Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Een unieke zilveren 5 Euro voor uw verzameling

(Leestijd: 1 minuut)
Een uitzonderlijke zilveren 10 Euro voor uw verzameling

Dankzij uw aanmelding voor deze nieuwsbrief, heeft u regelmatig de kans om uw verzameling uit te breiden met een bijzondere munt. Dat geldt zeker voor vandaag. Omdat u één van onze meest gewaardeerde klanten bent, geef ik u namelijk graag de kans om deze unieke officiële 5 Euromunt te bemachtigen.

De rand van het wettige betaalmiddel is vervaardigd van Sterling zilver. Wat de munt echter zo bijzonder maakt, is de opvallende blauwe kern van puur (99,9%) Niobium. Door dit speciale metaal is de munt, waarop één van de beroemdste kastelen van Luxemburg is te zien, een echte blikvanger.

Ik heb deze 5 Euromunt in het verleden ook aan kunnen bieden. Toen was de vraag zo groot, dat de munt al in korte tijd volledig was uitverkocht. Via een buitenlandse handelaar heb ik gelukkig weer 18 exemplaren kunnen bemachtigen. Mis deze kans op de zeldzame munt dus niet en vul direct hier uw bestelformulier in.

Lees meer...

Officiële Zuid-Afrikaanse Buffel-munt in puur zilver

(Leestijd: 1 minuut)
Langverwachte laatste Big Five munt nu beschikbaar!

De laatste tijd is mij meerdere keren dezelfde vraag gesteld door klanten: "Weet u al wanneer de volgende Big Five munt uitkomt?" Veel verzamelaars kijken namelijk uit naar de vijfde, en daarmee de laatste, herdenkingsmunt uit deze razend populaire Zuid-Afrikaanse muntenserie.

Ik ben dan ook verheugd dat ik de vraag vandaag kan beantwoorden. Deze gloednieuwe munt is nu verkrijgbaar en u kunt hier een exemplaar reserveren. Helaas is de verkrijgbaarheid wel zeer beperkt. Er zijn slechts 39 munten beschikbaar.

De vraag naar de eerdere munten waarop de Big Five van Zuid-Afrika waren afgebeeld, was juist overweldigend. Vaak zelfs nog groter dan het aanbod. Ik raad u daarom aan om er snel bij te zijn. Klik direct hier en bestel vandaag uw exemplaar.

Lees meer...

Gloednieuwe Verjaardagsmunt Koning Charles III nu verkrijgbaar!

(Leestijd: 1 minuut)
Gloednieuwe Verjaardagsmunt Koning Charles III nu verkrijgbaar!

Koning Charles III is vandaag 75 jaar geworden. Om dit heugelijke moment te vieren, heeft de Britse Koninklijke Munt een officiële Verjaardagsmunt uitgegeven. Dankzij onze uitstekende relatie met het munthuis, ben ik in de gelegenheid om deze gloednieuwe Herdenkingsmunt ook in ons land aan te bieden.

De Koning Charles III Verjaardagsmunt is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt al een exemplaar bemachtigen voor slechts € 19,95. U dient echter wel op tijd uw bestelling door te geven. Naar verwachting zal de vraag namelijk enorm zijn, terwijl de beschikbaarheid zeer beperkt is. Klik daarom nu hier en bestel direct de Verjaardagsmunt die u het mooist vindt.

Lees meer...

Zilveren Piedfort ter herdenking van wijlen Koningin Elizabeth II

(Leestijd: 1 minuut)
Zilveren Piedfort ter herdenking van wijlen Koningin Elizabeth II

Laatst stuurde één van onze muntexperts mij een foto van een officiële Britse munt ter herdenking van wijlen Koningin Elizabeth II, met de vraag of ik deze in een nieuwsbrief wilde aanbieden. U kunt wel raden wat mijn antwoord was. Er is immers nog steeds enorm veel interesse in munten ter nagedachtenis aan de langst regerende monarch in de Britse geschiedenis. Ook in ons land.

Bovendien, het is een heel bijzondere zilveren herdenkingsmunt. Een Piedfort. Dat betekent dat deze 50 Pence op dubbele dikte is geslagen in vergelijking met de normale Britse 50 Pence muntstukken. Dit eerbetoon aan Elizabeth II is dan ook een opvallende, unieke en waardevolle toevoeging aan uw verzameling.

Het zal u vast niet verbazen dat de oplage van deze zilveren Piedfort strikt is gelimiteerd. De munt is zelfs volledig uitverkocht bij de Britse Koninklijke Munt. Hierdoor is het aantal exemplaren dat ik tot mijn beschikking heb zeer beperkt. Klik dus nu hier en bestel de officiële zilveren Piedfort vandaag nog. Wees er snel bij, want OP=OP!

Lees meer...

