2021 wordt het Jaar van de Os

(Leestijd: 1 minuut)

Het komt niet vaak voor dat wij u een munt uit Australië kunnen aanbieden. Dat is eigenlijk jammer, want de reacties zijn altijd zeer positief. Daarom zijn wij verheugd dat u vandaag de kans heeft om deze officiële Australische Herdenkingsmunt in het fijnste (99,99%) zilver te bemachtigen.

De waardevolle munt is geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit, Proof. Omdat er heel weinig exemplaren zijn uitgegeven en de vraag in Australië zelf gigantisch is, is de allocatie voor Nederland helaas strikt gelimiteerd. Wij hebben slechts vijf exemplaren. Klik dus snel hier om deze exclusieve Australische Herdenkingsmunt met een gekleurd ontwerp te reserveren!

Helaas zal de munt na het verzenden van deze nieuwsbrief erg snel zijn uitverkocht. Misschien al binnen een paar minuten. Maar gelukkig is er ook een ongekleurde variant in B.U. kwaliteit, waarvan wij enkele honderden exemplaren hebben verkregen. Bekijk daarom hier of de unieke gekleurde Proof-munt nog beschikbaar is, of voeg de B.U. munt aan uw verzameling toe voor slechts € 49,95.

Volgens de Chinese astrologie wordt 2021 het Jaar van de Os. Zoals u aan het muntontwerp kunt zien, zijn deze zilveren munten uitgegeven ter viering van dit bijzondere jaar. Mensen die in een jaar met dit dierenteken worden geboren, zijn vaak geboren leiders, hoogst betrouwbaar en harde werkers. Wist u bijvoorbeeld dat Barack Obama in het Jaar van de Os is geboren? Dat geldt ook voor onder meer Margaret Thatcher en Richard Nixon.

Uitgifte Chinese Dierenriem - Het Jaar van de Os
Munthuis The Perth Mint
Land Australië
Metaal Puur (99,99%) zilver
Muntkwaliteit ‘Brilliant Uncirculated’ of ‘Proof’
Nominale waarde 1 Dollar
Levertijd Beide munten zijn direct leverbaar. Bestel snel een exemplaar!

Er is altijd veel interesse in Herdenkingsmunten die gewijd zijn aan de Chinese Dierenriem. Ook in Nederland, merkten wij in voorgaande jaren. Zo geeft men graag een Dierenteken-munt cadeau aan iemand die is geboren in dat jaar. Maar veel verzamelaars vinden de munten natuurlijk ook mooi zonder zich echt in de Chinese astrologie te verdiepen. Anderen beschouwen een nieuw jaar als een nieuwe start - en een bijpassende munt help hen daaraan herinneren.

Wilt u iets meer weten over het Jaar van de Os of de Chinese Dierenriem? Op deze pagina kunt u de schitterende munten in het fijnste zilver bestellen, maar onder het bestelformulier vindt u ook extra informatie. Indien u zowel interesse in een munt als in informatie heeft, kunnen wij u aanraden eerst de gewenste munt te bestellen. Het zou natuurlijk jammer zijn als deze uitverkocht raakt terwijl u zich op de pagina bevindt en de tekst aan het lezen bent.

Ik wens u veel plezier met dit officiële Australische aandenken aan het Jaar van de Os.

Deel het bericht