Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Prinses Beatrix is jarig! Profiteer tijdelijk van vorstelijke Verjaardagskorting

(Leestijd: 1 minuut)
Prinses Beatrix is jarig! Profiteer snel van 50% Verjaardagskorting

Prinses Beatrix is vandaag 85 jaar geworden! Ter viering van deze heugelijke gebeurtenis, mogen wij u vandaag een exclusief aanbod doen. U ontvangt nu maar liefst 50% korting op de officiële Prinses Beatrix Geboorte-uitgifte in Sterling zilver.

Echter, u wordt aangeraden niet te lang te wachten met uw reservering. Helaas is er nog maar een zeer beperkt aantal Geboorte-uitgiften beschikbaar. Door de enorme populariteit van onze voormalige vorstin, vooral onder verzamelaars, is de vraag waarschijnlijk veel groter.

Hierdoor hebben wij geen exemplaar van de waardevolle Prinses Beatrix Geboorte-uitgifte op uw naam kunnen reserveren. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Klik dus snel hier om uw persoonlijke reserveringsformulier in te vullen.

Lees meer...

Prachtige gekleurde munt in Sterling zilver nu beperkt beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)
The Baltic Way 5 Euro Sterling Zilver

Af en toe kom ik iets tegen, wat ik niet kan laten liggen. Dit keer was het een officieel zilveren 5 Euro muntstuk uit Letland met een prachtig gekleurd ontwerp. U kunt hier het ontwerp bekijken. Misschien denkt u er wel net zo over.

Het gebeurt niet vaak dat ik een munt uit Letland kan bemachtigen. Vaak worden de officiële Herdenkingsmunten in zeer beperkte oplage geslagen en in dit geval is er door het gekleurde ontwerp extra veel belangstelling. Hierdoor verwacht ik dat de vraag de beschikbaarheid van slechts 24 stuks ruim zal overstijgen. Wilt u één van deze Sterling zilveren munten bemachtigen? Klik dan snel hier en vul direct uw reserveringsformulier in.

Lees meer...

Officiële Nationale B.U. Set 2023: Voorintekening gestart

(Leestijd: 1 minuut)
Voorintekening officiële Nationale B.U. Set 2023 van start

Ook in dit nieuwe verzameljaar staan wij weer in dienst van de verzamelaar. Wij blijven ons uiterste best doen om u op de hoogte houden van de nieuwste uitgiften, tijdelijke aanbiedingen en unieke verzamelkansen. Zo kunt u zich vanaf vandaag hier inschrijven voor de gloednieuwe officiële Nationale B.U. Set 2023.

De Nationale B.U. Set is één van de meest verzamelde muntsets van Nederland. Echter, de oplage wordt dit jaar beperkt tot slechts 11.500 stuks. Eerdere sets met een zeer streng gelimiteerde oplage waren soms al na enkele dagen uitverkocht. Schrijf dus snel in via deze link, want op is op!

Lees meer...

Eerste Nederlandse 5 Euro 2023: Willemstad Vijfje

(Leestijd: 1 minuut)
Willemstad Vijfje 2023

Zoals u van ons gewend bent, informeren wij u altijd als eerste over de nieuwste munten. Vandaag kunnen wij het ontwerp van de eerste Nederlandse Herdenkingsmunt van 2023 aan u bekendmaken. Deze officiële 5 Euromunt wordt in opdracht van het Ministerie van Financiën uitgegeven ter ere van de hoofdstad van Curaçao, Willemstad.

Graag bieden wij u nu ook de gelegenheid om dit gloednieuwe Willemstad Vijfje te reserveren. De munt is nu nog verkrijgbaar voor de officiële uitgifteprijs. Klik daarom hier en reserveer direct een exemplaar. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt én dat u er op tijd bij bent!

Lees meer...

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor