Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

(Leestijd: 1 minuut)

Het kerstfeest is begonnen! Daarom wil ik van deze gelegenheid gebruikmaken om u heel fijne feestdagen en een goed, gezond en vooral gelukkig nieuwjaar te wensen.

Daarnaast dank ik u voor het vertrouwen dat u het afgelopen jaar in ons heeft gesteld. Wij zullen ons uiterste best doen om u ook in 2022 te voorzien van de nieuwste munten, meest unieke uitgiften en al het nieuws uit de muntenwereld. Natuurlijk hoop ik dat wij u dan weer van dienst mogen zijn.

Op een schaal van 1 tot 10, hoe tevreden bent u?

U bent tevens uitgenodigd om uw mening over ons en onze dienstverlening te geven, mocht u daar interesse in hebben. U kunt heel eenvoudig een beoordeling achterlaten op Google of Facebook. Of allebei, natuurlijk. Hiervoor zouden wij u zeer erkentelijk zijn.

Laat uw mening achter op Google Laat uw mening achter op Facebook

Aangepaste openingstijden en een nieuw postadres

Tot slot heb ik twee belangrijke mededelingen voor u. Het eerste betreft onze openingstijden. Vanwege de feestdagen is onze klantenservice gesloten tot en met zondag 2 januari. In het nieuwe jaar staan wij graag voor u klaar. Alle berichten zullen dan zo spoedig mogelijk worden behandeld.

De tweede mededeling gaat over ons nieuwe postadres. Indien u ons voortaan een brief wilt sturen of een zending wilt retourneren, verzoeken wij u om gebruik te maken van het volgende adres: Postbus 30339, 1303 AH ALMERE. Uw vraag of retourzending kan dan probleemloos worden afgehandeld.

Ik wens u wederom een fijne kerst en een voorspoedige jaarwisseling toe.

Deel het bericht