Roep nu uw Nieuwjaarsgeschenk af (OP=OP)

(Leestijd: 1 minuut)

Hiermee willen wij u een heel gelukkig en voorspoedig Nieuwjaar wensen. Wij hebben natuurlijk nagedacht over een uitgifte waarmee u uw nieuwe muntjaar goed kunt beginnen, en kunnen u dit unieke geschenk aanbieden.

Als alles volgens plan verloopt, zal het EK voetbal namelijk van start gaan op 11 juni. U heeft nu de kans om een speciaal aandenken aan dit langverwachte kampioenschap te bemachtigen. Deze officiële EK Uitgifte is tijdelijk gratis en exclusief verkrijgbaar op EK-munt.nl. Klik snel hier om direct naar de website te gaan waar u uw exemplaar kunt afroepen.

De oplage is strikt gelimiteerd tot maximaal 25.000 exemplaren. Dat betekent dat 1 op de 650 Nederlanders deze officiële EK Uitgifte kan bemachtigen. Daarom geldt er een maximum van één EK Uitgifte per huishouden.

Naar verwachting is de vraag hierdoor vele malen groter dan het aanbod. Graag bieden wij onze klanten als eerste de gelegenheid om deze exclusieve uitgifte te bemachtigen. Bestel snel uw exemplaar op EK-munt.nl en betaal alleen een bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten à € 3,95

Uitgifte Europees Kampioenschap 2020
Metaal Zwaar verzilverd
Kwaliteit Proof-Like
Beschikbaarheid Slechts 25.000 exemplaren wereldwijd
Limiet Max. 1 per huishouden

Tijdens een groot kampioenschap kleurt het hele land oranje, kijken miljoenen mensen naar de wedstrijden en zijn Oranje-accessoires niet aan te slepen. Ook diverse Voetbaluitgiften waren in het verleden snel uitverkocht. Reserveer direct uw gratis EK Uitgifte en voorkom teleurstelling.

De officiële EK Uitgifte is zwaar verzilverd met puur (99,9%) zilver. Bovendien is het aandenken geslagen in de superieure verzamelkwaliteit Proof-Like. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u een prachtige Herdenkingsuitgifte ontvangt. Vul daarom nu het formulier in en plaats uw reservering. Naar verwachting kan uw officiële EK Uitgifte tegen het einde van week 2 naar u worden toegezonden.

Ik wens u veel plezier met deze unieke Herdenkingsmunt ter ere van een muzieklegende.

Deel het bericht