Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Reserveer nu uw prachtige herdenking van Dior

(Leestijd: 1 minuut)
Zilveren Proof Dior 50 Euro munt

Dit jaar is het 65 jaar geleden dat de grote modeontwerper, Christian Dior, is overleden. Het icoon is bekend geworden om zijn vernieuwde ontwerpen. Deze vernieuwing is dan ook terug te zien in de prachtige zilveren Herdenkingsmunt die het Franse munthuis Monnaie de Paris met modehuis Dior heeft uitgegeven.

De gloednieuwe 50 Euro ter ere van Dior is zeer gewild onder verzamelaars. De bekendheid van Dior en de beperkte oplage van slechts 500 exemplaren zorgen voor schaarste. Gelukkig hebben wij nog 9 munten voor u beschikbaar! Klik nu snel hier om uw reservering te plaatsen.

Lees meer...

Feestelijke Eerste Slag van het Verdrag van Maastricht Vijfje

(Leestijd: 1 minuut)
Verdrag van Maastricht Vijfje

Rond 12.00 uur vindt de Ceremoniële Eerste Slag van het officiële Verdrag van Maastricht Vijfje plaats. Een feestelijk evenement op Koningsdag met hoog bezoek van onze Koning Willem-Alexander en zijn gezin. Kijkt u er ook zo naar uit?

Dit betekent dat wij u uw Verdrag van Maastricht Vijfje al snel kunnen toezenden! Heeft u het nieuwe wettige betaalmiddel nog niet besteld? Dan raad ik u echt aan om dat nu te doen. Vanwege het historische thema is de munt razend populair onder een hele brede groep mensen en is de vraag nu al veel groter dan het aanbod.

Daardoor is het Verdrag van Maastricht Vijfje in Sterling zilver bijna uitverkocht. Hetzelfde geldt voor het waardevolle Tientje in Goud Proof kwaliteit. Klik daarom snel hier en bestel direct uw eerbetoon aan het Verdrag van Maastricht, nu nog voor de officiële uitgifteprijs.

Lees meer...

Tijdelijk voor u gereserveerd! De officiële Verjaardagsmunt

(Leestijd: 1 minuut)
Willem Alexander 55 jaar

Aankomende woensdag is het groot feest! Onze Koning Willem-Alexander wordt 55 jaar en dat vieren wij met een prachtige gouden Verjaardagsmunt. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij voor u een unieke eenmalige kortingscode: 2216EM2639. Klik nu hier om uw korting direct te activeren.

Nu wij eindelijk weer Koningsdag kunnen vieren zoals we allemaal gewend zijn, maakt dit de 55ste verjaardag van onze Koning Willem-Alexander extra feestelijk. Gezellig naar de rommelmarkt of met vrienden en familie naar een festival. Door deze bijzondere Koningsdag en de beperkte oplage van de gouden Verjaardagsmunt verwachten wij extra veel vraag vanuit onze verzamelaars.

Lees meer...

Kennismakingskorting op het grootste verzamelthema in Europa

(Leestijd: 1 minuut)
Officiële 2 Euro Collectie

Omdat u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief, blijft u altijd op de hoogte van het laatste muntennieuws. Dat is dit keer niet anders. Nederland zal deze zomer, voor het eerst sinds 2017, een nieuwe 2 Euro Herdenkingsmunt uitgeven!

Deze speciale 2 Euro ter ere van de 35ste verjaardag van het Erasmus-programma wordt door diverse Eurolanden geslagen. De vorige keer dat er in de Eurozone zo'n gemeenschappelijke munt werd uitgebracht, steeg de vraag naar officiële 2 Euro verzamelaarsmunten extreem. Dat lijkt weer te gebeuren. Nu al is de internationale interesse immers fors toegenomen.

Wilt u gegarandeerd de nieuwe Erasmus-Herdenkingsmunt bemachtigen? Klik dan snel hier om voordelig kennis te maken met dit razend populaire Europese verzamelthema. U ontvangt een kennismakingskorting van maar liefst 50%. Met uw inschrijving zal u automatisch op de reserveringslijst komen voor de nieuwe Erasmus herdenkingsmunt.

Lees meer...

