Bemachtig deze bijzondere B.U. munt voor slechts € 24,95

(Leestijd: 1 minuut)
Bemachtig deze bijzondere B.U. munt voor slechts € 24,95

In 2016 bezocht Paus Franciscus de beroemde bedevaartplaats van Onze-Lieve Vrouw van Guadalupe in Mexico. En de Paus was niet de enige. Jaarlijks wordt deze eeuwenoude basiliek door miljoenen mensen bezocht. Het is zelfs, op Rome na, het meest bezochte Christelijke bedevaartsoord.

U kunt zich vast voorstellen dat er dus veel mensen zijn die de officiële Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe munt willen bemachtigen. Ook mensen die nog nooit in aanraking zijn geweest met de fascinerende muntenwereld. Daardoor is de bijzondere Dollar zeer lastig te verkrijgen.

Maar gelukkig wist één van onze muntexperts eerder dit jaar een klein aantal exemplaren van deze munt uit 2019 te bemachtigen. Daarom kan ik u nu een exemplaar aanbieden voor slechts € 24,95. Klik snel hier en bestel direct, want op is écht op!

Lees meer...

Officiële Britse James Bond Herdenkingsmunt nu verkrijgbaar!

(Leestijd: 1 minuut)
Officiële Britse James Bond Herdenkingsmunt nu verkrijgbaar!

Kijkt u graag naar films waarin de Britse geheim agent James Bond de hoofdrol speelt? Of kent u iemand die een liefhebber is van de films over 007? Dan heb ik nu goed nieuws voor u, want vanaf vandaag kunt u de gloednieuwe officiële James Bond munt uit Groot-Brittannië reserveren. Deze is al verkrijgbaar vanaf slechts € 19,95.

Natuurlijk heb ik mijn best gedaan om een redelijke hoeveelheid munten naar Nederland te halen. Echter is de beschikbaarheid beperkt. Na bijna zestig jaar is James Bond namelijk nog steeds enorm populair en heeft de filmreeks miljoenen fans. Daardoor is er ook heel veel interesse in de speciale Bond munt, en is de vraag waarschijnlijk groter dan het aanbod. Klik dus snel hier en bestel direct!

Lees meer...

Maak zeer voordelig kennis met de officiële Olympische Zomerspelen Collectie

(Leestijd: 1 minuut)
Maak zeer voordelig kennis met de officiële Olympische Zomerspelen Collectie

Over minder dan vijf maanden vindt het grootste sportevenement ter wereld weer plaats: De Olympische Spelen. Deze editie vindt plaats in Tokyo en het belooft een mooi evenement te worden. De kwalificaties zijn in volle gang, maar vele atleten hebben zich al geplaatst. Zoals de Oranje Leeuwinnen, Dafne Schippers en de Olympische hockeyteams.

De verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen. Dit zouden zelfs de meest succesvolle Spelen ooit voor Nederland kunnen worden. Een toonaangevend databureau heeft namelijk voorspeld dat onze atleten in totaal 34 medailles zullen winnen. Dat zijn er negen meer dan tijdens de Zomerspelen van 2000 in Sydney, waar tot nu toe de meeste medailles werden behaald.

Vooruitlopend op het succes van onze sporters heb ik vandaag een speciale aanbieding voor u. U kunt namelijk zeer voordelig kennismaken met de officiële Olympische Zomerspelen Collectie. Als u gebruikmaakt van de kortingscode 2009EM2242, ontvangt u maar liefst € 50,- korting op uw eerste Tokyo 2020 munt. U kunt dus fors besparen.

De kortingscode is echter maar geldig tot 07 maart. Bovendien is het aantal beschikbare munten beperkt. Klik daarom snel hier om naar uw reserveringsformulier te gaan en de korting toe te passen.

Lees meer...

Reserveer de zilveren '75e Jubileum van D-Day' munt voor slechts € 24,95

(Leestijd: 1 minuut)
Reserveer de zilveren '75e Jubileum van D-Day' munt voor slechts € 24,95

Afgelopen zondag had u de kans om de officiële Britse ‘75 Jaar D-Day’ munt te bemachtigen. Helaas had ik maar 20 exemplaren van deze gewilde munt ter beschikking. Zoals verwacht, was dat veel te weinig. De munt was al na 10 minuten uitverkocht.

Sindsdien heeft onze klantenservice verschillende mails en telefoontjes gehad van mensen die te laat waren om de munt te bestellen. Daarom ben ik voor hen op zoek gegaan naar een vergelijkbare herdenkingsmunt. Vergelijkbaar qua onderwerp, ontwerp en prijsklasse.

En ik heb goed nieuws. Het is gelukt om een schitterend alternatief te vinden! De Koninklijke Canadese Munt had namelijk nog een laatste aantal ‘75e Jubileum van D-Day’ munten die ik van hen kon overnemen. Klik daarom snel hier om uw exemplaar af te roepen.

