Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Exclusieve Vaticaanse B.U. Set 2022 tijdelijk verkrijgbaar!

(Leestijd: 1 minuut)

Heeft u wel eens een officiële B.U. Euroset uit het Vaticaan kunnen bemachtigen? Dan heeft u geluk gehad, want die kans is erg klein. Vaticaanstad is de kleinste onafhankelijke staat ter wereld en heeft minder dan duizend inwoners. Hierdoor wordt er jaarlijks maar een zeer klein aantal munten en muntsets geslagen.

Van de gloednieuwe Vaticaanse B.U. Set 2022 bijvoorbeeld zijn in totaal slechts 37.000 exemplaren uitgegeven. Terwijl juist deze jaarsets wereldwijd zeer gewild zijn onder verzamelaars. Naar verwachting is de vraag veel groter dan het aanbod.

Dankzij onze internationale contacten is het gelukt om enkele sets naar Nederland te krijgen. Hierdoor heeft u nu de kans om deze zeldzame Vaticaanse Euromunten aan uw collectie toe te voegen. Klik snel hier om naar uw reserveringsformulier te gaan en de wereldwijd gewilde muntset te bestellen.

Ook in voorgaande jaren hebben wij de officiële Jaarset uit Vaticaanstad in B.U.-kwaliteit aangeboden. Deze was vaak snel uitverkocht. Soms zelfs al na twee dagen. Indien u interesse heeft in een set, wordt u geadviseerd zo spoedig mogelijk uw gegevens achter te laten.

Uw prachtige muntset wordt geleverd in de officiële Blisterverpakking van Vaticaanstad. Deze hoogwaardige verpakking zorgt voor een zeer luxe uitstraling. Bovendien kunt u alle acht munten in uw set eenvoudig en volledig bekijken. Op onze website vindt u een grotere foto waarop u de verpakking kunt bekijken.

Ik wens u veel plezier met uw exclusieve Vaticaanse muntset in Brilliant Uncirculated kwaliteit.

Deel het bericht