Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Muzieklegendes The Police geëerd met officiële Britse herdenkingsmunt

(Leestijd: 1 minuut)

Veertig jaar geleden bracht The Police hun laatste album uit. Ter ere van de legendarische band heeft de Britse Koninklijke Munt eerder deze week een officiële herdenkingsmunt uitgebracht. Omdat ook in ons land veel mensen van hun muziek houden, heb ik een aantal exemplaren van de gloednieuwe munt naar Nederland weten te halen.

Door de wereldwijde populariteit van de band achter hits zoals Every Breath You Take, Message In A Bottle en Roxanne is de interesse in de munt nu al enorm. In het Verenigd Koninkrijk, maar zeker ook daarbuiten. Naar verwachting zal de vraag groter zijn dan het aanbod. Klik daarom hier om de officiële The Police munt direct te reserveren.

Dat was immers ook het geval met andere Britse herdenkingsmunten ter ere van muzieklegendes zoals Queen, David Bowie en The Rolling Stones. Ik raad u dan ook aan om er snel bij te zijn. Plaats vandaag nog uw reservering op onze website en u verzekert zich van een exemplaar.

Het vijfde en tevens laatste studioalbum van The Police, Synchronicity, werd op 17 juni 1983 uitgegeven. Het album ontving toen lovende kritieken en veroverde diverse hitlijsten. Maar ook vandaag de dag vinden velen Synchronicity één van de beste albums allertijden. De albumhoes heeft dan ook als inspirate gediend voor de munt die u kunt bemachtigen.

De herdenkingsmunt ter ere van The Police is geslagen in diverse uitvoeringen en nu verkrijgbaar vanaf slechts € 19,95. Hierdoor is er voor elke verzamelaar wat wils. Natuurlijk wordt elke uitvoering geleverd in de officiële verpakking en met bijpassende toebehoren. Zo wordt de B.U. munt geleverd in een uitvouwbare blisterverpakking met informatie over The Police, terwijl de zilveren en gouden munten worden geleverd in een luxe cassette met Certificaat van Echtheid.

De oplages van de zilveren en gouden The Police munten zijn zeer strikt gelimiteerd. Zo zijn er slechts 6.000 exemplaren geslagen van de unieke 1 Ounce Zilver Proof uitvoering met het gekleurde ontwerp. De 0,25 Ounce Goud Proof munt die u kunt bestellen op onze website heeft zelfs een wereldwijde oplage van slechts 500 stuks. Indien u de zilveren of gouden munt aan uw verzameling wilt toevoegen, adviseer ik u om teleurstelling te voorkomen en op tijd te reageren.

Ik wens u veel plezier met deze officiële Britse Herdenkingsmunt ter ere van The Police.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor