Officieel eerbetoon aan Pieter Bruegel de Oude in puur goud

(Leestijd: 1 minuut)

Goud spreekt al vanaf de ontdekking, duizenden jaren geleden, tot de verbeelding van mensen. Zo waren de vroegste kunstschatten al gemaakt van dit waardevolle edelmetaal. Maar ook uit recentere geschiedenis blijkt dit. Enkele eeuwen geleden nog vonden er massale goudjachten plaats in landen zoals Canada, Australië en de Verenigde Staten.

Zoals u weet, is de interesse tegenwoordig ook enorm. Juist in deze tijd van onzekerheid is het edelmetaal erg gewild. Daarom zijn wij blij dat wij u nu een schitterende munt van zuiver 24 karaat goud kunnen aanbieden. Indien u de schaarse gouden 50 Euro uit België wilt bemachtigen, wordt u ten zeerste aangeraden direct hier te reageren. De verkrijgbaarheid is uitermate beperkt!

De Koninklijke Munt van België Munt heeft de munt geslagen ter ere van de zestiende-eeuwse Nederlandse kunstenaar Pieter Breugel de Oude. Door de enorme belangstelling en de beperkte oplage was de 50 Euro al snel uitverkocht bij de Munt, en hebben wij slechts enkele exemplaren. Klik daarom snel hier en bestel direct.

Het gedetailleerde ontwerp is gebaseerd op het werk "De Hoofdzonden" van Pieter Bruegel de Oude en beeldt hebzucht uit. De waardevolle 24 karaats gouden munt is met de grootste zorg geslagen in de hoogst mogelijke muntkwaliteit: Proof. Om deze kwaliteit te waarborgen is de munt uiteraard voorzichtig verpakt in een beschermende, doorzichtige muntcapsule.

Misschien komt het ontwerp van de achterzijde, met de ster, u bekend voor? Dat zou goed kunnen. Deze is vergelijkbaar met de achterzijde van de 50 Euro uit Malta die u onlangs heeft kunnen bemachtigen. Dat komt doordat de Belgische munt onderdeel is van dezelfde serie als de Maltese munt.

Door de positieve reacties die wij op de munt uit Malta hebben gekregen, is de verwachting dat deze nieuwe aanbieding zeker goed wordt ontvangen. Vooral aangezien de munt is geslagen ter ere van een Nederlandse kunstenaar wiens werken wereldberoemd zijn. Zorg dat u er op tijd bij bent en plaats snel hier uw reservering.

Ik wens u veel plezier met deze bijzondere 50 Euromunt uit Malta.

Deel het bericht