Intekening voor officiële Nationale BU Set 2020 van start!

(Leestijd: 1 minuut)

Het nieuwe Nederlandse muntjaar begint vaak met de aankondiging van de meest verzamelde muntset van ons land. Zo ook dit jaar. Het ontwerp en het thema van de officiële Nationale BU Set 2020 is namelijk onthuld!

Deze Nationale BU Set heb ik nog niet vast kunnen houden, want de muntset wordt op dit moment geslagen. U kunt zich echter wel al intekenen op de razend populaire Nederlandse set. Helaas leert de ervaring dat deze vaak al kort na de uitgifte is uitverkocht. Mijn advies is dan ook om direct te reageren, want de oplage van de Nationale BU Set 2020 is zeer beperkt.

Er worden slechts 12.500 exemplaren geslagen. De set van 2019 had dezelfde strikt gelimiteerde oplage, en deze was al snel uitverkocht. Klik daarom hier om direct naar de pagina te gaan waar u zich kunt intekenen op de BU Set 2020. U ontvangt uw set nu nog voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 26,95 (in plaats van later € 29,95).

De nieuwste Nederlandse Euromunten zijn elk jaar als eerste in de nieuwe Nationale BU Set te verkrijgen. Deze set bevat namelijk alle acht circulatiemunten van ons land, oplopend van 1 Eurocent tot 2 Euro. Maar omdat de sets speciaal worden geslagen voor verzamelaars, zijn alle munten in de hoge kwaliteit Brilliant Uncirculated.

Uitgifte Officiële Nationale BU Set 2020
Thema Nederlandse Steden - Rotterdam
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Oplage Slechts 12.500 sets, reserveer hier een exemplaar
Nominale waarde 3,88 Euro
Bijzonderheid Geleverd in representatieve verzamelverpakking
Uw set kost nu Slechts € 26,95 (in plaats van later € 29,95)

Doordat er zoveel vraag is naar de BU set, zijn er jaarlijks verzamelaars die teleur worden gesteld. Zij waren te laat om de nieuwe set te bemachtigen. Als u zich nu inschrijft, ontvangt u de Nationale BU Set 2020 echter gegarandeerd voor slechts € 26,95.

Uw naam wordt tevens op de exclusieve reserveringslijst voor de Nationale BU Set Collectie geplaatst. Dat houdt in dat u ook de BU sets die nog verschijnen gegarandeerd kunt ontvangen voor de uitgifteprijs, en daarbij van een voorrangspositie geniet. Op deze manier hoeft u geen set meer te missen of teveel te betalen om uw collectie compleet te maken.

Als u bent ingeschreven op de reserveringslijst, zal u ook periodiek één van de muntsets worden aangeboden van de voorgaande jaren. U ontvangt elke zending uiteraard geheel vrijblijvend 21 dagen op zicht. Als u alleen in de set van dit jaar bent geïnteresseerd, kunt u dit exemplaar hier los bestellen.

Ik wens u veel verzamelplezier met deze nieuwste Nederlandse muntset.