De Doop van Christus in Sterling Zilver

(Leestijd: 1 minuut)

Soms is het jammer wanneer een verwachting uitkomt. Twee weken geleden bood ik bijvoorbeeld een unieke gekleurde munt uit Malta aan. Zoals ik al vermoedde, was deze schitterende munt enkele uren later uitverkocht, met meerdere teleurgestelde verzamelaars tot gevolg.

Vrijwel direct kregen wij de vraag of er nog meer van dat soort prachtige munten zijn. Na enig navragen heb ik gelukkig goed nieuws voor u. Uit dezelfde serie kunt u vandaag deze zeldzame 10 Euro in Sterling zilver reserveren!

Gezien de belangstelling in Maltese munten en de beschikbaarheid van slechts 36 exemplaren, is er een goede kans dat ook deze prachtige munt snel uitverkoopt. Wilt u een exemplaar bemachtigen? Dan raad ik u aan u vandaag nog te reageren. Klik daarvoor nu hier en vul direct uw formulier in.

Op de munt is een tafereel afgebeeld dat u wellicht bekend voor zal komen. De doop van Christus. Door de eeuwen heen hebben veel kunstenaars dit prachtig in beeld gebracht. Het ontwerp van de schaarse zilveren munt uit Malta is gebaseerd op een standbeeld van de Italiaanse kunstenaar Giuseppe Mazzuoli (1644 - 1725).

De Sterling zilveren 10 Euro "De Doop van Christus" is geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit. Hierdoor is het gedetailleerde muntontwerp, dat gematteerd is geslagen op een hoog-spiegelende achtergrond, een ware blikvanger. Tevens worden munten in deze hoge kwaliteit direct na de slag één voor één voorzichtig verpakt in een beschermende muntcapsule. U ontvangt gegarandeerd een prachtige munt, zonder krasjes of andere oneffenheden, indien u op tijd hier uw reservering plaatst.

Uw exemplaar is natuurlijk voorzien van de officiële toebehoren die zijn afgebeeld op de foto. Zo ontvangt u het Certificaat van Echtheid van de Bank van Malta. Dat garandeert u dat u één van de strikt gelimiteerde munten in Proof-kwaliteit heeft bemachtigd. Om uw zending compleet te maken, ontvangt u tot slot een luxe Maltese presentatiecassette.

Ik wens u veel plezier met deze schitterende zilveren munt uit Malta.

Deel het bericht