Lees meer...

Officiële '75 Jaar D-Day' munt nu nog zeer beperkt beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)
Bemachtig de officiële Britse '75 Jaar D-Day' munt voor slechts € 19,95

Op dinsdag 6 juni 1944 begon de bevrijding van het door Duitsland bezette West-Europa. De operatie startte in de vroege morgen met luchtlandingen en een massale aanval vanuit de zee. Het was D-Day.

Tijdens D-Day moesten de geallieerden verschillende landingszones op de kust van Normandië bezetten. Duizenden heldhaftige soldaten waren bereid om hun leven te geven om deze landingen succesvol te laten verlopen. Velen hebben de operatie helaas ook met de dood moeten bekopen.

Daarom mag D-Day, net zoals andere gebeurtenissen uit de oorlog, nooit worden vergeten. In dat kader heeft de Britse Koninklijke Munt een tijdloos eerbetoon geslagen. Ik bied u graag de mogelijkheid om deze officiële ‘75 Jaar D-Day’ munt te bemachtigen voor slechts € 19,95. Daarom heb ik een website laten opzetten waarop u uw exemplaar kunt afroepen.

Echter, er zijn momenteel nog maar 20 munten verkrijgbaar. Waarschijnlijk is deze ‘75 Jaar D-Day’ herdenkingsmunt daardoor heel snel uitverkocht. Klik dus hier om direct een exemplaar te bestellen.

Lees meer...

Bijzondere Britse Wedgwood munt nu beperkt beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)
Bijzondere Britse Wedgwood munt nu beperkt beschikbaar!

Toen ik onlangs in Engeland de eerste officiële Wedgwood munt zag, was ik erg verbaasd. Ik had namelijk niet verwacht dat ik een 2 Pond munt in handen zou krijgen waarop dit beroemde Britse merk was afgebeeld. Ook moest ik gelijk aan vroeger denken. Ik weet nog goed dat er in mijn ouderlijke huis servies van Wedgwood in de kast stond. Deze speciale set werd alleen op zondag en in speciale gevallen gebruikt.

De unieke munt is een mooie aanwinst voor mijn collectie geworden. Ook bied ik u graag de kans om de herdenkingsmunt aan uw verzameling toe te voegen. Klik daarom hier om naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en uw Wedgwood munt af te roepen, nu voor slechts € 19,95.

Lees meer...

Nieuwste Big Five herdenkingsmunt nu verkrijgbaar!

(Leestijd: 1 minuut)
Nieuwste officiële Big Five herdenkingsmunt nu verkrijgbaar

Onze klantenservice heeft dit jaar al meerdere keren dezelfde vraag gekregen: "Wanneer komt de nieuwe Big Five munt uit?" Na het overweldigende succes van de eerste twee munten uit deze serie, wachten veel mensen al maanden op nieuws over de volgende Big Five munt uit Zuid-Afrika.

Ik ben blij dat ik goed nieuws heb. Voor degenen die onze klantenservice hebben benaderd, maar zeker ook voor u. De nieuwste Big Five munt is namelijk vanaf vandaag verkrijgbaar en u kunt hier uw exemplaar reserveren. Deze schitterende puur zilveren munt kost u slechts € 49,95.

Lees meer...

De Romeinse godin van de liefde, Venus

(Leestijd: 1 minuut)
De Romeinse Godin van de Liefde in 24-karaat verguld

Over een paar weken is het weer Valentijnsdag. Dé dag van het jaar waarop u uw geliefde waarschijnlijk nog meer in de watten legt en extra veel aandacht geeft. Bijvoorbeeld tijdens een romantisch diner, of door middel van een origineel geschenk. Of met iets kleins, zoals een rode roos.

Volgens de Romeinse mythologie hebben wij de rode roos te danken aan de Godin van de Liefde, Venus. Zij wilde haar geliefde Adonis beschermen tegen de jaloerse god Mars. Venus gleed echter uit en belandde in een perk met witte rozen - de enige rozen die toen bestonden. Daarbij verwonde zij haar benen tot bloedens toe, en door haar bloed zijn rode rozen ontstaan.

Waarom begin ik over Venus, vraagt u zich misschien af? Deze godin is 24-karaat verguld te zien op een prachtig vormgegeven zilveren munt. Met de dag van de liefde in het vooruitzicht bied ik u graag de kans om dit schaarse meesterwerk uit Andorra te bemachtigen voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 99,95.

Lees meer...

De officiële Queen munt is nu verkrijgbaar (OP=OP)!

(Leestijd: 1 minuut)
De officiële Queen munt is nu verkrijgbaar (OP=OP)!

Bent u een fan van de Britse rockband Queen? Of kent u iemand die van hun muziek houdt? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U heeft nu namelijk de kans om de allereerste officiële Queen munt te bemachtigen!

