Speciale 5 Euro Herdenkingsmunt ter ere van de Barok

(Leestijd: 1 minuut)
Speciale 5 Euro Herdenkingsmunt ter ere van de Barok

Ons land heeft veel grote kunstenaars voortgebracht. Denk aan Jeroen Bosch in de vijftiende eeuw, Vermeer in de Gouden Eeuw en Mondriaan in de vorige eeuw. Sommigen ontwikkelden een eigen stijl die door velen nagevolgd zou worden. Anderen perfectioneerden de stroming die op dat moment populair was, zoals de barok in de tijd van Jan Steen en Rembrandt.

Ook in Letland is de barok gewild geweest. Daarom heeft het land een bijzondere 5 Euro uitgegeven ter herdenking van de stijl. Deze prachtige munt is geslagen in Sterling zilver, waarna het op verfijnde wijze is voorzien van vergulde details. Het unieke eerbetoon is zelf een kunstwerk.

Toen wij laatst een zilveren 5 Euro uit Letland aanboden, kregen wij veel positieve reacties. Door de strikt gelimiteerde oplage, het speciale ontwerp en de hoge kwaliteit zal de interesse in deze munt naar verwachting groter zijn. Helaas is er slechts een heel beperkt aantal beschikbaar. Klik snel hier en bestel direct, want dit is uw enige kans!

Lees meer...

Het Huis Oranje-Nassau in Sterling Zilver

(Leestijd: 1 minuut)
Het Huis Oranje-Nassau in Sterling Zilver

Volgende maand mag het populairste lid van de Koninklijke familie vijftig kaarsjes uitblazen. Op 17 mei is Koningin Máxima namelijk jarig. Maar voordat het zover is, zal onze Koning zijn verjaardag vieren. Natuurlijk zal deze dag anders verlopen dan velen zouden willen. Het wordt immers de tweede Koningsdag in coronatijd.

Toen het Koningspaar aantrad in 2013, na de historische Abdicatie van onze voormalige vorstin, steeg de interesse in alles wat met ons Koningshuis te maken heeft gigantisch. Vooral onder verzamelaars. Zo waren in korte tijd heel veel herdenkingsuitgiften over het Huis Oranje-Nassau totaal uitverkocht.

Tot op de dag van vandaag is ons Koningshuis een favoriet verzamelgebied van veel verzamelaars. Daarom hebben wij nu een speciale aanbieding voor u. U ontvangt vandaag meer dan 55% korting op een officiële Oranje-Nassau Herdenkingsuitgifte in Sterling zilver. Zorg ervoor dat u op tijd bent en klik snel hier om direct naar uw aanbieding te gaan.

Lees meer...

Unieke munt uit Luxemburg nu verkrijgbaar

(Leestijd: 1 minuut)
Unieke munt uit Luxemburg nu verkrijgbaar!

Omdat u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief, bevindt u zich vandaag in een zeer bevoorrechte positie. U heeft namelijk de mogelijkheid om een exclusieve 5 Euro herdenkingsmunt uit Luxemburg te bemachtigen. Deze schitterende munt heeft een rand van Sterling zilver, maar juist door het metaal in het midden is de munt écht een unieke toevoeging aan uw verzameling.

De kern van dit speciale Luxemburgse betaalmiddel is gemaakt van puur (99,9%) niobium. Wanneer niobium op een bepaalde manier behandeld is, verkrijgt het een typische blauwe glans. Dit ziet u zeer duidelijk terug op de munt die u nu hier kunt reserveren.

Er zijn slechts 32 exemplaren gegarandeerd beschikbaar. Vul daarom direct hier uw bestelformulier in als u de munt wilt bemachtigen. Uiteraard worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst behandeld.

Lees meer...

Vier seizoenen op één schaarse zilveren munt

(Leestijd: 1 minuut)
Vier seizoenen op één schaarse zilveren munt

Gisteren is de lente begonnen. Een seizoen waar veel mensen, vooral dit jaar, naar uitkijken. Dagen worden langer, de zon laat zich steeds vaker zien en de temperatuur gaat stijgen. Daarom bieden wij u vandaag graag de gelegenheid om deze schaarse munt ter viering van de vier seizoenen aan uw verzameling toe te voegen.

Na de nieuwsbrief van vorige week moesten wij tientallen verzamelaars teleurstellen. Niet omdat men de munt die werd aangeboden niet mooi vond. In tegendeel. Er waren juist te veel reserveringen binnengekomen. Omdat de beschikbaarheid van de munt die u nu kunt bemachtigen ook bijzonder beperkt is, raden wij u aan zo spoedig mogelijk te reageren.