Bemachtig het schaarse Molen Vijfje in Sterling zilver

(Leestijd: 1 minuut)

Zoals u weet, doe ik mijn uiterste best om u elke week een speciale Herdenkingsmunt, set of uitgifte aan te bieden. Daarom ben ik altijd voor u op zoek naar prachtige munten die verschillen in thema, metaal en kwaliteit. Zo kunt u eenvoudig een verzameling opbouwen die past bij uw interesses.

Soms zijn deze munten zo nieuw dat ze nog niet eens geslagen. Soms juist zeer oud en zeldzaam. Maar ook de nieuwste munten kunnen al kort na uitgifte erg moeilijk te verkrijgen zijn. Vooral wanneer de vraag vele malen groter is dan het - meestal strikt gelimiteerde - aanbod.

De ervaring leert mij dat dit steeds vaker gebeurt met de officiële Nederlandse Herdenkingsmunten in Sterling zilver. De laatste jaren is de vraag naar deze waardevolle munten fors gestegen. Hierdoor waren sommige uitgiften zelfs al tijdens de voorintekening uitverkocht.

Vandaag bied ik u de kans om heel voordelig kennis te maken met dit populaire verzamelgebied. Met uw kortingscode ontvangt u maar liefst 50% introductiekorting op uw eerste munt. Vul 2344EM2943 in tijdens het reserveren of klik hier om uw kortingscode automatisch toe te passen. U ontvangt uw munt dan voor slechts € 29,95 (later € 59,95).

Lees meer...

Bestel deze speciale Euroset met 9 munten

(Leestijd: 1 minuut)
Bestel deze speciale Euroset met 9 munten

Dankzij uw aanmelding voor deze nieuwsbrief bent u af en toe in de gelegenheid om een bijzondere muntset te bemachtigen. Een zeldzame Euroset uit Andorra of Malta bijvoorbeeld, maar ook de gloednieuwe Jaarset van het Verenigd Koninkrijk. Laatst realiseerde ik mij echter dat ik u nog nooit een officiële set met munten uit dit land had aangeboden.

Hoe ik op die gedachte kwam? Een klant was op zoek naar een speciale Luxemburgse B.U. set en vroeg of ik deze kon verkrijgen. Uiteindelijk heb ik de schaarse set naar Nederland weten te halen. En ik heb goed nieuws voor u, want ik heb een paar extra exemplaren over kunnen nemen. Daarom bied ik u graag de kans om deze gewilde set uit Luxemburg ook aan uw verzameling toe te voegen.

De belangstelling in de buitenlandse B.U. sets is enorm groot. Elke keer loopt het storm op onze website. Naar verwachting geldt dat zeker ook voor deze speciale set. Echter, de oplage is strikt gelimiteerd en ik heb maar een beperkt aantal tot mijn beschikking. Klik dus hier om direct naar de website te gaan en uw exemplaar af te roepen voor slechts € 44,95.

Lees meer...

Allereerste jaarset Koning Charles III nu verkrijgbaar!

(Leestijd: 1 minuut)

Het is alweer dertien maanden geleden dat Koningin Elizabeth II overleed. Sindsdien heeft het Verenigd Koninkrijk verschillende schitterende verzamelaarsmunten uitgegeven. Toch hebben veel verzamelaars vooral uitgekeken naar de officiële Britse Jaarset die u vanaf vandaag kunt reserveren.

Deze set bevat de gloednieuwe circulatiemunten van het Verenigd Koninkrijk. Voor het eerst is het portret van Koning Charles III op deze munten afgebeeld. Hierdoor zal de Britse Jaarset van 2023 later waarschijnlijk een grote historische waarde hebben.

Het zal u dan ook niet verbazen dat de vraag enorm is. Verzamelaars over heel de wereld willen de gloednieuwe Jaarset aan hun verzameling toevoegen. Mis deze kans op de historische muntset dus niet en klik nu hier om direct naar de pagina te gaan waar u uw bestelling kunt plaatsen.

Lees meer...

Exclusieve Maltese Euroset nu enorm beperkt beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)
Exclusieve Maltese Euroset nu enorm beperkt beschikbaar

De officiële muntsets uit Europese ministaten zijn altijd enorm gewild. De beschikbaarheid van deze sets is echter extreem strikt gelimiteerd. Het komt dan ook niet vaak voor dat ik deze sets aan u kan aanbieden. Als dat wel lukt, is het beperkte aantal vaak al in zeer korte tijd volledig uitverkocht.

Ik ben dan ook verheugd dat ik u vandaag een authentieke Maltese Euroset kan aanbieden. Ik heb één exemplaar tijdelijk voor u gereserveerd. Vul binnen 72 uur uw online bestelformulier in en u ontvangt gegarandeerd een exemplaar.

