Unieke herdenkingsmunt voor een unieke gebeurtenis

(Leestijd: 1 minuut)
Uitverkocht in Frankrijk! Unieke herdenkingsmunt voor een unieke gebeurtenis

Het komt vaak voor dat één van onze experts mij een foto stuurt van een munt die hij of zij kan verkrijgen, met de vraag of wij deze op de Nederlandse markt willen aanbieden. Op basis van een foto is het meestal mogelijk om een goede inschatting te maken van hoe de munt er ‘in het echt’ uit zal zien. Maar heel soms ziet een munt er veel mooier uit dan verwacht.

Zo kregen wij onlangs deze prachtige en innovatieve 10 Euro met een diepblauwe achtergrond binnen. Tijdens het uitpakken was direct duidelijk dat dit een munt was die mijn verwachtingen overtrof. Ook doordat de zeldzame zilveren herdenkingsmunt uit Frankrijk gedeeltelijk handgemaakt is, wat een exemplaar extra uniek maakt.

Daarom bied ik u graag de mogelijkheid om de officiële Franse herdenkingsmunt te bemachtigen. Ik moet u wel waarschuwen. Wij hebben slechts 28 exemplaren ter beschikking. Vanwege het kostbare procedé is de oplage strikt gelimiteerd en de munt is reeds uitverkocht in Frankrijk. Klik dus nu hier en reserveer direct uw exemplaar.

Lees meer...

Ontvang eenmalig 50% korting op de Taj Mahal in 14 karaat goud

(Leestijd: 1 minuut)
Ontvang eenmalig 50% korting op de Taj Mahal in 14 karaat goud

Jaren geleden was ik voor het eerst in China. Hoewel ik er op werkbezoek was, had ik ook nog wat vrije tijd. Genoeg tijd om het grootste bouwwerk ter wereld te bezoeken. De Chinese Muur. Als u het mij vraagt, is dit imposante bouwwerk terecht één van de Zeven Nieuwe Wereldwonderen.

Voorlopig zit een bezoek aan deze wonderen er niet in. Daarom geef ik u graag de kans om de unieke bouwwerken op heel andere wijze te ontdekken. Thuis, aan de hand van gedetailleerde gouden munten. Dat kan nu zéér voordelig, want u kunt eenmalig 50% korting krijgen op de officiële Taj Mahal Dollarmunt in 14 karaat goud.

Dit aanbod is slechts zeven dagen geldig en bovendien zijn betaalbare gouden munten altijd zeer gewild, wat vaak zorgt voor schaarste. Ik adviseer u dan ook direct uw Taj Mahal munt af te roepen zodat u de meeste kans maakt. Klik snel hier en bemachtig uw munt nu voor € 39,95 (later € 79,95).

Lees meer...

Zilver eerbetoon aan een Zwitsers tennisicoon

(Leestijd: 1 minuut)
Zilver eerbetoon aan een Zwitsers tennisicoon

Op dit moment vindt één van de grootste tennistoernooien ter wereld plaats in Australië. Eén van de beste tennissers ter wereld is er echter niet bij. Roger Federer, winnaar van 20 Grand Slam-titels en houder van vele records, zal volgende maand tijdens een ander toernooi in actie komen.

Toch bieden wij u vandaag graag de kans om een officieel Zwitsers eerbetoon aan het tennisicoon te bemachtigen. Toen de speciale voorverkoop voor deze zilveren munt van start ging, werd de website van de Zwitserse Munt in slechts drie dagen door bijna 13 miljoen mensen bezocht. De vraag naar de munt was nog groter dan verwacht. Ongekend groot zelfs.

De tennislegende heeft natuurlijk fans over de hele wereld. Hierdoor verwachten wij dat er ook in Nederland zeer veel interesse in deze officiële Zwitserse ’Roger Federer’ munt is. De beschikbaarheid is echter uitermate gering. Klik daarom snel hier om uw exemplaar te bestellen voordat u te laat bent.

Lees meer...

Reserveer nu nog uw officiële Nederlandse set voor slechts € 26,95

(Leestijd: 1 minuut)
Reserveer nu nog uw officiële Nederlandse set voor slechts € 26,95

Onlangs heeft u de kans gekregen om de officiële Nationale B.U. Set van dit jaar te reserveren voor slechts € 26,95. Het liep direct storm op de website waar u zich kunt inschrijven op deze razend populaire muntset. Net zoals in voorgaande jaren, zijn er heel veel verzamelaars die de hoogwaardige Nederlandse set willen bemachtigen.

De eerste Nationale B.U. Sets van 2021 zijn afgelopen vrijdag verzonden en de rest zal morgen volgen. U kunt uw exemplaar dan ook snel verwachten. Bent u nog niet in de gelegenheid geweest deze gewilde set te reserveren? Schrijf dan snel in via deze link, want op is op!

Lees meer...

Reserveer nu uw officiële Franse 2 Euro ter herdenking van het EK

(Leestijd: 1 minuut)
Reserveer nu uw officiële Franse 2 Euro ter herdenking van het EK

Eerder dit jaar kreeg u als eerste de kans om een officieel aandenken aan het aanstaande EK voetbal te verkrijgen. Inmiddels hebben wij al vele positieve reacties op deze uitgifte ontvangen. Zoals verwacht, is de belangstelling in het EK en alles wat daarmee te maken heeft nu al enorm.

Het komt dan ook goed uit dat één van onze experts vorige week de mogelijkheid had om een andere EK munt over te nemen van een Franse handelaar. Wij hebben er zoveel mogelijk naar Nederland gehaald, maar het betrof helaas maar een kleine partij. Waarschijnlijk te weinig om aan de vraag te voldoen. Klik daarom snel hier en bestel de officiële Franse EK munt voor slechts € 19,95.

Door de strikt gelimiteerde oplage van 10.000 stuks en de beperkte internationale beschikbaarheid, is dit misschien wel uw enige kans om deze 2 Euro ter ere van een EK te bemachtigen. Daarom raad ik u aan zo spoedig mogelijk te reageren als u de munt aan uw verzameling wilt toevoegen. Vul dan dus direct hier uw persoonlijke reserveringsformulier in.

Lees meer...

Inschrijving gestart voor populaire B.U. Set 2021

(Leestijd: 1 minuut)
Inschrijving gestart voor populaire B.U. Set 2021

Ook in dit nieuwe verzameljaar staan wij weer in dienst van de verzamelaar. Wij blijven ons uiterste best doen om u op de hoogte houden van de nieuwste uitgiften, tijdelijke aanbiedingen en unieke verzamelkansen. Zo kunt u zich vanaf vandaag hier inschrijven voor de populaire officiële Nationale B.U. Set 2021.

De Nationale B.U. Set is één van de meest verzamelde muntsets van Nederland. De oplage wordt dit jaar echter beperkt tot slechts 12.500 stuks. Eerdere sets met een zeer streng gelimiteerde oplage waren soms al na enkele dagen uitverkocht. Schrijf dus snel in via deze link, want op is op!

Lees meer...

Eerbetoon aan Lady Di in 24 karaat goud

(Leestijd: 1 minuut)
Eerbetoon aan Lady Di in 24 karaat goud

Door de jaren heen heb ik gemerkt dat veel verzamelaars vooral geïnteresseerd zijn in munten met een Koninklijk thema. Dat geldt niet alleen voor Nederlandse verzamelaars. Ook in andere landen met een monarchie zijn munten met een Koninklijk onderwerp zeer gewild en meestal snel uitverkocht. Soms voordat wij u een exemplaar kunnen aanbieden.

Wij zijn dan ook verheugd dat u vandaag de kans heeft om een officiële munt ter herdenking van één van de populairste leden van het Britse koningshuis ooit te bemachtigen. Op deze schaarse munt van 24 karaat goud ziet u zowel Koningin Elizabeth II als de prinses van het volk, Prinses Diana.

Wij geven u graag een exclusieve korting op deze unieke gouden munt. Met de kortingscode 2102EM2410 bespaart u bijna 40% en ontvangt u de munt voor slechts € 49,95 (later € 79,95). Vanwege de zeer beperkte beschikbaarheid wordt wel aangeraden snel te reageren. Klik dus nu hier om uw kortingscode direct te activeren.

Lees meer...

Zeven vorsten op één munt

(Leestijd: 1 minuut)
Zeven vorsten op één munt

Vorig jaar heeft u de kans gehad om de laatste 2 Euro van Koningin Beatrix, die vlak voor de troonswisseling was uitgegeven, te bemachtigen. Vandaag kunnen wij u een officiële Nederlandse munt aanbieden die minstens zo uniek is. Op deze historische munt ziet u niet één of twee, maar wel zeven vorsten van ons Koninkrijk.

Het bijzondere wettige betaalmiddel was de eerste 2 Euro die na de abdicatie was geslagen, met het portret van onze nieuwe Koning. Hierdoor was de vraag naar deze speciale Herdenkingsmunt natuurlijk gigantisch. De munt in de hoogwaardige kwaliteit Brilliant Uncirculated was dan ook snel uitverkocht.

Via een bevriende handelaar hebben wij weer een gering aantal exemplaren kunnen verkrijgen. Echter, naar verwachting zullen wij ook nu te veel aanvragen ontvangen. Van mensen die toen te laat waren, of nog geen verzamelaar waren. Klik daarom nu hier en bestel direct uw exemplaar!

Lees meer...

