Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Deze bijzondere muntset is uiterst zeldzaam

(Leestijd: 1 minuut)

Eén van de redenen dat ik ooit ben begonnen met het verzamelen van munten zijn de unieke innovatieve ontwerpen die af en toe worden uitgebracht. Echte verzamelstukken waarvan je weet dat de vraag extra hoog zal zijn. Zo was dat ook bij deze prachtige Herdenkingsmunt voor Michelangelo‘s Pietà.

Op het eerste gezicht lijkt het een normale ronde munt te zijn. Echter, het is een bijzondere set van twee puur zilveren munten die naadloos in elkaar passen. Het zijn dus eigenlijk twee munten in één.

De unieke muntset was dan ook al snel volledig uitverkocht. Door terugkoop uit de markt heb ik toch nog enkele exemplaren weten te bemachtigen. Ik geef u dus graag de kans om deze gewilde set aan uw verzameling toe te voegen. Wees er snel bij en klik nu hier om uw set af te roepen.

Michelangelo maakte dit wereldberoemde beeldhouwwerk op 23-jarige leeftijd toen hij in 1499 de opdracht kreeg van een Franse kardinaal. Hij staat nu in de St. Pietersbasiliek in Vaticaanstad. Michelangelo hechtte zelf grote waarde aan dit werk. Het is namelijk zijn enige kunstwerk dat hij daadwerkelijk heeft gesigneerd.

Uitgifte Michelangelo's Pietà Herdenkingsmunt
Metaal Puur (99,9%) zilver
Kwaliteit Frosted Uncirculated
Oplage Slechts 1.000 exemplaren wereldwijd
Uw prijs Tijdelijk slechts € 149. Bestel snel!

Uw unieke Pietà Herdenkingsmunt wordt geleverd met een presentatiecassette en een genummerd Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 1.000 exemplaren wereldwijd in uw bezit heeft. Geef daarom vandaag nog uw bestelling door via deze website.

Ik wens u heel veel plezier met deze zeldzame muntset.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor