Een gouden afsluiting van uw verzameljaar

(Leestijd: 1 minuut)

Vindt u ook niet dat de tijd snel gaat? De laatste feestdagen van dit jaar staan alweer voor de deur en over twee weken wordt er getoost op 2022. Daarom zijn onze experts eerder deze maand voor u op zoek gegaan naar een prachtige munt om het huidige verzameljaar mee af te sluiten.

Naar mijn idee is een zeer mooi slotstuk gevonden. Goud is immers één van de meest waardevolle edelmetalen ter wereld. Zeker in onzekere tijden. Hierdoor bereikte de goudprijs midden in de coronacrisis de hoogste stand ooit. Ik ben dan ook blij u dit schitterende doch schaarse exemplaar aan te kunnen bieden.

Door de gelimiteerde oplage in combinatie met het gedetailleerde ontwerp en de uitzonderlijke kwaliteit is de munt namelijk bijna overal uitverkocht. Ook wij hebben slechts 11 exemplaren kunnen bemachtigen voor onze klanten. Klik daarom snel hier om uw officiële gouden 50 Euro direct te reserveren.

Deze munt uit Malta maakt deel uit van een internationale serie ter herdenking van de negentiende eeuw, "de eeuw van ijzer en glas". Op de Maltese bijdrage is de Serre van de Botanische Tuinen van Argotti weergegeven. De botanische tuinen bestaan nog, maar dat geldt niet voor het afgebeelde bouwwerk. In 1931 besloot de overheid om de indrukwekkende constructie af te breken vanwege de hoge onderhoudskosten.

De gouden 50 Euro is natuurlijk geslagen in de hoogst mogelijke verzamelkwaliteit. Hierdoor is het verfijnde ontwerp, dat gematteerd is geslagen op een hoog-spiegelende achtergrond, een ware blikvanger. Dit wordt versterkt door de luxe presentatiecassette van de Centrale Bank van Malta waarin de munt wordt geleverd.

Een ander kenmerk van Herdenkingsmunten in Proof-kwaliteit is dat deze direct na de slag voorzichtig worden verpakt in een beschermende muntcapsule. Eén voor één. U ontvangt gegarandeerd een prachtige munt, zonder beschadigingen of oneffenheden, indien u nu hier uw reservering plaatst.

Ik wens u alvast fijne kerstdagen en veel plezier met uw gouden 50 Euro.

Deel het bericht