De munt is een eerbetoon van Engeland aan een van de grootste bands allertijden. Volgens velen dé grootste band. Als vertegenwoordiger van de Britse Koninklijke Munt zijn wij in staat om deze prachtige herdenkingsmunt aan te bieden op de Nederlandse markt. Ik moet u wel waarschuwen dat de verkrijgbaarheid beperkt zal zijn. Klik daarom hier om naar uw direct naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en een exemplaar af te roepen.

Lees meer...

Steun de wederopbouw van Australië met deze officiële uitgifte

(Leestijd: 1 minuut)
Bestel snel en steun Australië (15% gaat naar het goede doel)

Australië heeft maandenlang gekampt met hele hevige bosbranden. Een gebied ruim twee keer zo groot als Nederland is in vlammen opgegaan. Daarbij zijn zeker 27 mensen overleden, meer dan 2000 huizen verwoest en ongeveer 1 miljard dieren omgekomen.

Gelukkig is het een paar dagen geleden gaan regenen. Maar dat betekent niet dat de problemen voorbij zijn. De wederopbouw moet nog beginnen en daar is veel geld voor nodig. Er zijn dan ook al diverse acties opgezet waarmee geld wordt ingezameld.

Zo kregen wij dinsdag van onze relatie bij The Perth Mint te horen dat zij een week lang 15% van de verkoopprijs van een Australische Koala-munt aan een koalaziekenhuis doneerden. Helaas duurde die actie toen nog maar een dag en hadden wij geen tijd om eraan mee te doen.

Maar wij willen graag onze bijdrage leveren. Daarom hebben wij een actie opgezet voor de Nederlandse markt. Van elke officiële zilveren Australische Kangoeroe-uitgifte die wij verkopen, doneren wij 15% aan een goed doel in Australië. Speciaal voor deze actie hebben wij de allerlaatste exemplaren van deze unieke uitgifte kunnen verkrijgen bij The Perth Mint.

Lees meer...

Ontvang maar liefst 50% kennismakingskorting op uw eerste World Money Set

(Leestijd: 1 minuut)
Ontvang maar liefst 50% kennismakingskorting op uw eerste World Money Set

Wanneer mij wordt gevraagd waar mijn interesse in munten vandaan komt, heb ik maar één antwoord: mijn eerste vakanties in het buitenland. Zo was ik geïnteresseerd in welke munten er waren, maar vooral in de ontwerpen en achtergronden daarvan. Ook kwam ik erachter dat landen waarvan je het misschien niet verwacht, soms juist hele mooie munten hebben.

Dankzij mijn werk in de muntenwereld ben ik sindsdien vaak op reis geweest. Nog steeds ben ik erg geïnteresseerd in de munten van landen waar ik voor het eerst kom. De meeste munteenheden verschillen enorm van elkaar, maar sommigen vertonen juist toevallige overeenkomsten. Dat maakt het verzamelen van verschillende munten zo interessant.

Ik bied u vandaag graag de kans om voordelig kennis te maken met de meest bijzondere buitenlandse munten. U ontvangt namelijk 50% introductiekorting op officiële World Money Collectie wanneer u gebruikmaakt van uw persoonlijke kortingscode (2002EM2214). Dan ontvangt u de schaarse Filipijnse Peso muntset voor slechts € 9,95, in plaats van later € 19,90!

Lees meer...

Een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2020!

(Leestijd: 1 minuut)
Een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2020!

Allereerst wens ik u een heel goed, gelukkig en gezond Nieuwjaar. Ik hoop dat u fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling heeft gehad. Tegelijkertijd wil ik u bedanken voor het vertrouwen dat u het afgelopen jaar in ons heeft gesteld. Ik kijk er erg naar uit om u in 2020 weer te voorzien van interessant muntennieuws en speciale aanbiedingen.

Ook ben ik heel benieuwd naar de munten die dit jaar worden geslagen. Want welke innovatieve munttechnieken worden er in 2020 toegepast? En aan welke thema’s wordt extra aandacht besteed? Dankzij onze langdurige relaties met munthuizen over de hele wereld, weet ik vaak al van tevoren een beetje wat er in een jaar wordt uitgegeven. Maar er zijn altijd munten die mij weten te verrassen.

Zoals deze unieke individueel-genummerde 3D munt. De nieuwe munt is vervaardigd van puur zilver en geslagen in de vorm van een hamerhaai. De oplage is helaas strikt gelimiteerd tot slechts 2.500 exemplaren wereldwijd. De verkrijgbaarheid op de Nederlandse markt is daardoor erg beperkt. Klik dus snel hier om naar de Nederlandse bestelsite te gaan en uw schaarse 3D munt te reserveren.

Lees meer...
Pagina 1 van 13