Dit is misschien wel uw laatste kans...

(Leestijd: 1 minuut)

Zoals u misschien al weet, zal de eerste Nederlandse 5 Euro munt van 2020 in het teken staan van 75 jaar vrijheid. Naar verwachting wordt het ontwerp van dit officiële Vijfje in april onthuld. Ook zult u de munt vanaf dat moment kunnen reserveren. Natuurlijk sturen wij u een bericht zodra de inschrijving op deze munt is geopend, zodat u er op tijd bij kunt zijn.

Er wordt tevens een muntset uitgegeven genaamd ‘Europe Remembers’. Ik weet vrijwel zeker dat de interesse daarin enorm zal zijn. Dat geldt namelijk altijd voor speciale sets met een Nederlands Vijfje. Vorig jaar verschenen er drie van deze sets en twee waren al tijdens de voorintekening uitverkocht.

Van de derde set heb ik gelukkig nog wel een gering aantal exemplaren ter beschikking. Ik kan u deze officiële Jaap Eden Zilverset nu zelfs nog gegarandeerd leveren voor de uitgifteprijs van slechts € 199,-. Klik daarom hier om direct een exemplaar te reserveren. Dit is misschien uw laatste kans.

Overigens lukt het af en toe om weer een aantal exemplaren van een uitverkochte set te bemachtigen door terugkoop uit de markt. Dan probeer ik er altijd zoveel mogelijk te verkrijgen, zodat meerdere mensen weer een kans hebben om de schaarse set te bestellen. Hier vindt u een compleet overzicht van alle Nederlandse Kleursets en Prestige Sets die nu beschikbaar zijn.

In 2012 werd voor het eerst een Nederlandse ‘Kleurset’ uitgegeven: de gekleurde Tulpenset. Dit bleek een grandioos succes. Deze was namelijk al in één dag uitverkocht. Onlangs kon ik echter een paar van deze zilveren Tulpen Kleursets overnemen van een collega-handelaar. Daar is nu nog maar één exemplaar van over, dus grijp snel uw kans om deze te bemachtigen.

Sinds de Tulpenset heeft Nederland heel beperkt Kleursets en andere speciale muntsets uitgegeven. De oplage is telkens uiterst strikt gelimiteerd, terwijl de vraag onverminderd groot is gebleven. Dat zorgt ervoor dat veel sets zeer moeilijk te verkrijgen zijn. Door de beperkte beschikbaarheid zijn diverse sets bovendien tot wel 276% in waarde gestegen.

Heeft u een Kleurset of Prestige Set gezien die u aan uw collectie wilt toevoegen? Dan is mijn advies om snel te reageren. Meestal is de beschikbaarheid namelijk zeer beperkt. Zo is de Tulpenset niet de enige set waar wij nog maar één exemplaar van op voorraad hebben.

Ik wens u veel verzamelplezier met de officiële Nederlandse muntsets.