Nieuw: Unieke 1,5 Kilomunt ter ere van Dante Alighieri

(Leestijd: 1 minuut)

Door de jaren heen heb ik munten in veel verschillende vormen, formaten en metalen voorbij zien komen. Desondanks was ik onder de indruk van de enorme zilveren munt die vorige week in ons logistieke centrum arriveerde. Als u de schitterende munt van 1,5 kilo nu vast zou houden, zou u er waarschijnlijk hetzelfde over denken.

Daarom bied ik u graag de exclusieve kans om de officiële 150 Dollar munt te bemachtigen. Deze is omlijst door een verfijnd en handgemaakt houten frame, waardoor het gekleurde ontwerp zeer goed uit de verf komt. De superieure kwaliteit waarin de munt is geslagen draagt daar zeker ook aan bij.

De munt is niet eerder aangeboden in Nederland. Waarschijnlijk is dit ook de laatste keer. Vanwege de strikt gelimiteerde oplage van slechts 100 stuks wereldwijd is het unieke verzamelobject bijna overal uitverkocht. Mis deze eenmalige kans niet en klik hier om in te schrijven op de primeur!

Heeft u het ontwerp herkend? Op de onlangs uitgegeven Herdenkingsmunt ziet u een portret van de beroemde Italiaanse schrijver Dante Alighieri. Dante is bovenal bekend van ‘De Goddelijke Komedie’. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over zowel het muntontwerp als Dante en zijn werk.

Natuurlijk wilt u zekerheid wanneer u waardevolle zilveren munten bestelt. Over de kwaliteit, het metaal en de overige specificaties. Zekerheid die wij u kunnen geven, want de munt is voorzien van het officiële Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u een echte zilveren 150 Dollar Herdenkingsmunt van 1,5 Kilogram ontvangt.

Vanwege het immense formaat, het handgemaakte houten frame en de strikt gelimiteerde oplage is de munt een zeer waardevolle toevoeging aan elke verzameling. Indien u geïnteresseerd bent, raad ik wel aan snel uw reserveringsformulier in te vullen. Op het moment van schrijven zijn er nog maar drie exemplaren beschikbaar.

Ik wens u veel plezier met deze unieke zilveren 1,5 Kilomunt ter ere van Dante Alighieri.

Deel het bericht