Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Speciale Jubileumaanbieding - 10 Jaar Koning Willem-Alexander

(Leestijd: 1 minuut)

Vandaag is Koning Willem-Alexander tien jaar Koning der Nederlanden. Om dit heugelijke moment met u te vieren, heb ik nu een exclusieve eenmalige Jubileumaanbieding voor u. Met deze aanbieding krijgt u 50% kennismakingskorting op een van de grootste verzamelthema’s in Nederland!

U ontvangt namelijk deze officiële Nederlandse munt ter herdenking van de troonswisseling en een Griekse munt ter ere van een groot Nederlander nu samen voor slechts € 9,95 (later € 19,90). In feite ontvangt u dus twee schaarse munten voor de prijs van één.

U kunt direct van deze vorstelijke Jubileumaanbieding gebruikmaken door uw kortingscode in te vullen in het reserveringsformulier. Uw code is 2317EM2876. Deze wordt automatisch voor u geactiveerd wanneer u op een link of afbeelding in de nieuwsbrief klikt. Dat is wel zo gemakkelijk voor u.

Op 28 januari 2013 kondigde de toenmalige Koningin Beatrix haar abdicatie aan. De vorstin vond dat de verantwoordelijkheid van het land in handen van een nieuwe generatie moest liggen. Echter, voordat de troonswisseling plaatsvond werd er nog een speciale Herdenkingsmunt uitgegeven. Op deze munt ziet u het laatste muntportret van Beatrix als Koningin der Nederlanden, maar ook het portret van Prins Willem-Alexander vlak voordat hij Koning werd.

De munt ter ere van Erasmus uit 2022 is net zo bijzonder. Het is pas de vijfde gemeenschappelijke Herdenkingsmunt die de Euro-Landen hebben uitgegeven sinds het ontstaan van de munteenheid. Sinds de uitgifte van deze unieke Erasmus-munt, is de vraag naar alle speciale 2 Euro’s explosief gestegen.

De aanbieding is daardoor maximaal één week geldig, zolang de voorraad strekt. Vanwege de enorme interesse in officiële 2 Euro Herdenkingsmunten en de beperkte beschikbaarheid van deze twee exemplaren, is het waarschijnlijk dat de aanbieding eerder moet worden beëindigd. Klik daarom hier en bestel uw set nu nog voor slechts € 9,95 (later € 19,90).

Wanneer u uw kennismakingsset behoudt, verkrijgt u bovendien het exclusieve recht om ook de overige 2 Euro Herdenkingsmunten te verzamelen. Elke munt is voorzien van het Certificaat van Echtheid. Bij een vervolglevering ontvangt u bovendien ook geheel gratis het bijbehorende unieke verzamelsysteem.

Ik wens u veel plezier met deze voordelige kennismaking met een van de grootste verzamelthema’s in Nederland.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor