Nieuw: Unieke 1,5 Kilomunt ter ere van Dante Alighieri

(Leestijd: 1 minuut)
Unieke 1,5 Kilomunt ter ere van Dante Alighieri

Door de jaren heen heb ik munten in veel verschillende vormen, formaten en metalen voorbij zien komen. Desondanks was ik onder de indruk van de enorme zilveren munt die vorige week in ons logistieke centrum arriveerde. Als u de schitterende munt van 1,5 kilo nu vast zou houden, zou u er waarschijnlijk hetzelfde over denken.

Daarom bied ik u graag de exclusieve kans om de officiële 150 Dollar munt te bemachtigen. Deze is omlijst door een verfijnd en handgemaakt houten frame, waardoor het gekleurde ontwerp zeer goed uit de verf komt. De superieure kwaliteit waarin de munt is geslagen draagt daar zeker ook aan bij.

De munt is niet eerder aangeboden in Nederland. Waarschijnlijk is dit ook de laatste keer. Vanwege de strikt gelimiteerde oplage van slechts 100 stuks wereldwijd is het unieke verzamelobject bijna overal uitverkocht. Mis deze eenmalige kans niet en klik hier om in te schrijven op de primeur!

Lees meer...

Officiële Nederlandse Waddenzee Set tijdelijk weer beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)
Officiële Nederlandse Waddenzee Set tijdelijk weer beschikbaar

Het is u misschien opgevallen dat Nederland zelden een set met gekleurde Herdenkingsmunten uitgeeft. Veel minder vaak dan menig verzamelaar zou willen. De oplage van deze officiële Kleursets is bovendien extreem gelimiteerd. Hierdoor zijn de sets meestal binnen een paar dagen - soms zelfs een paar uur - uitverkocht.

U bevindt zich echter in een bevoorrechte positie. Onlangs hebben wij deze officiële zilveren Prestige Set met vier gekleurde Nederlandse Vijfjes over kunnen van een bevriende handelaar. Daarom bieden wij u nu graag de mogelijkheid de set aan uw verzameling toe te voegen.

Let wel, de handelaar had nog maar enkele exemplaren over. Waarschijnlijk is de vraag veel groter dan dit zeer beperkte aanbod. Mis uw kans dus niet. Klik snel hier om rechtstreeks naar de pagina te gaan waar u uw set kunt reserveren!

Lees meer...

Bemachtig de exclusieve Zuid-Afrikaanse Krugerrand 2021 van 2 Ounce zilver

(Leestijd: 1 minuut)
Bemachtig de exclusieve Zuid-Afrikaanse Krugerrand 2021 van 2 Ounce zilver

Er zijn een aantal munten die zó bekend zijn, dat veel mensen die geen munten verzamelen er ook van hebben gehoord. Zo is de Krugerrand uit Zuid-Afrika één van de meest herkenbare en iconische munten ter wereld. Deze legendarische munt wordt sinds 1967 geslagen en sindsdien zijn er vele miljoenen exemplaren van verkocht.

Wij zijn dan ook verheugd dat wij u deze officiële zilveren Krugerrand uit 2021 kunnen aanbieden. Vooral omdat dit een zeer exclusieve uitvoering van de gewilde munt is. Deze Krugerrand heeft een diameter van wel 50 millimeter, bevat ruim 60 gram zilver en is geslagen in de allerhoogste kwaliteit!

Lees meer...

Numismatisch eerbetoon aan een voormalig vorstin

(Leestijd: 1 minuut)
Numismatisch eerbetoon aan een voormalig vorstin

Op een regenachtige maandagochtend in 1938 klinken er 51 kanonschoten door Nederland. Overal gaat de vlag in de top en wordt feest gevierd. Het moment waar men al weken op wacht is eindelijk aangebroken. Een prinsesje is geboren.

Het prinsesje groeit uit tot een geliefde en bovenal gerespecteerde vorstin, die het ambt 33 jaar heeft bekleed. Prinses Beatrix. De troonswisseling in 2013 heeft niets aan haar populariteit veranderd. De voormalige Koningin is nog steeds één van de meest gewaardeerde leden van ons Koningshuis.

Daarom doet het ons deugd dat wij u vandaag dit vorstelijke aanbod kunnen doen. U ontvangt tijdelijk maar liefst € 40,- korting op de officiële ‘Geboorte Prinses Beatrix’ uitgifte in de uitmuntende kwaliteit Zilver Proof. Er is slechts een klein aantal beschikbaar, dus reageer vandaag nog!

Lees meer...

Frankrijk slaat schitterende munt ter ere van Hollandse meester

(Leestijd: 1 minuut)
Frankrijk slaat schitterende munt ter ere van Hollandse meester

Vandaag de dag behoort Johannes Vermeer tot de bekendste schilders aller tijden. De werken van deze Hollandse meester zijn beroemd in binnen- en buitenland. Zo ook in Frankrijk, waar een kunstcriticus in de negentiende eeuw zorgde voor een ware jacht op de werken van Vermeer.

Daar vertel ik u straks graag meer over. Maar eerst wil ik u de kans geven om de gloednieuwe Franse Herdenkingsmunt ter ere van Vermeer te reserveren. De oplage van deze officiële 10 Euro munt is zo strikt gelimiteerd, dat het wettige betaalmiddel waarschijnlijk op zeer korte termijn uitverkocht is.

Dat gebeurde een jaar geleden ook met het Franse eerbetoon aan Vincent Van Gogh. De vraag daarnaar was veel groter dan het beperkte aanbod. Desondanks heeft deze Vermeer munt dezelfde oplage. Voorkom dus teleurstelling en klik snel hier om een exemplaar te reserveren. Op is op!

Lees meer...

Bekendmaking officiële Benelux Set 2021

(Leestijd: 1 minuut)
Bekendmaking officiële Benelux Set 2021

Boodschappen afrekenen met kwartjes, rijksdaalders, geeltjes en andere geliefde Guldens. Inmiddels is het alweer twintig jaar geleden dat dit voor het laatst mogelijk was. Maar veel mensen kunnen het zich nog herinneren als de dag van gisteren.

Ook voor België en Luxemburg was 2001 het laatste jaar met een nationale munteenheid. Daarom hebben de drie landen besloten om samen een set uit te brengen waarmee de valuta uit de tijd vóór de Euro worden herdacht. Een officiële set ter ere van Nederlandse Guldens, Belgische Franken en Luxemburgse Franken.

De speciale muntset is vanaf vandaag verkrijgbaar. Indien u een exemplaar wilt bemachtigen, kan ik u aanraden snel te reageren. Vanwege het historische thema is de verwachte interesse groot. Echter is de oplage strikt gelimiteerd tot slechts 5.000 sets voor heel de Benelux. Alleen al in Nederland wonen veel meer verzamelaars dan dat er sets zijn geslagen!

Lees meer...