Het Huis Oranje-Nassau in Sterling Zilver

(Leestijd: 1 minuut)

Volgende maand mag het populairste lid van de Koninklijke familie vijftig kaarsjes uitblazen. Op 17 mei is Koningin Máxima namelijk jarig. Maar voordat het zover is, zal onze Koning zijn verjaardag vieren. Natuurlijk zal deze dag anders verlopen dan velen zouden willen. Het wordt immers de tweede Koningsdag in coronatijd.

Toen het Koningspaar aantrad in 2013, na de historische Abdicatie van onze voormalige vorstin, steeg de interesse in alles wat met ons Koningshuis te maken heeft gigantisch. Vooral onder verzamelaars. Zo waren in korte tijd heel veel herdenkingsuitgiften over het Huis Oranje-Nassau totaal uitverkocht.

Tot op de dag van vandaag is ons Koningshuis een favoriet verzamelgebied van veel verzamelaars. Daarom hebben wij nu een speciale aanbieding voor u. U ontvangt vandaag meer dan 55% korting op een officiële Oranje-Nassau Herdenkingsuitgifte in Sterling zilver. Zorg ervoor dat u op tijd bent en klik snel hier om direct naar uw aanbieding te gaan.

Het Huis Oranje-Nassau is al meer dan 450 jaar met ons land verbonden. Zonder hen zou Nederland er heel anders uit hebben gezien. Veel verzamelaars vinden de Koninklijke Collectie ’Oranje-Nassau door de eeuwen heen‘ daardoor het belangrijkste verzamelthema van Nederland.

Ter kennismaking met deze gewilde collectie ontvangt u de uitgifte ter ere van Beatrix, Koningin en Prinses der Nederlanden, voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 29,95 (later € 69,95). U profiteert alleen van deze lage prijs wanneer u gebruikmaakt van de hieronder genoemde kortingscode. Om het u gemakkelijk te maken, wordt uw code wordt automatisch voor u geactiveerd wanneer u op één van de links in deze nieuwsbrief klikt.

Collectie Oranje-Nassau door de eeuwen heen
Metaal Sterling (925/1000) zilver
Kwaliteit Proof (hoogst mogelijke kwaliteit)
Gelimiteerd tot Slechts 5.000 complete collecties
Inclusief Officiële certificaten en een hoogwaardig verzamelsysteem
Ter kennismaking Profiteer eenmalig van € 40,- introductiekorting
Kortingscode 2113EM2436

Het aantal verzamelaars is veel groter dan de strikt gelimiteerde oplage van slechts 5.000 complete collecties. De uitgifte is dan ook lange tijd uitverkocht geweest. Slechts recentelijk hebben wij door terugkoop uit de markt weer een klein aantal exemplaren weten te verkrijgen. Mis deze kans dus niet om kennis te maken met de waardevolle Koninklijke Collectie in Sterling zilver. Reageer snel om u uw kennismakingsaanbod te verzilveren.

Indien u uw uitgifte behoudt, verkrijgt u tevens het recht om op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie te worden geplaatst. Dat betekent dat u periodiek, bij beschikbaarheid, een nieuwe Koninklijke uitgifte vrijblijvend zal worden voorgesteld. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier.

Ik wens u een heel fijn Pasen en veel plezier met deze uitgifte ter ere van onze voormalige vorstin.

Deel het bericht