Een schitterende herdenking van Keizer Karel V

(Leestijd: 1 minuut)
Keizer Karel V gouden Proof 25 Euro munt

Steeds vaker ben ik te vinden bij onze Belgische onderburen. De laatste jaren heeft Het Belgische Munthuis prachtige munten uitgebracht die zeer gewild blijken te zijn op de Nederlandse markt. Deze gouden Proof 25 Euro munt ter ere van Keizer Karel V is daar zeker geen uitzondering op!

Door de gelimiteerde oplage is deze herdenkingsmunt lastig verkrijgbaar, maar met wat geluk heb ik nog zes exemplaren voor u kunnen bemachtigen. Vanwege de hoge vraag naar dit soort munten raad ik u aan om snel te reageren. Klik nu hier om uw bestelling te plaatsen!.

Lees meer...

Nieuwste Nederlandse muntset is vanaf vandaag verkrijgbaar!

(Leestijd: 1 minuut)
Officiële Nationale Proof Set 2022

Vandaag is de dag waar veel verzamelaars naar uitkijken. De bekendmaking van één van de meest verzamelde muntsets in Nederland. Heeft u ook zo naar dit moment uitgekeken? Vanaf vandaag kunt u uw reservering plaatsen voor de officiële Nationale Proof Set 2022! Dit jaar heeft de set een unieke zwaar verzilverde Proof uitgifte met het "Aarde" thema. Exclusief via deze set verkrijgbaar.

De oplage van de Nationale Proof Set is dit jaar slechts 3.000 sets. Wij merken dat op de eerste dag vaak al veel intekeningen binnenkomen door deze beperkte beschikbaarheid en dat de sets snel zijn uitverkocht. Niemand wil de kans mislopen om de waardevolle jaarset aan hun verzameling toe te voegen. Wacht daarom niet te lang en klik snel hier om uzelf direct in te tekenen op deze gewilde set.

Lees meer...

Primeur in Nederland! Unieke 250 Euro munt

(Leestijd: 1 minuut)
Salvador Dali 250 Euro munt in zilver Proof

"La Persistencia de la Memoria" ofwel De Volharding der Herinnering. Wat is eigenlijk de betekenis van dit meesterwerk? In dit schilderij, met een somber en oneindig droomlandschap, verliest tijd alle betekenis. Duurzaamheid (Persistencia) gaat hiermee hand in hand.

Salvador Dali wordt gezien als de meester van het Surrealisme. Als eerbetoon aan één van de belangrijkste schilderijen die in Frankrijk is geschilderd heeft de Monnaie de Paris een prachtige 250 Euro munt in zilver Proof uitgebracht. De munt is 99,9 % zilver en heeft een gewicht van maar liefst 0,5 kilo.

Wereldwijd zijn er slechts 300 exemplaren beschikbaar en de munt is niet eerder op de Nederlandse markt aangeboden. Gelukkig hebben wij voor u vier stuks kunnen bemachtigen die wij voor de officiële uitgifteprijs van € 1.960,00 mogen aanbieden. Klik snel hier om uw reservering te plaatsen zodat u dit prachtstuk aan uw collectie kunt toevoegen.

Lees meer...

Strikt gelimiteerde Maltese munt in Sterling zilver

(Leestijd: 1 minuut)
Extra gelimiteerde Maltese munt in Sterling zilver

Op woensdag 16 maart mochten wij in Nederland weer naar de stembus voor de lokale verkiezingen. Dankzij dit belangrijke recht kan iedereen zijn of haar stem laten gelden. Dat was vroeger niet vanzelfsprekend.

Zo werd het vrouwenstemrecht in Malta bijvoorbeeld in 1947 ingevoerd, nu 75 jaar geleden. Om deze invoering te herdenken, heeft de Centrale Bank van Malta een schitterende officiële 10 Euro in Sterling zilver geslagen. Een Maltese traditie om belangrijke constitutionele ontwikkelingen te herdenken.

Wacht niet te lang met uw bestelling voor deze schaarse herdenkingsmunt in de allerhoogste kwaliteit. De oplage is strikt gelimiteerd tot slechts 1.500 exemplaren wereldwijd. Minder nog dan de meeste zilveren Maltese munten. Bovendien hebben wij maar 29 exemplaren ter beschikking!

Lees meer...

Reserveer het eerste Nederlandse Vijfje van 2022!

