Gloednieuwe James Bond munt vanaf vandaag verkrijgbaar!

(Leestijd: 1 minuut)

Meestal ontvangt u maar één nieuwsbrief per week van ons. Dit draagt eraan bij dat wij u in onze nieuwsbrieven alleen de meest interessante, mooiste en unieke munten aanbieden. Maar af en toe maken wij een uitzondering op deze hoeveelheid. Voor de aankondiging van een nieuwe munt bijvoorbeeld, waarmee wij niet tot het weekend kunnen wachten.

Vandaag is dus zo’n dag. Wij kunnen u nu de gloednieuwe James Bond munt aanbieden. De ervaring leert ons dat deze officiële Britse munt door de strikt gelimiteerde oplage zeer snel uitverkocht zal zijn. Mis deze unieke kans dus niet en klik snel hier om uw bestelling te plaatsen!

Op uw officiële Britse munt ziet u één van de beroemdste quotes van de geheim agent: "Shaken, not stirred". Met daarboven de bekende smoking waarin Bond vaak te zien is geweest. Mede door de herkenbaarheid van het ontwerp, zal de interesse extra groot zijn. Dit zagen wij ook al in Engeland. Bestel daarom nu uw munt hier, voordat u te laat bent.

De James Bond munt is verkrijgbaar in diverse strikt gelimiteerde uitgiften. Van de 24 Karaat gouden variant zijn bijvoorbeeld slechts 1.007 exemplaren geslagen voor alle verzamelaars en Bond fans wereldwijd. Wij hebben natuurlijk zoveel mogelijk exemplaren van elke uitgifte proberen te verkrijgen voor de Nederlandse markt. Maar waarschijnlijk zijn het er te weinig. Vul dus vandaag nog uw reserveringsformulier in.

Dit is de laatste munt in een driedelige serie van de Royal Mint die is uitgegeven ter ere van de nieuwe James Bond film, No Time To Die. Heeft u de eerste twee munten helaas niet kunnen bemachtigen? Dan is dit uw geluksdag. Onderaan deze pagina kunt u alle drie de James Bond munten bestellen voor de speciale prijs van slechts € 69,95.

De drie munten in deze set zijn geslagen in de hoogwaardige kwaliteit Brilliant Uncirculated en worden geleverd in de speciaal ontworpen verpakkingen van de Royal Mint. Veel verzamelaars hebben de eerste twee James Bond munten al los besteld. Mocht u toen niet in de gelegenheid zijn geweest om een reservering te plaatsen, vul dan snel uw reserveringsformulier in om de unieke set te reserveren. Natuurlijk worden alle reserveringen strikt op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Ik wens u veel plezier met deze officiële Britse James Bond munt.

Deel het bericht