2022: Het Jaar van de Tijger

(Leestijd: 1 minuut)

Vorige week werd in de meeste landen, niet alleen in het westen, de start van een nieuw jaar groots gevierd. Maar niet overal. In 2022 begint het Chinees Nieuwjaar bijvoorbeeld pas op 1 februari.

Om de belangrijkste Chinese feestdag extra luister bij te zetten, heeft de Britse Koninklijke Munt een schitterende zilveren 2 Pond munt geslagen. U heeft nu de kans om een exclusieve ‘Limited Edition’ uitvoering van dit prachtige betaalmiddel te reserveren. Heel bijzonder, want deze uitvoering is al volledig uitverkocht bij de Britse Munt vanwege de gelimiteerde oplage.

Wilt u dus 1 van de slechts 2.668 waardevolle ‘Limited Edition’ uitvoeringen ter wereld in uw bezit hebben? Klik dan snel hier om naar uw reserveringsformulier te gaan. Wij hebben maximaal 20 exemplaren tot onze beschikking en het is onmogelijk om er meer te bestellen.

Volgens de Chinese astrologie is 2022 ‘Het Jaar van de Tijger’. Dit dier is dan ook centraal afbeeld op de schaarse munt. Mensen die onder dit dierenteken worden geboren, zijn vaak edel, daadkrachtig en onverschrokken. Wist u bijvoorbeeld dat onze Prinses Beatrix is geboren in een Jaar van de Tijger? Hetzelfde geldt voor Koningin Elizabeth II.

Er is altijd veel interesse in Herdenkingsmunten ter viering van het Chinees Nieuwjaar. Zo geeft men graag een munt cadeau, bijvoorbeeld aan mensen die onder hetzelfde dierenteken zijn geboren. Maar veel verzamelaars vinden de munten gewoon mooi, zonder zich te verdiepen in de Chinese astrologie. De munt die u hier kunt reserveren is niet voor niets uitverkocht bij onze leverancier.

De ‘Jaar van de Tijger’ munt is geslagen in puur (99,9%) zilver en in de hoogst mogelijke kwaliteit: Proof. Om de hoge kwaliteit te waarborgen, zal uw exemplaar worden verzonden in de hoogwaardige verzamelcassette van de Britse Munt. Tevens ontvangt u het genummerde Certificaat van Echtheid. Hieruit blijkt dat u één van de weinige exemplaren wereldwijd heeft bemachtigd.

Ik wens u heel veel plezier met deze nieuwe en toch al zeer schaarse verzamelaarsmunt.

Deel het bericht