Ontdek het huis van Oranje-Nassau in Sterling zilver

(Leestijd: 1 minuut)

Zes jaar geleden deed Koningin Beatrix afstand van haar troon. Ik kan mij de balkonscène waarbij Prinses Beatrix onze nieuwe Koning voorstelde nog heel goed voor de geest halen. De voormalige vorstin had het Koninkrijk 33 jaar lang trouw gediend. Nu was de tijd gekomen voor Kroonprins Willem-Alexander om in haar voetsporen te treden.

Het is niet zo dat Prinses Beatrix sinds de troonswisseling stilzit. In tegendeel. Deze week was de geliefde prinses nog in Dordrecht om een standbeeld van Willem van Oranje te onthullen. Hij wordt ook wel de Vader des Vaderlands genoemd, is het onderwerp van ons volkslied en het familiehoofd van het Huis Oranje-Nassau.

Lees meer...

Een waardig aandenken aan onze bevrijding...

(Leestijd: 1 minuut)

Wat herinnert u zich nog van uw basisschooltijd? Of misschien wel, net als ik, van uw lagereschooltijd? Ik heb nog duidelijke herinneringen aan het leren lezen en schrijven. Maar wat mij vooral is bijgebleven, zijn alle verhalen over de Tweede Wereldoorlog. Daar werd, en wordt nu nog steeds, heel veel aandacht aan besteed in het basisonderwijs.

Gelukkig leven wij nu al bijna 75 jaar in vrede in Nederland. Maar het einde van de Tweede Wereldoorlog heeft heel veel voeten in de aarde gehad. Iets wat mij ook altijd is bijgebleven, is dat de Canadezen daar een grote bijdrage aan hebben geleverd.

Omdat wij een bijzonder goede relatie onderhouden met de Koninklijke Canadese Munt zijn wij al heel lang bezig om te kijken hoe wij 75 jaar vrijheid kunnen vieren met een speciale herdenkingsuitgifte. Gezamenlijk met de Canadese Ambassade in Den Haag willen wij daar een waardig aandenken aan onze bevrijding van maken.

Lees meer...

Een bijzonder meesterwerk ligt nu voor u klaar

(Leestijd: 1 minuut)
Een bijzonder meesterwerk ligt nu voor u klaar - Amsterdams MuntKantoor

Een unieke combinatie van schoonheid, innovatie en vakmanschap, gepresenteerd in een fantastische verpakking. Dat is de officiële munt-in-een-munt set van de beroemde Hemelse sculptuur ‘Amor en Psyche’ die ik u vandaag voordelig kan aanbieden.

Het bekende beeldhouwwerk toont de god Cupido die vol tederheid Psyche wakkerkust. Dit ziet u op een Herdenkingsmunt van Sterling zilver die op schitterende wijze is gevormd naar het kunstwerk. Maar wat de set écht bijzonder maakt, is dat deze speciaal-vormgegeven munt naadloos in een tweede zilveren munt past.

Het innovatieve staaltje hoogwaardige munttechniek kan nu van u worden. Mits u er op tijd bij bent, want er zijn slechts 16 exemplaren beschikbaar. Klik dus snel hier en bestel de complete muntset vandaag voor slechts € 149,-!

Lees meer...

Laatste kans op de officiële Market Garden munt?

(Leestijd: 1 minuut)
Laatste kans op de officiële Market Garden munt? - Amsterdams MuntKantoor

Gisteren vond de Ceremoniële Eerste Slag van het officiële Market Garden Vijfje plaats. Het was een heel bijzonder moment. De Eerste Slag werd namelijk verricht door een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog. Hij verrichte deze slag samen met de huidige Commandant der Strijdkrachten.

Heeft u nog geen mogelijkheid gehad om het Market Garden Vijfje te bestellen? Dan raad ik u echt aan om dat nu te doen. De munt is namelijk razend populair onder een brede groep verzamelaars. Dat komt ook doordat onze bevrijding, en Operatie Market Garden in het bijzonder, veel in het nieuws is.

Door de enorme belangstelling is Prestige Set al compleet uitverkocht. Naar verwachting zal ook het Market Garden Vijfje in Sterling Zilver vandaag volgen. Klik dus snel hier en bestel de nieuwste Nederlandse munt nu deze nog verkrijgbaar is.

Lees meer...

Speciale D-Day Herdenkingsactie: Bespaar op de officiële Franse munt

(Leestijd: 1 minuut)
Speciale D-Day actie: Bespaar nu op de officiële Franse 2 Euro 'D-Day' munt

In 2019 is het 15 jaar geleden dat de eerste speciale 2 Euro herdenkingsmunt werd uitgegeven. Griekenland sloeg toen een munt ter herdenking van de Olympische Spelen in Athene. De internationale vraag naar deze eerste 2 Euro herdenkingsmunt was gigantisch. Daarmee was het grootste verzamelgebied van Europa geboren.

Om de 15e verjaardag van de gewilde 2 Euro herdenkingsmunten te vieren, wil ik u vandaag de kans bieden om dit felbegeerde verzamelgebied voordelig te ontdekken. Daarom kunt u tijdelijk profiteren van een unieke 1+1 gratis actie op twee schaarse Herdenkingsmunten! U ontvangt nu twee prachtige munten met de bijbehorende Certificaten van Echtheid voor slechts € 9,95 (later € 19,90).

Mis deze eenmalige kans niet. Klik snel hier om direct naar uw kennismakingsaanbieding te gaan.

Lees meer...