Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Bemachtig de Benelux Set 2023 - 75 Jaar Verdrag van Brussel

(Leestijd: 1 minuut)

In 1948 hebben Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk het Verdrag van Brussel opgesteld. Dit verdrag moest bovenal zorgen voor een West-Europese samenwerking op militair gebied. Maar ook de samenwerking op economisch, sociaal en cultureel gebied was van belang. Het verdrag wordt dan ook gezien als één van de voorlopers van de EU.

Nu, 75 jaar later, wordt er in Europa meer samengewerkt dan ooit tevoren. Ook binnen de Benelux. Dit jaar hebben ons land, België en Luxemburg weer een unieke muntset uitgegeven. Deze set bevat 24 officiële Euromunten en een exclusieve Beneluxuitgifte met het thema ‘75 Jaar Verdrag van Brussel’.

Ieder jaar is de Benelux Set zeer gewild. Wanneer de nieuwste set is aangekondigd, loopt het altijd storm op onze website. De oplage is dit jaar echter strikt gelimiteerd tot slechts 5.000 exemplaren. Klik daarom nu snel hier om uw set te reserveren voor de officiële uitgifteprijs.

De Benelux Set 2023 bevat alle 8 Euromunten van België, Nederland en Luxemburg in de hoge kwaliteit Brilliant Uncirculated. Dit jaar is de set extra interessant voor verzamelaars. Sommige munten zijn namelijk niet in omloop gebracht en daardoor exclusief verkrijgbaar in een jaarset.

Het ontwerp van de Beneluxuitgifte is gebaseerd op het thema van de set. Op de voorzijde zijn de landen afgebeeld die het Verdrag hebben ondertekend. Langs de rand van de uitgifte staat het thema: "1948 Pact van Brussel 2023 - Voor Economische, Sociale en Culturele samenwerking en Collectieve Zelfverdediging".

Waarom is er waarschijnlijk enorm veel vraag naar deze set?

 • Maar liefst 24 Euromunten in één officiële set
 • Strikt gelimiteerde oplage van 5.000 sets wereldwijd
 • De unieke Herdenkingsuitgifte is alléén verkrijgbaar in deze set
 • Elke munt is geslagen in de hoge kwaliteit Brilliant Uncirculated
 • Veel Benelux Sets van voorgaande jaren zijn volledig uitverkocht: Mis uw kans niet en roep direct uw exemplaar af

Ik heb mijn best gedaan om ook enkele sets van voorgaande jaren voor u te verkrijgen. Zo heb ik weer enkele exemplaren van de gewilde ‘70 Jaar Vrede in Europa’ set uit 2015 weten te bemachtigen. Hier kunt u alle jaarsets bekijken die op dit moment beschikbaar zijn.

Ziet u een officiële Benelux Set die u aan uw collectie wilt toevoegen? Dan kunt u het beste zo spoedig mogelijk uw reservering plaatsen. Van sommige jaren zijn er namelijk nog maar een laatste paar sets beschikbaar. Ga dus nu naar de speciale website en bestel uw set vandaag nog. Wees er snel bij, want de verwachte vraag is aanzienlijk!

Ik wens u alvast veel plezier met deze speciale uitgifte van de Benelux.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

 • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
 • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
 • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
 • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
 • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
 • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor