Het Amsterdams MuntKantoor wenst u een gelukkig nieuwjaar

(Leestijd: 1 minuut)

Hierbij wensen wij u een heel gelukkig nieuwjaar! Oplettende lezers merkten op dat wij vorige week nog schreven dat wij hoopten u ook in 2021 te mogen voorzien van de nieuwste munten. Dat geldt natuurlijk voor 2022, en daarna.

Vandaag bieden wij u de mogelijkheid om de waardevolle zilveren munten die Nederland nog uit zal geven gegarandeerd te ontvangen, zonder verplichtingen. Een unieke kans voor u. Door de enorme vraag zijn deze officiële Nederlandse Herdenkingsmunten in Sterling zilver vaak in korte tijd uitverkocht.

U kunt zeer voordelig kennismaken met dit razend populaire verzamelgebied. Met uw kortingscode ontvangt u maar liefst 50% introductiekorting op uw eerste munt. Vul de code ‘2152EM2585’ in tijdens het reserveren of klik hier om uw kortingscode automatisch toe te passen. U ontvangt de originele zilveren 5 Euromunt dan voor slechts € 29,95 (later € 59,95).

Ter kennismaking ontvangt u de officiële Nederlandse 5 Euro ‘200 Jaar Nederlandsche Bank’. Dit speciale wettige betaalmiddel is geslagen in Sterling zilver en in de hoogst mogelijke muntkwaliteit: Proof. U ontvangt dus een hoogwaardige Herdenkingsmunt en bespaart ook nog eens fors. Wij raden u wel aan snel te reageren, want deze actie geldt alleen in de eerste week van 2022.

De munt maakt deel uit van de Koninkrijk der Nederlanden Herdenkingsmunten Zilvercollectie. Door de historische onderwerpen, schitterende motieven en uitzonderlijke kwaliteit van de munten is dit één van de populairste verzamelgebieden van ons land. Tegelijkertijd is de beschikbaarheid gelimiteerd. Het aantal collecties is immers afhankelijk van de oplage van de munten.

Vanwege de beperkte oplage hebben veel mensen moeite om hun verzameling Nederlandse munten compleet te krijgen. Met de officiële Zilvercollectie ontvangt u daarom elke nieuwe munt gegarandeerd voor de officiële uitgifteprijs. Daarbij zijn enkele munten die elders zijn uitverkocht nog wel verkrijgbaar via deze waardevolle serie. Vul daarom snel uw formulier in en profiteer van uw kennismakingsaanbieding.

Indien u uw ‘200 Jaar De Nederlandsche Bank’ munt behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de Koninkrijk der Nederlanden Herdenkingsmunten collectie geplaatst. Er wordt u dan geheel vrijblijvend ongeveer eens per maand een andere munt uit de serie toegezonden. U ontvangt uw zendingen natuurlijk 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht, voor zolang als u dat zelf wilt.

Ik wens u veel plezier met deze kennismaking met een waardevol Nederlands verzamelgebied.

Deel het bericht