Elton John geëerd met officiële munt door Verenigd Koninkrijk

(Leestijd: 1 minuut)
Elton John geëerd met officiële munt door Verenigd Koninkrijk

Het Britse popicoon Elton John heeft vele hits op zijn naam staan. Met nummers zoals I‘m Still Standing, Rocket Man en Don’t Let the Sun Go Down on Me heeft hij zowel de harten van zijn fans als de hitlijsten veroverd. Ook in Nederland. Zo is de heruitgave van Candle in the Wind uit 1997 de bestverkochte single in ons land.

Het is dan ook geen verrassing dat Elton John centraal staat op de nieuwste munt in de Britse ‘Muzieklegendes’ serie. Zoals u zich kunt voorstellen, is de internationale vraag naar dit unieke verzamelobject immens. De intekening is pas enkele uren geleden geopend en er zijn al heel veel reserveringen binnengekomen.

Alles wijst erop dat er meer vraag dan aanbod is. Mis deze kans dus niet om het speciale wettige betaalmiddel te bemachtigen en klik snel hier om uw officiële Elton John munt te reserveren!

Lees meer...

Eén van Van Gogh's laatste werken is nu verkrijgbaar in .900 zilver

(Leestijd: 1 minuut)
Eén van Van Gogh's laatste werken is nu verkrijgbaar in .900 zilver

De Hollandse kunstenaar Vincent van Gogh wordt algemeen beschouwd als één van de grootste schilders van de 19e eeuw. Tot op de dag van vandaag dienen zijn leven en zijn wereldberoemde werken als inspiratiebron voor velen. Van Gogh behoort zelfs tot de Canon van Nederland.

Niet alleen in Nederland worden de werken van de kunstenaar bewonderd. Ook in Frankrijk bijvoorbeeld, waar hij een deel van zijn leven verbleef. Ter herdenking van Van Gogh heeft het Franse munthuis Monnaie de Paris dit jaar zelfs een officiële Vincent van Gogh 10 Euro munt geslagen.

De oplage van dit Franse wettige betaalmiddel is zeer strikt gelimiteerd. Er worden slechts 3.000 exemplaren uitgegeven voor alle verzamelaars en Van Gogh-fans wereldwijd. Speciaal voor onze klanten hebben wij natuurlijk een aantal exemplaren naar Nederland weten te halen. Klik daarom snel hier om uw unieke Van Gogh 10 Euro munt te reserveren.

Lees meer...

Officiële Britse Brexit munt zeer beperkt beschikbaar!

(Leestijd: 1 minuut)
Laatste kans: Reserveer direct de officiële Brexit munt in Sterling zilver

Op 31 januari heeft het Verenigd Koninkrijk officieel de Europese Unie verlaten. Sindsdien wordt er stevig onderhandeld over de nieuwe relatie. Hoe de Brexit eruit zal zien, dat weet nog niemand. De enige zekerheid is dat de Britten op 1 januari 2021 definitief zullen vertrekken. Deal of geen deal.

We bevinden ons hoe dan ook in een unieke situatie. Niet eerder verliet een land de EU. Ter herdenking van dit historische moment heeft de Britse Koninklijke Munt een officiële Brexit Herdenkingsmunt geslagen. Ook buiten het Verenigd Koninkrijk is de vraag naar dit bijzondere verzamelobject enorm. De versie in Sterling zilver is hierdoor al uitverkocht bij het munthuis.

Gelukkig wist één van onze muntexpertst op tijd nog een laatste paar zilveren Brexit munten te bemachtigen. Tevens hebben wij enkele munten in de hoge kwaliteit Brilliant Uncirculated verkregen. Daarom bieden wij u vandaag graag de unieke kans om een Brexit munt te reserveren.

Maar wilt u de officiële Brexit munt in Sterling zilver bemachtigen? Klik dan snel hier om direct naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan. Er zijn minder dan 10 exemplaren beschikbaar!

Lees meer...