Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Bemachtig een unieke 10 Euro ter ere van Albert I van Monaco

(Leestijd: 1 minuut)
Bemachtig een unieke 10 Euro ter ere van Albert I van Monaco

Zoals u misschien wel heeft gezien, heeft Max Verstappen vorige week met grote overmacht de Grand Prix van Monaco gewonnen. Na de zege moest ik opeens denken aan deze bijzondere zilveren 10 Euro uit Frankrijk. Een heel speciaal muntstuk, dat ik nog niet eerder aan u had voorgesteld.

Daarom heb ik dinsdag contact opgenomen met de munt-uitgevende instantie van het land, Monnaie de Paris. Wat bleek echter? De munt was al bijna uitverkocht. Maar dankzij onze uitstekende relatie met het Franse munthuis heb ik toch een aantal exemplaren verkregen voor de Nederlandse markt.

Het zijn helaas minder exemplaren dan ik had gehoopt. De belangstelling in zilveren Franse 10 en 20 Euro’s is immers altijd enorm. Vaak groter dan het aanbod. Indien u interesse in de munt heeft, adviseer ik u om dat snel aan mij door te geven. Klik dus hier om direct naar de webwinkel te gaan en uw munt te bestellen.

Lees meer...

Gaat u mee op een numismatische wereldreis?

(Leestijd: 1 minuut)
Gaat u mee op een bijzondere wereldreis?

Als mij wordt gevraagd waar toch mijn interesse in munten vandaan komt, heb ik eigenlijk maar één antwoord: buitenlandse vakanties met mijn ouders. Niet alleen was ik altijd geïnteresseerd in welke muntjes er waren, maar zeker ook naar de verschillende ontwerpen en de achtergronden ervan.

Vroeger waren dat vakanties naar Duitsland, België of een ander land in de buurt. Maar al snel was mijn interesse gewekt door munten van andere landen. Van veel verdere landen. Echter bleven deze buiten mijn bereik. Totdat ik jaren later in de muntenwereld rolde. Opeens kwamen verre oorden, met vaak zeer fascinerende munten, veel dichterbij.

Ik wil u graag voordelig kennis laten maken met deze bijzondere wereld van buitenlandse munten. Daarom heb ik een speciale kortingscode voor u: 2321EM2889. Hiermee ontvangt u maar liefst 50% kennismakingskorting op de officiële muntset van een land waar ik onlangs op bezoek was: Singapore.

Met uw kortingscode ontvangt u de Singaporese muntset voor slechts € 9,95 (in plaats van € 19,90). Door de beperkte beschikbaarheid, heb ik echter geen set op uw namen kunnen reserveren. Klik dus snel hier om uw korting te activeren en vul direct uw persoonlijke bestelformulier in.

Lees meer...

Nu verkrijgbaar: Unieke Oostenrijkse 20 Euro 'De Rust van de Olifant'

(Leestijd: 1 minuut)
Nu verkrijgbaar: Unieke Oostenrijkse 20 Euro 'De Rust van de Olifant'

Regelmatig stuurt één van mijn medewerkers mij een foto van een munt die hij of zij kan verkrijgen. De vraag is dan of ik deze op de Nederlandse markt wil aanbieden. Over de speciale Oostenrijkse Herdenkingsmunt die ik onlangs onder ogen kreeg, hoefde ik geen seconde na te denken. Zoals u zelf zult zien, is deze bijzondere munt van Sterling zilver een ware blikbanger.

Maar waarom is munt zo speciaal? Kijkt u eerst eens naar de ogen van de olifant die is afgebeeld op de themazijde. Deze zijn prachtig vormgegeven met schitterende saffierblauwe Swarovski kristallen. Mede hierdoor is de munt een unieke toevoeging aan uw verzameling.

Op dit moment zijn er 25 exemplaren van deze prachtige munt in Proof-kwaliteit naar ons onderweg. Vanwege de strikt gelimiteerde wereldwijde oplage zijn dit waarschijnlijk ook de enige exemplaren. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Klik daarom snel hier en bestel uw munt nog vandaag.

Lees meer...

Reserveer nu de nieuwe Nationale Proof Set 2023

(Leestijd: 1 minuut)
Reserveer nu de nieuwste Nationale Proof Set

U bent nu in de gelegenheid om als een van de eerste verzamelaars in Nederland een van de meest verzamelde muntsets van ons land te reserveren. De nationale Jaarset met alle officiële Euromunten van 2023, geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit, is vanaf vandaag verkrijgbaar op onze website.

Ik wil u er wel op wijzen dat er slechts 3.000 Jaarsets in Proof-kwaliteit worden uitgegeven. Het aantal verzamelaars van Nederlandse munten is veel groter. Hierdoor waren eerdere sets met een zeer strikt gelimiteerde oplage vaak al snel uitverkocht. Reserveer dus snel uw set via deze link, want op is op!

Lees meer...

Officiële Nederlandse Waddenzee muntset nu weer beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)
Officiële Nederlandse Waddenzee muntset nu weer beschikbaar

Het is u misschien opgevallen dat Nederland zelden een set met gekleurde Herdenkingsmunten uitgeeft. Veel minder vaak dan menig verzamelaar zou willen. De oplage van deze officiële Kleursets is bovendien extreem gelimiteerd. Hierdoor zijn de sets meestal binnen een paar dagen - soms zelfs een paar uur - uitverkocht.

U bevindt zich echter in een bevoorrechte positie. Afgelopen week heb ik immers een officiële Nederlandse Prestige Set met vier gekleurde Vijfjes over kunnen nemen van een bevriende Duitse handelaar. Deze set was totaal uitverkocht. Daarom bied ik u vandaag graag de mogelijkheid om de schaarse set toch nog aan uw verzameling toe te voegen.

Echter, ik wil u adviseren om niet te lang te wachten met uw reservering. De handelaar had namelijk slechts 7 sets ter beschikking. Waarschijnlijk is de vraag veel groter dan dit beperkte aanbod. Klik dus snel hier om direct uw reservering te plaatsen, want dit is misschien uw enige kans.

Lees meer...

Laatste Herdenkingsmunten beschikbaar voor een feestelijke kroning

(Leestijd: 1 minuut)
Kroning Koning Charles III Ponden

We willen graag uw aandacht vestigen op het belangrijke evenement dat vandaag plaats zal vinden: de kroning van Koning Charles II. Dit historische moment zal niet alleen in Engeland, maar over de hele wereld gevierd worden. Dat merkte wij al toen de reactie op de eerste nieuwbrief met de Herdenkingsmunten van de kroning van Koning Charles III enorm was.

Na een lange periode van voorbereidingen en planning is de dag van de kroning op de Westminster Abbey eindelijk begonnen. De kroning van een nieuwe koning is altijd een bijzondere gebeurtenis, maar deze zal extra speciaal zijn omdat het de eerste kroning is in meer dan 70 jaar.

Door de enorme vraag zijn de twee zilveren Herdenkingsmunten inmiddels al bijna uitverkocht! Gelukkig heeft één van onze muntexperts nog een aantal exemplaren kunnen verkrijgen bij The Royal Mint. Klik snel hier en bekijk ons laatste aanbod voor de Kroning van Koning Charles III.

Lees meer...

Speciale Jubileumaanbieding - 10 Jaar Koning Willem-Alexander

(Leestijd: 1 minuut)
Speciale Jubileumaanbieding - 10 Jaar Koning Willem-Alexander

Vandaag is Koning Willem-Alexander tien jaar Koning der Nederlanden. Om dit heugelijke moment met u te vieren, heb ik nu een exclusieve eenmalige Jubileumaanbieding voor u. Met deze aanbieding krijgt u 50% kennismakingskorting op een van de grootste verzamelthema’s in Nederland!

U ontvangt namelijk deze officiële Nederlandse munt ter herdenking van de troonswisseling en een Griekse munt ter ere van een groot Nederlander nu samen voor slechts € 9,95 (later € 19,90). In feite ontvangt u dus twee schaarse munten voor de prijs van één.

U kunt direct van deze vorstelijke Jubileumaanbieding gebruikmaken door uw kortingscode in te vullen in het reserveringsformulier. Uw code is 2317EM2876. Deze wordt automatisch voor u geactiveerd wanneer u op een link of afbeelding in de nieuwsbrief klikt. Dat is wel zo gemakkelijk voor u.

Lees meer...

Primeur in Nederland! Waardevolle Franse 0,5 Kilomunt

(Leestijd: 1 minuut)
Primeur in Nederland: Waardevolle Franse Halve Kilo Herdenkingsmunt

Ik ben verheugd dat ik u vandaag een wel heel bijzondere munt uit Frankrijk kan aanbieden. Deze officiële 250 Euro Herdenkingsmunt van 0,5 Kilogram zilver is een schitterend eerbetoon aan één van de wereldberoemde meesterwerken van de Franse schilder Claude Monet: De Waterlelievijver.

Dankzij de speciale rechthoekige vorm, de grote hoeveelheid zilver en het gekleurde ontwerp is de munt een prachtige toevoeging aan elke verzameling. Echter, de oplage is strikt gelimiteerd tot slechts 300 exemplaren wereldwijd. De vraag heeft het aanbod dan ook ruim overstegen. Het unieke Franse betaalmiddel is al volledig uitverkocht bij de Monnaie de Paris.

Gelukkig hebben wij op tijd 11 exemplaren verkregen voor de Nederlandse markt. Vanwege deze beperkte beschikbaarheid wordt u wel geadviseerd om niet te lang te wachten met uw reservering. Klik daarom hier en bestel uw munt voor de officiële uitgifteprijs.

Lees meer...

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor