Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Harry Potter - Zweinsteinexpress munt in Zilver Proof-kwaliteit

(Leestijd: 1 minuut)

Eerder dit jaar heeft u via deze nieuwsbrief een bijzondere officiële Harry Potter munt uit het Verenigd Koninkrijk kunnen bemachtigen. De belangstelling in deze Herdenkingsmunt was zelfs nog groter dan ik van tevoren had verwacht. Veel groter. Ook is mij meermaals gevraagd of ik aan andere Harry Potter munten kon komen.

Van de week raakte ik in gesprek met een handelaar op een muntenbeurs in Amerika. Toevallig had hij nog enkele exemplaren van deze exclusieve gekleurde Harry Potter munt in Sterling zilver over en ik kon ze voor een schappelijke prijs overnemen. Natuurlijk liet ik deze kans niet aan mij voorbij gaan.

Daarom bied ik u graag de gelegenheid om de schaarse munt aan uw verzameling toe te voegen. Door de enorme populariteit van Harry Potter en de overweldigende interesse in de vorige munt, raad ik u aan er snel bij te zijn. Klik nu hier om naar onze webwinkel te gaan en geef uw bestelling direct door.

J.K. Rowling, de schrijfster van de succesvolle boeken, bedacht het verhaal over Harry Potter in 1990 tijdens een ernstig vertraagde treinreis van Manchester naar Londen. Uiteindelijk verscheen het eerste deel in 1997 en het was gelijk een wereldwijd succes. Maar wist u dat het boek toen al door 12 uitgeverijen was afgewezen? Die zullen daar wel spijt van hebben gekregen.

Indien u de waardevolle zilveren Harry Potter munt met het unieke gekleurde ontwerp nu reserveert, krijgt u waarschijnlijk geen spijt van uw keuze. Maar wilt u de munt om wat voor een reden dan ook toch niet behouden? Geen probleem. U ontvangt uw zending immers altijd 21 dagen op zicht.

Op het speciale wettige Britse betaalmiddel is een prachtige illustratie van de Zweinsteinexpress geslagen. Deze trein bracht de tovenaarsleerlingen vanaf Perron 9¾ naar hun school, Zweinstein. De Engelse naam van dit perron, Platform Nine And Three-Quarters, is afgebeeld op de exclusieve cassette waarin uw munt wordt geleverd. U kunt deze cassette hier goed bekijken.

De Britse Koninklijke Munt heeft deze herdenkingsmunt uitgegeven ter viering van het 25-jarig bestaan van de boekenreeks. Rechts van de Zweinsteinexpress is een speciaal symbool afgebeeld. Dit symbool toont u het getal 25 of een bliksemschicht, afhankelijk vanaf welke hoek u naar de munt kijkt. Onderaan ziet u de tekst ‘25 Jaar Magie’.

Bent u zelf een liefhebber van de Harry Potter boeken of films? Dan is deze strikt gelimiteerde uitvoering van de munt een mooie toevoeging aan uw verzameling. Daarnaast is het natuurlijk een uniek cadeau voor iemand die fan is van de serie.

Ik wens u heel veel plezier met deze exclusieve zilveren Harry Potter munt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor