Blijf op de hoogte

Bekijk onze nieuwsberichten én nieuwsbrieven

Schaarse zilveren Gabriël-munt met bergkristal beperkt beschikbaar

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Allereerst wens ik u veel geluk toe in het nieuwe jaar. Ik hoop dat ik u ook in 2019 kan blijven verrassen met bijzondere, schaarse en mooie munten. Vandaag is dat in ieder geval gelukt. Ik kan u nu namelijk een zeer zeldzame zilveren munt met enkele unieke eigenschappen aanbieden.

Op de officiële 5 Dollar munt is de Aartsengel Gabriël afgebeeld. De herdenkingsmunt valt gelijk op door het grote formaat. Maar dat is zeker niet het enige wat de zilveren munt bijzonder maakt. Zo is het pronkstuk bijvoorbeeld voorzien van een echt bergkristal. Volgens velen heeft deze edelsteen een enorme geneeskracht.

Vanwege de speciale kenmerken is de munt een waardevolle toevoeging aan elke collectie. De interesse van verzamelaars wereldwijd is dan ook groot. Helaas is de oplage gelimiteerd tot slechts 1.000 stuks. Klik daarom snel hier om de schaarse munt vandaag nog te bestellen voor de scherpe uitgifteprijs.

Op de munt ziet u een uiterst gedetailleerde afbeelding van de Aartsengel Gabriël, Beschermer van het Westen. De indrukwekkende details worden benadrukt door een innovatieve toepassing van hoog-reliëf. Dankzij het grote hoogteverschil in het ontwerp kunt u de vele details namelijk beter bekijken .

De herdenkingsmunt is de tweede munt in een serie die gewijd is aan engelen. Net zoals de voorganger waarop Metatron is afgebeeld, is dit meesterwerk vervaardigd van 99,9% puur zilver. Ook is deze Gabriël-munt geslagen in de speciale verzamelkwaliteit Antique Finish. Dat geeft het numismatische kunstwerk een prachtige antieke uitstraling.

Bij de herdenkingsmunt ontvangt u het officiële Certificaat van Echtheid. Hieruit blijkt dan u 1 van de slechts 1.000 exemplaren bemachtigt. Bovendien wordt de munt geleverd in de bijbehorende verzamelcassette. Deze is voorzien van een verfijnde engelen-opdruk.

Indien u interesse heeft, raad ik u aan om direct een exemplaar te reserveren. De vorige munt in de serie was namelijk al snel uitverkocht. Waarschijnlijk zal dat dit keer ook gebeuren.

Ik wens u veel verzamelplezier met de zeldzame munt met een antieke afwerking en een echt bergkristal.


Deze aanbieding is verlopen. Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze aanbiedingen.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Dit is de e-mail nieuwsbrief van 06-01-2019. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alle aanbiedingen en al het nieuws uit de muntenwereld? Laat dan uw e-mailadres achter en meld uzelf - net zoals duizenden anderen - geheel vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!


Vindt u dit bericht interessant? Deel het dan via bijvoorbeeld Facebook, e-mail of WhatsApp!