Prinses Amalia is vandaag jarig!

(Leestijd: 1 minuut)

Het is feest in Paleis Huis ten Bosch, want onze Kroonprinses is vandaag jarig! Het zal u niet zijn ontgaan dat Prinses Amalia achttien jaar is geworden. Een bijzondere leeftijd, want dat betekent dat de prinses onze Koning nu kan opvolgen als staatshoofd.

Om de 18ᵉ verjaardag van onze Kroonprinses extra luister bij te zetten, is er een officiële Verjaardagsuitgifte geslagen. Ik heb goed nieuws voor u, want dit waardevolle Nationale Cadeau is nu gratis verkrijgbaar op Verjaardagsuitgifte.nl.

De oplage is gelimiteerd tot slechts 10.000 exemplaren. Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de muntenwereld, stellen wij al deze uitgiften kosteloos ter beschikking. Inmiddels is het grootste deel al vergeven. Klik dus snel hier en reserveer uw Verjaardagsuitgifte vandaag nog.

Minder dan 1 op de 1.700 Nederlanders kan een Verjaardagsuitgifte bemachtigen. Het wordt dan ook aangeraden zo spoedig mogelijk uw gratis Verjaardagsuitgifte af te roepen. Waarschijnlijk bent u heel de dag nog op tijd, maar ik kan u dat niet garanderen.

Uitgifte 18ᵉ Verjaardag Prinses Amalia
Kwaliteit Proof (Allerhoogste muntkwaliteit)
Metaal Zwaar verzilverd
Diameter 40 mm
Limiet Max. 1 per huishouden
Oplage Slechts 10.000 uitgiften - Reserveer direct uw exemplaar!

U ontvangt uw Verjaardagsuitgfite zonder vervolgleveringen en betaalt alleen een bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten van slechts € 3,95. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling voor de kerstdagen te leveren, ondanks de enorme drukte bij alle bezorgdiensten. U ontvangt het Nationale Cadeau 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Ik wens u veel plezier met deze officiële uitgifte ter viering van de verjaardag van onze Kroonprinses.

Deel het bericht