Speciale aanbieding ter viering van het Olympisch succes

(Leestijd: 1 minuut)

Het avontuur in Tokio is voorbij. Onze atleten hebben een aantal hele mooie en historische prestaties geleverd. Nederland heeft zelfs het medaillerecord van de Olympische Spelen in Sydney in 2000 weten te verbreken!

Om het spectaculaire succes van TeamNL met u te vieren, hebben wij vandaag een exclusieve aanbieding voor u. Wij kunnen u nu een eenmalige korting van maar liefst 50% geven op het grootste verzamelthema in Europa. Zo ontvangt u twee officiële Herdenkingsmunten voor de prijs van één.

U kunt direct van de aanbieding profiteren door uw kortingscode in te voeren in het in uw reserveringsformulier. Uw code is 2131EM2516. Deze wordt automatisch voor u geactiveerd wanneer u op een link of afbeelding in de nieuwsbrief klikt. Dat is wel zo gemakkelijk voor u.

Met uw kortingscode bespaart u direct 50% op de unieke Portugese ‘Tokyo 2020’ munt uit 2021. Vanwege het succes van onze Olympiërs ontvangt u dezelfde korting ook op één van de weinige officiële Nederlandse 2 Euro Herdenkingsmunten die ooit zijn geslagen. In feite ontvangt u dus twee munten voor de prijs van één.

De aanbieding is maximaal één week geldig, zolang de voorraad strekt. Door de enorme interesse in de Olympische Spelen, de prestaties van de Nederlandse atleten en de beperkte beschikbaarheid van de munten is het waarschijnlijk dat de aanbieding eerder moet worden beëindigd. Klik daarom hier en bestel uw set voor slechts € 9,95 (later € 19,90).

Wat zeker ook interessant is, is dat er in 2022 weer een officiële gemeenschappelijke 2 Euro Herdenkingsmunt wordt uitgegeven. Dat betekent dat (bijna) elk Euroland deze zal uitgeven. Ook landen die vrijwel nooit speciale 2 Euro munten slaan. Mede hierdoor hebben gemeenschappelijke uitgiften in het verleden vaak geleid tot een explosieve groei van de belangstelling in 2 Euro munten.

Wanneer u uw kennismakingsset behoudt, verkrijgt u bovendien het exclusieve recht om ook de overige 2 Euro Herdenkingsmunten te verzamelen. Elke munt is voorzien van het Certificaat van Echtheid. Bij een vervolglevering ontvangt u bovendien ook geheel gratis het bijbehorende unieke verzamelsysteem.

Ik wens u veel plezier met deze voordelige kennismaking met het grootste verzamelthema in Europa.

Deel het bericht