De officiële Queen munt is nu verkrijgbaar (OP=OP)!

(Leestijd: 1 minuut)

Bent u een fan van de Britse rockband Queen? Of kent u iemand die van hun muziek houdt? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U heeft nu namelijk de kans om de allereerste officiële Queen munt te bemachtigen!

De munt is een eerbetoon van Engeland aan een van de grootste bands allertijden. Volgens velen dé grootste band. Als vertegenwoordiger van de Britse Koninklijke Munt zijn wij in staat om deze prachtige herdenkingsmunt aan te bieden op de Nederlandse markt. Ik moet u wel waarschuwen dat de verkrijgbaarheid beperkt zal zijn. Klik daarom hier om naar uw direct naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en een exemplaar af te roepen.

De gloednieuwe Queen munt is de eerste munt in een nieuwe serie die gewijd is aan muzieklegendes. Queen is natuurlijk een muzieklegende bij uitstek, ook in Nederland. Hun hit Bohemian Rhapsody staat niet voor niets bijna altijd op de eerste plek in de Top 2000. De gelijknamige film van vorig jaar is bovendien de op-een-na succesvolste film ooit in Nederlandse bioscopen.

Vanwege de gigantische populariteit van Queen kunt u zich wel voorstellen dat er enorm veel interesse in de munt is. Wij hebben gisteren en vandaag ook meerdere keren de vraag gekregen of wij de munt zouden aanbieden. Indien u een exemplaar wilt bemachtigen, wordt u daarom geadviseerd om vandaag nog uw interesse kenbaar te maken. Het zou zonde zijn als u net te laat bent.

Gelukkig is de munt verkrijgbaar in vijf verschillende varianten. Deze verschillen van materiaal, in kwaliteit en in prijs. Zo is er voor elk wat wils. Ook is de kans dan groot dat u in ieder geval één van deze munten aan uw verzameling kunt toevoegen.

Dit zijn de verschillende Queen munten die verkrijgbaar zijn:

  • De versie van 1 Ounce zilver, geslagen in Proof kwaliteit
  • De versie van 0,5 Ounce zilver, geslagen in Proof kwaliteit
  • De versie van 1 Ounce goud, geslagen in Proof kwaliteit
  • De versie van 0,25 Ounce goud, geslagen in Proof kwaliteit
  • De versie van koper/nikkel in Brilliant Uncirculated kwaliteit

Eigenlijk hebben al deze munten wel iets speciaals. De versie van 1 Ounce zilver heeft bijvoorbeeld als enige gekleurde details. Ook is het de enige Queen munt met een speciaal randschrift. In de rand staan namelijk de namen van de bandleden.

Daarentegen is de mooie manier waarop de 0,5 Ounce zilveren munt verpakt is juist uniek. Deze verpakking heeft namelijk het uiterlijk van een oude langspeelplaat. Dankzij de doorzichtige voorkant van acryl kunt u dit exemplaar bovendien op een mooie plek neerzetten en bewonderen. U hoeft namelijk geen cassette te openen om de munt zelf te bekijken.

Wij kregen vandaag al te horen dat het storm liep bij de Britse Koninklijke Munt. De oplage van de gouden en zilveren Queen munten is echter strikt gelimiteerd. Waarschijnlijk zullen er te weinig exemplaren beschikbaar zijn. Naar verwachting zal dat zeker ook het geval zijn op de Nederlandse markt. Klik daarom hier en bestel snel.

Ik wens u veel verzamelplezier met dit eerbetoon aan een muzieklegende: Queen.