Bestel snel uw officiële Britse Winnie de Poeh munt in Sterling zilver

(Leestijd: 1 minuut)

Vorig jaar verscheen ’s werelds bekendste beer voor het eerst op een officiële Britse munt. Zoals u zich kunt voorstellen, was de belangstelling in dit bijzondere wettige betaalmiddel ter ere van Winnie de Poeh zeer groot. Miljoenen mensen, van verschillende generaties en uit verschillende werelddelen, zijn opgegroeid met de verhalen over deze knuffelbeer. U ook?

Niet veel later gaf de Britse Koninklijke Munt een tweede Winnie de Poeh munt uit. Dankzij onze uitstekende relatie met het munthuis, kunnen wij u deze unieke en gewilde munt vandaag hier aanbieden. Op de gekleurde munt ziet u Christopher Robin, ook wel Janneman Robinson genoemd, met de beroemde teddybeer in de hand.

Door de enorme populariteit van Winnie de Poeh is de verwachte belangstelling in de schaarse zilveren munt groot, terwijl de verkrijgbaarheid op de Nederlandse markt zeer beperkt is. Maak daarom direct gebruik van deze exclusieve kans en vul snel uw reserveringsformulier in!

In 1926 werd het eerste verhaal over Winnie de Poeh uitgegeven, geschreven door de Britse auteur A. A. Milne (1882 - 1956). Sindsdien zijn er vele prentenboeken, tekenfilms en series verschenen waarin de beroemde knuffelbeer de hoofdrol speelt. Maar Winnie de Poeh is natuurlijk niet alleen. Een ander bekend personage is bijvoorbeeld Christopher Robin, vernoemd naar de zoon van de auteur.

Het verhaal van het boek werd alom geprezen. Maar zonder de illustraties was het boek waarschijnlijk niet zo succesvol geweest, vond Milne zelf. Deze tekeningen waren gemaakt door Ernest Howard Shepard. Op uw munt is één van de originele illustraties van Shepard in kleur afgebeeld.

De oplage van deze officiële Britse 50 Pence munt in Sterling zilver is gelimiteerd tot slechts 18.000 exemplaren. De waardevolle munt is geslagen in de allerhoogste kwaliteit en direct veilig verpakt in een prachtig gedecoreerd acrylblok. Deze representatieve verpakking zorgt ervoor dat uw munt uitstekend is beschermd, de kwaliteit is gewaarborgd en dat u beide zijdes eenvoudig kunt bekijken.

Ik wens u veel plezier met deze officiële Britse munt voor Christopher Robin uit Winnie de Poeh.

Deel het bericht