Het komt zelden voor dat wij een wettig betaalmiddel uit Letland aanbieden. Naar verwachting zal de interesse in deze speciale 5 Euromunt in Sterling zilver dan ook groot zijn. Klik dus nu hier om rechtstreeks naar uw reserveringsformulier te gaan en laat uw gegevens achter. Op is op!

Lees meer...

Officieel eerbetoon aan Pieter Bruegel de Oude in puur goud

(Leestijd: 1 minuut)
Officieel eerbetoon aan Pieter Bruegel de Oude in puur goud

Goud spreekt al vanaf de ontdekking, duizenden jaren geleden, tot de verbeelding van mensen. Zo waren de vroegste kunstschatten al gemaakt van dit waardevolle edelmetaal. Maar ook uit recentere geschiedenis blijkt dit. Enkele eeuwen geleden nog vonden er massale goudjachten plaats in landen zoals Canada, Australië en de Verenigde Staten.

Zoals u weet, is de interesse tegenwoordig ook enorm. Juist in deze tijd van onzekerheid is het edelmetaal erg gewild. Daarom zijn wij blij dat wij u nu een schitterende munt van zuiver 24 karaat goud kunnen aanbieden. Indien u de schaarse gouden 50 Euro uit België wilt bemachtigen, wordt u ten zeerste aangeraden direct hier te reageren. De verkrijgbaarheid is uitermate beperkt!

De Koninklijke Munt van België Munt heeft de munt geslagen ter ere van de zestiende-eeuwse Nederlandse kunstenaar Pieter Breugel de Oude. Door de enorme belangstelling en de beperkte oplage was de 50 Euro al snel uitverkocht bij de Munt, en hebben wij slechts enkele exemplaren. Klik daarom snel hier en bestel direct.

Lees meer...

Bestel snel uw officiële Britse Winnie de Poeh munt in Sterling zilver

(Leestijd: 1 minuut)
Bestel snel u Britse Winnie de Poeh munt in Sterling zilver!

Vorig jaar verscheen ’s werelds bekendste beer voor het eerst op een officiële Britse munt. Zoals u zich kunt voorstellen, was de belangstelling in dit bijzondere wettige betaalmiddel ter ere van Winnie de Poeh zeer groot. Miljoenen mensen, van verschillende generaties en uit verschillende werelddelen, zijn opgegroeid met de verhalen over deze knuffelbeer. U ook?

Niet veel later gaf de Britse Koninklijke Munt een tweede Winnie de Poeh munt uit. Dankzij onze uitstekende relatie met het munthuis, kunnen wij u deze unieke en gewilde munt vandaag hier aanbieden. Op de gekleurde munt ziet u Christopher Robin, ook wel Janneman Robinson genoemd, met de beroemde teddybeer in de hand.

Door de enorme populariteit van Winnie de Poeh is de verwachte belangstelling in de schaarse zilveren munt groot, terwijl de verkrijgbaarheid op de Nederlandse markt zeer beperkt is. Maak daarom direct gebruik van deze exclusieve kans en vul snel uw reserveringsformulier in!

Lees meer...

Zeldzame gouden 50 Euro nu zeer beperkt verkrijgbaar

(Leestijd: 1 minuut)
Unieke kans: Zeldzame gouden 50 Euro nu zeer beperkt verkrijgbaar

Goud is sinds mensenheugenis één van de meest waardevolle edelmetalen ter wereld. Ook in onzekere tijden is er enorm veel vraag naar dit schaarse edelmetaal. Zo bereikte de goudprijs vorig jaar, onder meer door de coronacrisis, de hoogste stand ooit. Het is dan ook niet verrassend dat gouden munten al heel lang uiterst gewilde verzamelobjecten zijn.

De ervaring leert ons dat er ook in Nederland ontzettend veel interesse in gouden munten is. Daarom bieden wij u vandaag graag de mogelijkheid om een wel heel bijzonder exemplaar te bemachtigen. Van deze zeldzame 50 Euro zijn slechts 500 exemplaren geslagen voor alle verzamelaars wereldwijd.

Door de strikt gelimiteerde oplage in combinatie met het prachtige ontwerp en de hoge kwaliteit is de munt vrijwel volledig uitverkocht. Wij hebben nu nog slechts 11 exemplaren ter beschikking. Klik daarom snel hier om direct naar de pagina te gaan waar u uw gouden 50 Euro kunt reserveren.

Lees meer...