Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Nieuw: Unieke Australische Kangoeroe munt met kleur en hoogreliëf

(Leestijd: 1 minuut)

Als ik in deze nieuwsbrief een officiële herdenkingsmunt uit Australië aanbied, zijn de reacties altijd heel positief. Dat komt echter niet vaak voor. Meestal hebben deze munten een zeer strenge limitering en wordt het grootste deel van de oplage al verkocht in Australië en Nieuw-Zeeland.

Ik ben dan ook bijzonder blij dat ik u vandaag een gloednieuwe puur (99,9%) zilveren Australische munt kan aanbieden. Op deze unieke munt is het meest iconische dier uit ‘the land Down Under’ op schitterende wijze in kleur afgebeeld. Bekijkt u de munt maar eens goed.

De oplage is strikt gelimiteerd tot slechts 5.000 exemplaren wereldwijd. Het is gelukt om een gering aantal naar Nederland te halen. Door het gekleurde ontwerp en het land van uitgifte, verwacht ik dat de interesse zeer groot zal zijn. Klik dus snel hier om uw exemplaar te bestellen.

De prachtige puur zilveren Kangoeroe-munt is geslagen in de allerhoogste verzamelkwaliteit: Proof. Daarbij is gebruikgemaakt van hoogreliëf, wat deze herdenkingsmunt extra bijzonder maakt. Hierdoor komen de details in het ontwerp namelijk extra goed naar voren.

De kangoeroe is zeer gedetailleerd in kleur afgebeeld in zijn natuurlijke leefomgeving. Op de achtergrond ziet u onder meer eucalyptusbomen en ‘grasbomen’. Deze symboliseren het Australische binnenland. Ook het jaar van uitgifte, het zilvergehalte en het gewicht zijn op deze zijde weergegeven.

Op de andere zijde van de Australische 1 Dollar herdenkingsmunt is het portret van wijlen Koningin Elizabeth II afgebeeld. Naast de naam van Elizabeth II ziet u de jaartallen 1952 en 2022. In 1952 werd zij gekroond tot Koningin van het Verenigd Koninkrijk en de Commonwealth Realms. Het jaartal 2022 staat voor het jaar waarin de Koningin overleed.

Uw unieke Kangoeroe-munt wordt geleverd met de officiële toebehoren. Zo ontvangt u de munt in een luxe raamcassette. Hierdoor kunt u de schitterende munt op representatieve wijze tentoonstellen. Ook ontvangt u het Certificaat van Echtheid van The Perth Mint. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 5.000 exemplaren ontvangt. Ik raad u dan wel aan om vandaag nog te reageren.

Ik wens u veel plezier met uw exclusieve Australische munt van 1 Troy ounce puur zilver.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor