De Romeinse godin van de liefde, Venus

(Leestijd: 1 minuut)
De Romeinse Godin van de Liefde in 24-karaat verguld

Over een paar weken is het weer Valentijnsdag. Dé dag van het jaar waarop u uw geliefde waarschijnlijk nog meer in de watten legt en extra veel aandacht geeft. Bijvoorbeeld tijdens een romantisch diner, of door middel van een origineel geschenk. Of met iets kleins, zoals een rode roos.

Volgens de Romeinse mythologie hebben wij de rode roos te danken aan de Godin van de Liefde, Venus. Zij wilde haar geliefde Adonis beschermen tegen de jaloerse god Mars. Venus gleed echter uit en belandde in een perk met witte rozen - de enige rozen die toen bestonden. Daarbij verwonde zij haar benen tot bloedens toe, en door haar bloed zijn rode rozen ontstaan.

Waarom begin ik over Venus, vraagt u zich misschien af? Deze godin is 24-karaat verguld te zien op een prachtig vormgegeven zilveren munt. Met de dag van de liefde in het vooruitzicht bied ik u graag de kans om dit schaarse meesterwerk uit Andorra te bemachtigen voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 99,95.

Lees meer...

De officiële Queen munt is nu verkrijgbaar (OP=OP)!

(Leestijd: 1 minuut)
De officiële Queen munt is nu verkrijgbaar (OP=OP)!

Bent u een fan van de Britse rockband Queen? Of kent u iemand die van hun muziek houdt? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U heeft nu namelijk de kans om de allereerste officiële Queen munt te bemachtigen!

De munt is een eerbetoon van Engeland aan een van de grootste bands allertijden. Volgens velen dé grootste band. Als vertegenwoordiger van de Britse Koninklijke Munt zijn wij in staat om deze prachtige herdenkingsmunt aan te bieden op de Nederlandse markt. Ik moet u wel waarschuwen dat de verkrijgbaarheid beperkt zal zijn. Klik daarom hier om naar uw direct naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en een exemplaar af te roepen.

Lees meer...

Steun de wederopbouw van Australië met deze officiële uitgifte

(Leestijd: 1 minuut)
Bestel snel en steun Australië (15% gaat naar het goede doel)

Australië heeft maandenlang gekampt met hele hevige bosbranden. Een gebied ruim twee keer zo groot als Nederland is in vlammen opgegaan. Daarbij zijn zeker 27 mensen overleden, meer dan 2000 huizen verwoest en ongeveer 1 miljard dieren omgekomen.

Gelukkig is het een paar dagen geleden gaan regenen. Maar dat betekent niet dat de problemen voorbij zijn. De wederopbouw moet nog beginnen en daar is veel geld voor nodig. Er zijn dan ook al diverse acties opgezet waarmee geld wordt ingezameld.

Zo kregen wij dinsdag van onze relatie bij The Perth Mint te horen dat zij een week lang 15% van de verkoopprijs van een Australische Koala-munt aan een koalaziekenhuis doneerden. Helaas duurde die actie toen nog maar een dag en hadden wij geen tijd om eraan mee te doen.

Maar wij willen graag onze bijdrage leveren. Daarom hebben wij een actie opgezet voor de Nederlandse markt. Van elke officiële zilveren Australische Kangoeroe-uitgifte die wij verkopen, doneren wij 15% aan een goed doel in Australië. Speciaal voor deze actie hebben wij de allerlaatste exemplaren van deze unieke uitgifte kunnen verkrijgen bij The Perth Mint.

Lees meer...

Een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2020!

(Leestijd: 1 minuut)
Een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2020!

Allereerst wens ik u een heel goed, gelukkig en gezond Nieuwjaar. Ik hoop dat u fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling heeft gehad. Tegelijkertijd wil ik u bedanken voor het vertrouwen dat u het afgelopen jaar in ons heeft gesteld. Ik kijk er erg naar uit om u in 2020 weer te voorzien van interessant muntennieuws en speciale aanbiedingen.

Ook ben ik heel benieuwd naar de munten die dit jaar worden geslagen. Want welke innovatieve munttechnieken worden er in 2020 toegepast? En aan welke thema’s wordt extra aandacht besteed? Dankzij onze langdurige relaties met munthuizen over de hele wereld, weet ik vaak al van tevoren een beetje wat er in een jaar wordt uitgegeven. Maar er zijn altijd munten die mij weten te verrassen.

Zoals deze unieke individueel-genummerde 3D munt. De nieuwe munt is vervaardigd van puur zilver en geslagen in de vorm van een hamerhaai. De oplage is helaas strikt gelimiteerd tot slechts 2.500 exemplaren wereldwijd. De verkrijgbaarheid op de Nederlandse markt is daardoor erg beperkt. Klik dus snel hier om naar de Nederlandse bestelsite te gaan en uw schaarse 3D munt te reserveren.

Lees meer...

Eerste Slag van Jaap Eden Vijfje verricht door Kjeld Nuis

(Leestijd: 1 minuut)
Eerste Slag van Jaap Eden Vijfje verricht door Kjeld Nuis!

Ik heb goed nieuws voor u. Zojuist heeft de Ceremoniële Eerste Slag van het officiële Jaap Eden Vijfje plaatsgevonden. Niemand minder dan wereldkampioen schaatsen Kjeld Nuis verrichtte deze muntslag.

Nu de Eerste Slag heeft plaatsgevonden, zullen wij uw Jaap Eden Vijfje binnenkort kunnen verzenden. Heeft u nog geen kans gehad om een exemplaar te reserveren? Klik dan snel hier en bestel uw Vijfje.

Dankzij de enorme belangstelling is de gloednieuwe munt namelijk al zeer beperkt verkrijgbaar. Van de speciale Jaap Eden Zilverset zijn zelfs nog maar 4 sets beschikbaar. Daarom wordt u aangeraden om vandaag nog uw reserveringsformulier in te vullen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Lees meer...

Officiële Bevrijdingsuitgifte vanaf vandaag gratis verkrijgbaar!

(Leestijd: 1 minuut)
Officiële Bevrijdingsuitgifte vanaf vandaag verkrijgbaar!

Ik heb goed nieuws voor u. Onlangs stuurde ik u een bericht over een speciale uitgifte waarmee het 75e jubileum van de bevrijding van Nederland wordt gevierd. Deze officiële Herdenkingsuitgifte is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar op Bevrijdingsuitgifte.nl!

Omdat wij het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met dit aandenken aan de bevrijding, stellen wij 50.000 exemplaren kosteloos ter beschikking. Maar waarschijnlijk is de vraag veel groter dan het aanbod. Klik daarom snel hier en bestel direct uw gratis Bevrijdingsuitgifte.

Lees meer...