Maak kennis met de Koning Willem-Alexander & Koningin Máxima Collectie

(Leestijd: 1 minuut)

Op 30 maart 2001 vond een historisch moment plaats. De toenmalige Koningin Beatrix kondigde de verloving van Prins Willem-Alexander en Máxima aan. Daarbij maakte ons land officieel kennis met de Argentijnse die de harten van de Nederlanders in korte tijd zou veroveren.

Ter viering van het twintigste jubileum van de verloving is er een Koninklijke Herdenkingsuitgifte geslagen. Eén exemplaar van deze officiële Verlovingsuitgifte is tijdelijk op uw naam gereserveerd. Met de kortingscode 2134EM2521 ontvangt u bovendien een speciale Jubileumkorting van 50%!

Vanwege de verwachte interesse in de Verlovingsuitgifte wordt uw exemplaar slechts drie dagen voor u vastgehouden. Daarna krijgen andere verzamelaars een kans en kunnen wij geen levering meer garanderen. Klik dus op tijd hier om uw uitgifte af te roepen en uw kortingscode te activeren.

De Verlovingsuitgifte is vervaardigd volgens een uniek procedé, met een verbluffend resultaat. Hierdoor heeft de zwaar verzilverde uitgifte zowel 24-karaats vergulde delen als een prachtig gekleurde muntafbeelding van het Koningspaar. Daarnaast is het geslagen in de superieure kwaliteit Proof-Like, passend bij een Koninklijke uitgifte.

Uitgifte Verloving Willem-Alexander en Máxima
Collectie Willem-Alexander en Máxima Collectie
Metaal Zwaar verzilverd en 24-karaats verguld
Aanbieding Tijdelijk voor slechts € 19,95 (later € 39,95)
Uw kortingscode 2134EM2521 (Activeer uw code direct via deze link)

De uitgifte is onderdeel van de officiële Willem-Alexander en Máxima Collectie. Met deze collectie wordt een numismatische reis gemaakt door het leven van het Koningspaar. U verzamelt schitterende uitgiften ter herdenking van gebeurtenissen zoals de verloving, de bruiloft en de troonswisseling

Er zijn maximaal 5.000 complete collecties wereldwijd mogelijk. Reageer direct om de exclusieve kans te krijgen om één van deze collecties te verzamelen. Indien u uw uitgifte behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Er zal u dan ongeveer maandelijks een nieuwe Herdenkingsuitgifte geheel vrijblijvend worden aangeboden, zolang als u dat wilt.

Ik wens u veel plezier toe met deze Herdenkingsuitgifte ter ere van de Koning en Koningin.

Deel het bericht