Roep nu uw Nieuwjaarsgeschenk af (OP=OP)

(Leestijd: 1 minuut)
Roep nu uw Nieuwjaarsgeschenk af (OP=OP)

Hiermee willen wij u een heel gelukkig en voorspoedig Nieuwjaar wensen. Wij hebben natuurlijk nagedacht over een uitgifte waarmee u uw nieuwe muntjaar goed kunt beginnen, en kunnen u dit unieke geschenk aanbieden.

Als alles volgens plan verloopt, zal het EK voetbal namelijk van start gaan op 11 juni. U heeft nu de kans om een speciaal aandenken aan dit langverwachte kampioenschap te bemachtigen. Deze officiële EK Uitgifte is tijdelijk gratis en exclusief verkrijgbaar op EK-munt.nl. Klik snel hier om direct naar de website te gaan waar u uw exemplaar kunt afroepen.

Lees meer...

Bereid u nu voor op 2021

(Leestijd: 1 minuut)
Bereid u nu voor op 2021

Dit jaar waren de gouden en zilveren Nederlandse munten in zeer korte tijd compleet uitverkocht. Veel verzamelaars hebben ons laten weten dat zij hierdoor helaas achter het net hebben gevist. Hopelijk heeft u de munten die u wilde bemachtigen nog wel op tijd kunnen bestellen.

Waarschijnlijk zijn Nederlandse munten die in 2021 verschijnen weer zo snel uitverkocht. Ondanks de enorme vraag, houdt het Ministerie van Financiën de oplage van de zilveren en gouden uitgiften strikt gelimiteerd. Daarom bieden wij u nu de kans om deze munten gegarandeerd te ontvangen.

Wilt u de nieuwe Sterling zilveren munten bemachtigen? Teken dan nu in op de exclusieve reserveringslijst voor deze munten. U ontvang niet alleen de nieuwe uitgiften gegarandeerd voor de officiële uitgifteprijs; ook bespaart u direct 50% op een zilveren 5 Euro in de hoogste kwaliteit.

Indien u de waardevolle gouden Herdenkingsmunten wilt verzamelen, klik dan nu hier en meld u direct aan voor de exclusieve reserveringslijst voor de Goud Collectie. Ter kennismaking ontvangt u dan maar liefst € 100,- korting op één van de allerlaatste gouden munten van Koningin Beatrix!

Lees meer...

Bemachtig de Nationale B.U. Set 2020 nu nog voor de officiële uitgifteprijs

(Leestijd: 1 minuut)
Bemachtig de Nationale B.U. Set 2020 nu nog voor de officiële uitgifteprijs

Een nieuw muntjaar begint meestal met de aankondiging van misschien wel de meest verzamelde muntset van ons land: de officiële Nationale B.U. Set. Dat was ook dit jaar het geval en na de aankondiging liep het direct storm op onze website. Hoewel deze hoogwaardige muntset altijd populair is geweest, lijkt de belangstelling met het jaar toe te nemen. Niet voor niets is de set vaak ruim voor het einde van het jaar volledig uitverkocht.

Wij hebben uw reservering voor de Nationale B.U. Set van 2020 echter nog niet ontvangen. U heeft geluk, want wij hebben nog een exemplaar voor u ter beschikking. Klik daarom snel hier om net als vele andere verzamelaars uw jaarset in Brilliant Uncirculated kwaliteit te bemachtigen.

U ontvangt uw set nu nog voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 26,95 (later € 29,95). Bovendien profiteert u tevens van een exclusief voorkeursrecht op de set die volgend jaar verschijnt. Dat houdt in dat u deze hoogwaardige Nederlandse muntset gegarandeerd kunt bemachtigen.

Lees meer...

Reserveer nu de officiële David Bowie munt!

(Leestijd: 1 minuut)
Reserveer nu uw unieke David Bowie munt!

Misschien heeft u het al gehoord of gelezen: De officiële David Bowie munt is vanaf vandaag verkrijgbaar. De Britse Koninklijke Munt heeft dit schitterende eerbetoon aan het muziekicoon op bijzondere wijze gelanceerd, want het eerste exemplaar heeft een baan om de aarde gemaakt.

Indien u de munt wilt bemachtigen, klik dan snel hier en vul direct uw reserveringsformulier in. Door de populariteit van de artiest achter hits zoals Space Oddity, Let’s Dance en Heroes zal de vraag naar deze munt enorm zijn. Ook in Nederland. De verwachting is dat er veel meer vraag dan aanbod is.

Dat was ook het geval met de eerdere munten ter ere van Queen en Elton John. Toch heeft de Britse Munt de oplages van de zilveren en gouden David Bowie munten ook nu weer zeer streng gelimiteerd. Mis uw kans dus niet en laat het ons nu weten als u de officiële David Bowie munt wilt reserveren.

Lees meer...
Pagina 1 van 17