Heeft u de gewilde muntset na drie dagen nog niet afgeroepen? Dan ben ik genoodzaakt om de reservering aan iemand anders toe te wijzen, want de vraag zal groter zijn dan het aanbod. Klik daarom hier om direct naar de beveiligde webwinkel te gaan en uw Maltese Euroset af te roepen.

Lees meer...

Deze bijzondere muntset is uiterst zeldzaam

(Leestijd: 1 minuut)
Deze bijzondere muntset is uiterst zeldzaam

Eén van de redenen dat ik ooit ben begonnen met het verzamelen van munten zijn de unieke innovatieve ontwerpen die af en toe worden uitgebracht. Echte verzamelstukken waarvan je weet dat de vraag extra hoog zal zijn. Zo was dat ook bij deze prachtige Herdenkingsmunt voor Michelangelo‘s Pietà.

Op het eerste gezicht lijkt het een normale ronde munt te zijn. Echter, het is een bijzondere set van twee puur zilveren munten die naadloos in elkaar passen. Het zijn dus eigenlijk twee munten in één.

De unieke muntset was dan ook al snel volledig uitverkocht. Door terugkoop uit de markt heb ik toch nog enkele exemplaren weten te bemachtigen. Ik geef u dus graag de kans om deze gewilde set aan uw verzameling toe te voegen. Wees er snel bij en klik nu hier om uw set af te roepen.

Lees meer...

COC Vijfje wordt over enkele dagen verzonden

(Leestijd: 1 minuut)
COC Vijfje wordt over enkele dagen verzonden

Onlangs kon ik het ontwerp van de tweede en tevens laatste officiële Nederlandse 5 Euro van 2023 aan u bekendmaken. Zoals ik al had verwacht, is de interesse in dit speciale wettige betaalmiddel enorm. De oplages van diverse uitvoeringen zijn immers strikter gelimiteerd dan ooit tevoren, waardoor de vraag extra groot is.

Ik heb dus al veel reserveringen voor het razend populaire Vijfje in ontvangst mogen nemen. Bent u echter nog niet in de gelegenheid geweest om de munt zelf te bestellen? Klik dan snel hier om naar de speciale website Zilveren-vijfje.nl te gaan. Daar kunt u uw COC Vijfje nu nog reserveren voor de officiële uitgifteprijs.

Lees meer...

Reserveer deze zeldzame zilveren 10 Euro direct

(Leestijd: 1 minuut)
Reserveer deze zeldzame zilveren 10 Euro direct

Af en toe kom ik bij een munthuis, een handelaar of op een beurs een munt tegen waarvan ik dacht dat ik hem nooit meer zou zien. Dat was twee weken geleden het geval met deze zeldzame Maltese 10 Euro in Sterling zilver. De munt was razendsnel uitverkocht en is sindsdien zeer moeilijk te verkrijgen, zeker op de Nederlandse markt.

Ik had gelukkig de mogelijk om de uiterst gewilde munten over te nemen voor een schappelijke prijs. Daar hoefde ik natuurlijk geen twee keer over na te denken. Ik bied u namelijk graag de unieke kans om de zeldzame zilveren Maltese 10 Euro aan uw verzameling toe te voegen.

Gezien de grote belangstelling in Maltese Herdenkingsmunten en de beschikbaarheid van slechts 39 exemplaren, verwacht ik dat de schaarse munt wederom snel uitverkoopt. Wilt u een exemplaar bemachtigen? Dan raad ik u ten zeerste aan u vandaag nog te reageren. Klik dus nu hier en vul direct uw formulier in.

Lees meer...

Eerste Euro Afslag van Vaticaanstad tijdelijk weer verkrijgbaar

(Leestijd: 1 minuut)
Eerste Euro Afslag van Vaticaanstad tijdelijk weer verkrijgbaar

Het is al bijna 25 jaar geleden dat de Euro officieel werd ingevoerd in Nederland en 11 andere EU-landen. Bij deze gelegenheid wil ik u graag kennis laten maken met één van de meest bijzondere herdenkingsuitgiften van de laatste jaren: De Eerste Euro Afslagen. Deze unieke uitgiften combineren meerdere munttechnieken met schoonheid en verzamelaarsinteresse.

Sinds de Euro een wettig betaalmiddel is, zijn er prachtige Herdenkingseuro’s geslagen. Veel van deze munten zijn al lange tijd uitverkocht. Mensen die de zeldzame munten nu willen bemachtigen, moeten bereid zijn enorme bedragen te betalen. Soms zelfs meer dan € 1.000,- per munt!

Echter, u heeft nu de mogelijkheid om van één van deze waardevolle Herdenkingseuro’s voordelig een unieke Eerste Afslag te bemachtigen. Ik heb de uitgifte drie dagen voor u gereserveerd en met de kortingscode 2335EM2923 bespaart u maar liefst 67%. Klik dus snel hier en profiteer direct.

Lees meer...
Pagina 1 van 3

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor