Een nieuw monument ter herdenking van de Holocaust

(Leestijd: 1 minuut)

In september 1945 kwam er eindelijk een einde aan de Tweede Wereldoorlog. Het is dan ook toepasselijk dat onze Koning juist deze maand, vanmiddag om precies te zijn, een indrukwekkend nieuw Oorlogsmonument onthult. Met het monument worden ruim 102.000 Nederlandse Holocaustslachtoffers zonder graf herdacht.

Hieruit blijkt wederom dat de Tweede Wereldoorlog, 76 jaar na de bevrijding, nog steeds erg leeft in ons land. Dat hebben wij ook gemerkt toen wij een overweldigend aantal reserveringen voor deze uitgifte in ontvangst mochten nemen. De vraag was zelfs groter dan het aanbod.

Gelukkig hebben onze experts een aantal extra exemplaren kunnen verkrijgen. Hierdoor heeft u nu ook een kans om de gewilde uitgifte te bemachtigen. Vanwege de onthulling van het nieuwe monument ontvangt u bovendien tijdelijk een eenmalige korting van 67%. Klik hier om rechtstreeks naar het formulier te gaan en uw exemplaar zeer voordelig af te roepen.

De Pools-Amerikaanse architect Daniël Libeskind heeft het Nationaal Holocaust Namenmonument ontworpen. Het bestaat uit meer dan 102.000 herdenkingsstenen waarop de naam, geboortedatum en leeftijd van de slachtoffers zijn gegraveerd. De eerste steen is een jaar geleden gelegd door een vriendin van Anne Frank. Daarnaast bevat het monument vier spiegelende roestvrijstalen Hebreeuwse letters die samen ‘in memoriam’ betekenen.

De 24-karaats vergulde Bevrijdingsuitgifte die voor u klaarligt is geslagen in de hoogst mogelijke muntkwaliteit, Proof. Bovendien is de bijzondere uitgifte voorzien van een schitterend Bevrijdingsembleem in puur zilver. Voor slechts € 9,95 (in plaats van later € 29,95) ontvangt u dus een prachtige toevoeging aan uw verzameling.

De uitgifte maakt deel uit van de officiële Bevrijdingscollectie. Deze collectie vormt een numismatisch naslagwerk over de bevrijding van Nederland. Indien u uw kennismakingszending behoudt, verkrijgt u het exclusieve recht deze unieke collectie compleet te verzamelen. U ontvangt dan periodiek vrijblijvend een 24-karaats vergulde Bevrijdingsuitgifte waarop een nieuw thema centraal staat. U kunt uw collectie uiteraard te allen tijde pauzeren of beëindigen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice volstaat.

Ik wens u veel plezier met deze bijzondere uitgifte ter herdenking van de bevrijding van Nederland.

Deel het bericht