(Leestijd: 1 minuut)
Het Verdrag van Maastricht Vijfje

Onlangs konden wij het ontwerp van de officiële Nederlandse 5 Euro munt ter ere van het Verdrag van Maastricht aan u bekendmaken. Zoals wij al hadden verwacht is de interesse in dit gloednieuwe wettige betaalmiddel gigantisch. In kritische tijden is de vraag naar edelmetalen altijd hoog geweest.

Inmiddels hebben wij al vele reserveringen voor het schitterende Verdrag van Maastricht Vijfje in ontvangst mogen nemen. Bent u nog niet in de gelegenheid geweest om de munt zelf te bestellen? Klik dan snel hier om naar de speciale website Zilveren-vijfje.nl te gaan. Daar kunt u uw Verdrag van Maastricht Vijfje direct reserveren voor de officiële uitgifteprijs.

Lees meer...

België 2 Euro Proof "30 Jaar Europese Vlag"

(Leestijd: 1 minuut)
België 2 Euro Proof "30 Jaar Europese Vlag"

De iconische blauwe Europese vlag met de twaalf gouden sterren staat symbool voor eenheid en solidariteit binnen Europa. Gezien de huidige situatie is dat misschien wel belangrijker dan ooit tevoren. Samen staan we sterker.

Ter ere van de 30e verjaardag van de Vlag van Europa is een gemeenschappelijke munt uitgebracht door alle Eurolanden. U heeft vandaag de kans om een unieke Belgische uitvoering van deze munt te bemachtigen. De officiële 2 Euro in Proof-kwaliteit heeft een oplage van slechts 7.500 exemplaren en is in Nederland nog uitsluitend bij ons verkrijgbaar.

Echter hebben wij slechts 41 exemplaren beschikbaar. Klik daarom snel hier om deze officiële 2 Euro aan uw verzameling toe te voegen, of om vandaag te starten met verzamelen. Voor maar € 39,95 ontvangt u een exemplaar in een luxe muntcassette van de Koninklijke Belgische Munt. Deze cassette waarborgt de superieure kwaliteit van de munt, en zorgt voor een uitstekende presentatie.

Lees meer...

2,5 Euro ter herdenking van 20 Jaar Centrale Bank van Luxemburg

(Leestijd: 1 minuut)
2,5 Euro ter herdenking van 20 Jaar Centrale Bank van Luxemburg

Zoals u weet, staat het Verdrag van Maastricht centraal op de eerste Nederlandse Herdenkingsmunt van 2022. Het historische verdrag legde de basis voor de invoering van onze Euro. Tevens leidde het tot de oprichting van de Europese Centrale Bank in 1998.

In hetzelfde jaar heeft één van de oorspronkelijke ondertekenaars van het verdrag, Luxemburg, ook een eigen Centrale Bank geopend. Een gebeurtenis die op schitterende wijze wordt herdacht op een officiële 2,5 Euro van puur goud, die u nu hier kunt reserveren.

Wij zijn verheugd u deze prachtige Proof-munt aan te kunnen bieden. Compleet met het originele Certificaat van Echtheid en een luxe verzamelcassette. Indien u de waardevolle gouden munt wilt bemachtigen, wordt wel aangeraden snel te reageren. Er zijn nog slechts 22 exemplaren beschikbaar, dus klik snel en bestel!

Lees meer...

De Romeinse Godin van de Liefde, Venus

(Leestijd: 1 minuut)
Officieel Verdrag van Maastricht Vijfje onthuld

De Euro is op 1 januari 2002 in twaalf landen in omloop gebracht. Vanwege de strenge eisen die aan Eurolanden worden gesteld, zijn er sindsdien maar een paar landen toegetreden tot dat selecte gezelschap. Andorra bijvoorbeeld, waar de Euro sinds 2013 de officiële munteenheid is.

Dat betekent niet dat wij nu een Euromunt uit Andorra voor u in de aanbieding hebben. In tegendeel. U heeft juist de kans om een zeer zeldzame munt te bemachtigen uit de tijd vóór de Andorrese Euro. Op de unieke zilveren munt ziet u de Romeinse Godin van de Liefde, Venus.

Via een Duitse handelaar hebben wij 28 exemplaren kunnen verkrijgen. Echter konden wij deze officiële Andorrese Herdenkingsmunt enkele jaren geleden ook aanbieden en toen waren wij snel door de voorraad heen. Mis uw dus kans niet en klik nu hier om de schaarse munt ook te bemachtigen!

Lees meer...
Pagina 1 van 21