Reserveer het Beemster Vijfje nu nog voor de officiële uitgifteprijs

(Leestijd: 1 minuut)

Onlangs werd het ontwerp van het officiële Beemster Vijfje bekendgemaakt. Direct liep het storm op de website waar deze nieuwe Nederlandse munt kan worden besteld. Zoals verwacht was de vraag naar de Herdenkingsmunt enorm. Net zoals dat voor eerdere Nederlandse uitgiften gold.

Heeft u uw Beemster Vijfje nog niet gereserveerd? Klik dan snel hier om naar de vernieuwde bestelsite te gaan. Er geldt namelijk al een hele beperkte beschikbaarheid voor het wettige betaalmiddel. Dat komt mede door de extra streng gelimiteerde oplage.

Lees meer...

Ontvang de langverwachte BeNeLux muntset 2019

(Leestijd: 1 minuut)
Ontvang de langverwachte BeNeLux muntset 2019

Ik heb goed nieuws voor u. De langverwachte officiële BeNeLux Set 2019 is namelijk beschikbaar! Deze set bevat alle reguliere Euromunten van België, Nederland en Luxemburg van dit jaar. Dat zijn maar liefst 24 munten in totaal, geslagen in de hoge kwaliteit Brilliant Uncirculated.

De BeNeLux Sets zijn al jaren een favoriet verzamelgebied van veel verzamelaars. En niet alleen in de drie landen. Ook in de rest van Europa zijn de schitterende sets erg gewild. Helaas blijft de oplage strikt gelimiteerd. Van de BeNeLux Set 2019 zijn slechts 7.000 exemplaren beschikbaar gesteld voor alle verzamelaars wereldwijd.

Wilt u de gewilde set van dit jaar gegarandeerd bemachtigen? Klik dan snel hier om naar de pagina te gaan waar u deze kunt bestellen. Nu nog voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 65,-.

Lees meer...

Speciaal voor John Lennon fans: Give Peace a Chance munt

(Leestijd: 1 minuut)

Vijftig jaar geleden brachten John Lennon en Yoko Ono het wereldberoemde lied Give Peace a Chance uit. Het populaire protestlied steeg snel in de Nederlandse hitlijst en stond zelfs meerdere weken op nummer 1. Een halve eeuw later heeft de boodschap nog steeds niet aan kracht ingeboet.

Speciaal voor het 50-jarig jubileum van het legendarische lied wordt er een officiële Give Peace a Chance Herdenkingsmunt uitgegeven. De oplage van deze 99,99% puur zilveren munt is zeer strikt gelimiteerd. Er worden slechts 9999 exemplaren geslagen. Vanwege de vele muntverzamelaars én miljoenen John Lennon fans wereldwijd is de vraag waarschijnlijk groter dan het aanbod.

Wilt u de bijzondere Give Peace a Chance munt gegarandeerd bemachtigen? Klik dan hier om naar de Nederlandse bestelsite te gaan en uw exemplaar te reserveren.

Lees meer...

Ontwerp van nieuw Beemster Vijfje vanochtend onthuld

(Leestijd: 1 minuut)
Ontwerp nieuwste Nederlandse Herdenkingsmunt onthuld

Na het succes van het Luchtvaart Vijfje eerder dit jaar, is zojuist het ontwerp van de tweede officiële Nederlandse Herdenkingsmunt bekendgemaakt. Op de prachtige munt prijkt de oer-Hollandse droogmakerij de Beemster. Het Ministerie van Financiën is de opdrachtgever voor het uitgeven van dit wettige betaalmiddel.

De voorintekening voor de munt is vanochtend van start gegaan op Zilveren-vijfje.nl. Op deze vertrouwde website voor Nederlandse munten kunt u het Beemster Vijfje reserveren voor de officiële uitgifteprijs. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Het Ministerie van Financiën heeft de oplage van deze nieuwe Herdenkingsmunt strikt gelimiteerd. De oplage van het gouden Beemster Tientje is zelfs nog lager dan in voorgaande jaren. Daarvan worden er slechts 800 stuks uitgegeven. Juist door deze bijzonder lage oplage, zal de vraag waarschijnlijk groot zijn. Klik daarom snel hier om direct naar de website te gaan.

Lees meer...

Het beroemde piratenschip uit Peter Pan in puur zilver

(Leestijd: 1 minuut)
Het beroemde piratenschip uit Peter Pan in puur zilver - Amsterdams MuntKantoor

Zoals u weet, ben ik altijd op zoek naar nieuwe en interessante munten. Daardoor kan ik u vaak een unieke munt aanbieden in deze nieuwsbrief. Bij het zoeken naar deze munten zijn meerdere zaken van belang. Natuurlijk moeten de ontwerpen mooi zijn en de kwaliteit uitstekend zijn. Maar het thema, onderwerp of verhaal áchter een munt is minstens zo belangrijk.

Zo kreeg ik onlangs een Herdenkingsmunt in handen waarop één van de bekendste kinderverhalen allertijden is afgebeeld: Peter Pan. Op het 99,9% puur zilveren prachtexemplaar staat het piratenschip uit de klassieker centraal. U kunt de vele verfijnde details goed bekijken op onze vernieuwde website. Wat vindt u overigens van deze website?

Lees meer...

Ontdek de schaarse zilveren Koningin Wilhelmina Guldens 1940 - 1943

(Leestijd: 2 - 3 minuten)
Ontdek de schaarse zilveren Koningin Wilhelmina Guldens 1940 - 1943

Gisteren was het natuurlijk 4 mei. De dag waarop wij alle slachtoffers herdenken die zijn gevallen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Maar vandaag vieren wij juist de bevrijding. En niet alleen de bevrijding staat centraal. Ook onze vrijheid, democratie en mensenrechten.

Door de speciale betekenis die dit weekend heeft, wilde ik u vandaag een speciale muntset aanbieden. Deze officiële set bevat twee originele zilveren Guldens van Koningin Wilhelmina uit 1940 en 1943. Beide Guldens zijn geslagen tijdens de oorlog. Maar de munt uit 1943 is niet geslagen in ons land.

Lees meer...

Officiële Nationale Proof Set 2019 nu te bestellen

(Leestijd: 2 - 3 minuten)
Officiële Nationale Proof Set 2019 nu te bestellen - Amsterdams MuntKantoor

Ik heb goed nieuws voor u. Vanaf vandaag kan de officiële Nationale Proof Set 2019 worden besteld. Veel verzamelaars wachten al maanden op deze schitterende set met negen Nederlandse munten. De belangstelling lijkt dit jaar extra groot te zijn. Waarschijnlijk omdat de set in 2018 al in korte tijd bijna was uitverkocht.

Helaas is de oplage van deze Nationale Proof Set zelfs nog verder beperkt dan in voorgaande jaren. Voor het eerst sinds de troonswisseling heeft een Nationale Proof Set een oplage van slechts 3.000 exemplaren.

Lees meer...