Primeur in Nederland! Speciale Spaans-Franse Muntset

(Leestijd: 1 minuut)

Er zijn van die dagen dat alles meezit. Laatst had ik zo’n dag. Onverwachts kreeg ik de kans om een werkelijk schitterende Zilverset naar Nederland te halen. Een primeur. Deze set met een officiële Spaanse én een Franse munt van een halve kilo is niet eerder op de Nederlandse markt aangeboden.

Dat komt doordat de oplage extreem beperkt is. Er zijn slechts 250 complete sets uitgegeven voor alle verzamelaars wereldwijd. Hierdoor zal de vraag de beschikbaarheid zeker overstijgen. Ik raad u dan ook aan direct in te tekenen.

Op dit moment hebben wij twee sets die direct verzonden kunnen worden. Zoals altijd worden bestellingen strikt op volgorde van binnenkomst behandeld. Die het eerst bestelt, kan de unieke Spaans-Franse Zilverset als eerst bewonderen. Klik dus nu hier en laat uw gegevens achter.

Herkent u de beroemde kunstenaar wiens werken zijn afgebeeld op de twee enorme munten? Het is de Spanjaard Salvador Dalí, geboren in 1904. Hij wordt algemeen beschouwd als één van de belangrijkste vertegenwoordigers van het surrealisme. Niet voor niets is de allereerste 0,5 Kilomunt van de Koninklijke Spaanse Munt een eerbetoon aan het Spaanse genie.

Bijzonderheden

  • De set bevat een 250 Euro munt van Frankrijk en 150 Euro munt van Spanje
  • Beide 0,5 Kilomunten zijn geslagen in puur (99,9%) zilver
  • De Franse munt is alleen verkrijgbaar in deze set
  • Het is de eerste 0,5 Kilomunt van de Koninklijke Spaanse Munt
  • Het is de eerste gezamenlijke themaset van Frankrijk en Spanje
  • Er zijn slechts 250 sets wereldwijd
  • Inclusief Certificaten van Echtheid en bijbehorende verzamelcassette

Wanneer u munten verzamelt, dan wilt u natuurlijk zekerheid. Over de kwaliteit, de oplage en de authenticiteit bijvoorbeeld. Deze zogeheten Spaans-Franse ‘Twin Coin Collection’ bevat dan ook drie garantiecertificaten. De eerste is van het Franse munthuis Monnaie de Paris en deze bevat alle specificaties van de 250 Euro munt. De tweede is van de Koninklijke Spaanse Munt; deze is van toepassing op de 150 Euro munt. Tot slot ontvangt u het Certificaat van Echtheid dat specifiek over de officiële set gaat.

Dat derde certificaat bevat ook meer informatie over de schilderijen van Salvador Dalí die zijn afgebeeld op de munten. Op de Spaanse munt is het bekende werk ‘The Temptation of Saint Anthony’ uit 1946 op prachtige wijze weergegeven. Het andere schitterende verzamelobject bevat het werk genaamd ‘The Persistence of Memory’ uit 1931.

Zowel de garantiecertificaten als de twee grootse 0,5 Kilomunten zijn prachtig verpakt in een luxe muntcassette. Deze hoogwaardige cassette is speciaal ontwikkeld door de Koninklijke Spaanse Munt. Het zorgt ervoor dat u uw munten optimaal kunt bewaren en presenteren. Op deze pagina vindt u een foto van de set, inclusief munten.

Ik wens u heel veel plezier met deze unieke Zilverset van Frankrijk en Spanje.

Deel het bericht