Nationale Omruilactie 75 Jaar Vrijheid Vijfje van start

(Leestijd: 1 minuut)
Nationale Omruilactie 75 Jaar Vrijheid Vijfje van start

Ondanks de coronacrisis staat ons land dit jaar natuurlijk uitgebreid stil bij het einde van de Tweede Wereldoorlog. Zo wordt er in opdracht van het Ministerie van Financiën een Nederlandse 5 Euro munt geslagen ter ere van 75 jaar vrijheid. Vandaag is de Officiële Nationale Omruilactie voor deze eerste Herdenkingsmunt van 2020 gestart.

Via de omruilactie kunt u een zwaar verzilverd 75 Jaar Vrijheid Vijfje reserveren voor slechts € 5,-. De oplage van de munt is strikt gelimiteerd, waardoor er maximaal 5.000 omwisselverzoeken kunnen worden behandeld. Vanwege de verwachte grote vraag, adviseren wij u om direct uw verzoek in te dienen. Klik dus snel hier om naar uw reserveringsformulier te gaan.

Lees meer...

75 Jaar Vrijheid Vijfje vanaf vandaag te reserveren!

(Leestijd: 1 minuut)
75 Jaar Vrijheid Vijfje vanaf vandaag te reserveren!

Ondanks de coronacrisis staat ons land dit jaar natuurlijk uitgebreid stil bij het einde van de Tweede Wereldoorlog. Zo wordt er in opdracht van het Ministerie van Financiën een Nederlandse 5 Euro munt geslagen ter ere van 75 jaar vrijheid. Het ontwerp van dit bijzondere wettige betaalmiddel is zojuist onthuld. Wilt u weten hoe de munt eruitziet? Klik dan hier om de afbeeldingen te gaan.

Op Zilveren-vijfje.nl kunt u dit speciale 75 Jaar Vrijheid Vijfje veilig reserveren voor de officiële uitgifteprijs. Maar wees er snel bij, want vanwege het historische thema is de vraag naar deze langverwachte Herdenkingsmunt zeer groot. In binnen- én buitenland. Wij raden u dan ook aan om direct naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en uw exemplaar af te roepen.

Lees meer...

Let op: Dit is waarschijnlijk uw laatste kans om deze munten te bemachtigen!

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Zeldzame Zwarte Madonna & Aparecida munten tijdelijk weer verkrijgbar

Wij krijgen nog steeds veel aanvragen binnen voor de Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe munt die u onlangs kon bestellen. Deze prachtige munt was helaas zo snel uitverkocht dat een groot aantal verzamelaars geen exemplaar konden bemachtigen. Degenen die wel op tijd waren, moeten er heel blij mee zijn dat ze de schaarse munt aan hun verzameling hebben kunnen toevoegen.

Natuurlijk zijn wij direct in het buitenland op zoek gegaan naar een handelaar die nog enkele munten ter beschikking had. Vaak lukt het ons wel om nog ergens een kleine partij te bemachtigen, waardoor wij aan de vraag kunnen voldoen. Maar helaas is deze razend populaire munt overal ter wereld volledig uitverkocht.

Toch heb ik nog een beetje goed nieuws voor u. Via een bevriende organisatie heeft één van onze experts namelijk twee zeldzame munten uit dezelfde serie kunnen verkrijgen. Op deze speciale Herdenkingsmunten zijn Onze-Lieve-Vrouw van Aparecida en de Zwarte Madonna op schitterende wijze weergegeven.

Wij hebben gelijk een pagina opgezet waar u deze schaarse officiële munten kunt reserveren. Echter, er is maar een zeer beperkt aantal munten beschikbaar. Klik daarom nu hier om direct naar de pagina te gaan. De munten zijn nu tijdelijk weer verkrijgbaar voor slechts € 19,95 per stuk!

Lees meer...

Reserveer nu uw officiële Kleinste Gouden 'EK 2020' Munt

(Leestijd: 1 minuut)
Reserveer nu uw officiële Kleinste Gouden EK Munt

Zoals u weet, kunt u door deze nieuwsbrief vaak speciale munten en andere uitgiften bemachtigen. Vandaag is geen uitzondering. Juist het tegendeel is waar. U heeft namelijk de unieke kans om de officiële gouden EK Voetbal munt reserveren. Ik kan nu al vertellen dat ook muntverzamelaars, naast de vele voetbalfans, deze 24-karaat gouden munt aan hun verzameling toe willen voegen.

Want het EK van 2020 is verplaatst naar volgend jaar. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het coronavirus dat de wereld nu in zijn greep houdt. Vlak voordat het ingrijpende besluit werd genomen, waren er echter al enkele Kleinste Gouden Munten geslagen ter ere van dit EK. Op deze schitterende Herdenkingsmunten is het officiële UEFA Euro 2020 logo afgebeeld. Door de beperkte oplage en het toernooi dat niet doorgaat, is deze munt direct een zeer uniek verzamelobject waar heel veel vraag naar is.

Lees meer...

Teken nu in op de Nationale Proof Set 2020 met exclusieve uitgifte

(Leestijd: 1 minuut)
Teken nu in op de Nationale Proof Set 2020 met exclusieve uitgifte

Vanaf vandaag kunt u zich inteken op de nieuwste Nationale Proof Set. Heeft u naar dit moment uitgekeken? Dan bent u zeker niet de enige. Jaarlijks wachten vele verzamelaars namelijk op de dag dat zij deze officiële Nederlandse muntset kunnen reserveren.

Toen de oplage van de Nationale Proof Set vorig jaar werd verlaagd naar slechts 3.000 sets, merkten wij direct dat er al op de eerste dag van de intekening extra veel aanvragen binnenkwamen. Niemand wilde de kans mislopen om de waardevolle jaarset aan hun verzameling toe te voegen. Dit jaar zal dat niet anders zijn, want ook nu is de oplage strikt gelimiteerd. Klik dus snel hier om direct in te tekenen op deze gewilde set.

Lees meer...

Dit is misschien wel uw laatste kans...

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Allerlaatste exemplaren Jaap Eden Zilverset nu verkrijgbaar!

Zoals u misschien al weet, zal de eerste Nederlandse 5 Euro munt van 2020 in het teken staan van 75 jaar vrijheid. Naar verwachting wordt het ontwerp van dit officiële Vijfje in april onthuld. Ook zult u de munt vanaf dat moment kunnen reserveren. Natuurlijk sturen wij u een bericht zodra de inschrijving op deze munt is geopend, zodat u er op tijd bij kunt zijn.

Er wordt tevens een muntset uitgegeven genaamd ‘Europe Remembers’. Ik weet vrijwel zeker dat de interesse daarin enorm zal zijn. Dat geldt namelijk altijd voor speciale sets met een Nederlands Vijfje. Vorig jaar verschenen er drie van deze sets en twee waren al tijdens de voorintekening uitverkocht.

Van de derde set heb ik gelukkig nog wel een gering aantal exemplaren ter beschikking. Ik kan u deze officiële Jaap Eden Zilverset nu zelfs nog gegarandeerd leveren voor de uitgifteprijs van slechts € 199,-. Klik daarom hier om direct een exemplaar te reserveren. Dit is misschien uw laatste kans.

Overigens lukt het af en toe om weer een aantal exemplaren van een uitverkochte set te bemachtigen door terugkoop uit de markt. Dan probeer ik er altijd zoveel mogelijk te verkrijgen, zodat meerdere mensen weer een kans hebben om de schaarse set te bestellen. Hier vindt u een compleet overzicht van alle Nederlandse Kleursets en Prestige Sets die nu beschikbaar zijn.

Lees meer...

Intekening voor officiële Nationale BU Set 2020 van start!

(Leestijd: 1 minuut)
Reserveer uw officiële Nationale BU Set 2020!

Het nieuwe Nederlandse muntjaar begint vaak met de aankondiging van de meest verzamelde muntset van ons land. Zo ook dit jaar. Het ontwerp en het thema van de officiële Nationale BU Set 2020 is namelijk onthuld!

Deze Nationale BU Set heb ik nog niet vast kunnen houden, want de muntset wordt op dit moment geslagen. U kunt zich echter wel al intekenen op de razend populaire Nederlandse set. Helaas leert de ervaring dat deze vaak al kort na de uitgifte is uitverkocht. Mijn advies is dan ook om direct te reageren, want de oplage van de Nationale BU Set 2020 is zeer beperkt.

Er worden slechts 12.500 exemplaren geslagen. De set van 2019 had dezelfde strikt gelimiteerde oplage, en deze was al snel uitverkocht. Klik daarom hier om direct naar de pagina te gaan waar u zich kunt intekenen op de BU Set 2020. U ontvangt uw set nu nog voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 26,95 (in plaats van later € 29,95).

Lees meer...