Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Ontdek de Officiële Willem-Alexander & Máxima Collectie

(Leestijd: 1 minuut)

Op 10 april 2007 vond een historisch moment plaats. Prinses Ariane der Nederlanden, derde in lijn van troonopvolging, werd geboren. Maar de tijd gaat snel, vindt u ook niet? De jongste dochter van ons Koningspaar is inmiddels al 16 jaar en bijna klaar met de middelbare school.

Om de geboorte van Prinses Ariane te herdenken is een schitterende Koninklijke herdenkingsuitgifte geslagen. Eén exemplaar van deze officiële Geboorte-uitgifte is tijdelijk op uw naam gereserveerd. Met de kortingscode 2330EM2910 ontvangt u bovendien een speciale eenmalige korting van 50%.

Vanwege de verwachte interesse in de Geboorte-uitgifte wordt uw exemplaar slechts drie dagen voor u vastgehouden. Daarna krijgen andere verzamelaars een kans en kan ik u geen levering meer garanderen. Klik dus nu hier om uw uitgifte af te roepen en uw kortingscode te activeren.

De Geboorte-uitgifte is vervaardigd volgens een uniek procedé, met een verbluffend resultaat. Hierdoor heeft de zwaar verzilverde uitgifte zowel 24-karaats vergulde delen als een prachtig gekleurde muntafbeelding van Prins Willem-Alexander die zijn pas geboren dochter in zijn armen houdt. De uitgifte is geslagen in de superieure kwaliteit Proof-Like, passend bij een Koninklijke uitgifte.

Uitgifte Geboorte Prinses Ariane
Collectie Willem-Alexander en Máxima Collectie
Metaal Zwaar verzilverd en 24-karaats verguld
Aanbieding Tijdelijk voor slechts € 19,95 (later € 39,95)
Uw kortingscode 2330EM2910 (Activeer uw code direct via deze link)

De uitgifte is onderdeel van de officiële Willem-Alexander & Máxima Collectie. Met deze prestigieuze Collectie wordt een numismatische reis gemaakt door het leven van ons Koningspaar. U verzamelt schitterende uitgiften ter herdenking van gebeurtenissen zoals de verloving, de bruiloft en de troonwisseling.

Er zijn maximaal 5.000 complete collecties wereldwijd mogelijk. Reageer direct om de exclusieve kans te krijgen om één van deze collecties te verzamelen. Indien u uw uitgifte behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Er zal u dan ongeveer maandelijks een nieuwe Herdenkingsuitgifte geheel vrijblijvend worden aangeboden, zolang als u dat wilt.

Ik wens u veel plezier met deze officiële Koninklijke uitgifte ter ere van de prinses.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor