gelijk overgenomen. Daarom bied ik u vandaag graag de kans om de zeer schaarse Kookaburra met het Fabulous 15 muntteken te reserveren.

Lees meer...

Unieke Australische Maanlanding-munt in zilver Proof-kwaliteit

(Leestijd: 1 minuut)
Bemachtig 1 van de laatste Australische zilver Proof Maanlanding-munten

Gisteren was het precies 50 jaar geleden dat één van de meest bijzondere momenten uit de geschiedenis van de mensheid plaatsvond. De Apollo 11 was geland. Zes uur later zette Neil Armstrong, op 21 juli 1969 om 02:56 uur, als eerste mens voet op de maan. "One small step for a men, one giant leap for mankind", zoals hij zelf zei.

Deze gedenkwaardige gebeurtenis is nu op een zeer wonderbaarlijke wijze geëerd. De Koninklijke Australische Munt heeft namelijk meerdere munttechnieken op een hele baanbrekende manier met elkaar gecombineerd. Het resultaat? Een unieke munt ter herdenking van een uniek moment.

Vandaag bied ik u graag de mogelijkheid om dit numismatische meesterwerk te bemachtigen. Ik moet u wel waarschuwen. Er zijn namelijk maar 10 exemplaren beschikbaar. Klik daarom snel hier om direct naar uw persoonlijke bestelformulier te gaan.

Lees meer...

Bemachtig één van de zeer schaarse Nederlandse kleursets

(Leestijd: 1 minuut)
Bemachtig één van de zeer schaarse Nederlandse kleursets - Amsterdams MuntKantoor

In 2012 werd voor het eerst een officiële Nederlandse ‘kleurset’ uitgegeven: de gekleurde Tulpenset. In andere landen waren sets met gekleurde munten al lange tijd enorm populair. En ook in Nederland was de eerste kleurset een grandioos succes. De zilveren Tulpenset was zelfs al in één dag na uitgifte volledig uitverkocht.

Nederland heeft sindsdien heel beperkt nieuwe kleursets uitgegeven. Telkens met een uiterst strikt gelimiteerde oplage. Net zoals de Tulpenset, waren veel van de sets kort na uitgifte uitverkocht. Soms zelfs tijdens de voorintekening. Door deze beperkte beschikbaarheid zijn sommige sets fors in waarde gestegen.

Vandaag bied ik u echter de mogelijkheid om zo’n zeer schaarse muntset te bemachtigen. Dankzij onze uitstekende relaties met diverse collega-handelaren, is het gelukt om een klein aantal Nederlandse kleursets terug te kopen uit de markt. Klik hier om direct naar de speciale website te gaan waar u alle beschikbare sets kunt bekijken.

Lees meer...
Pagina 1 van 11