Blijf op de hoogte

Bekijk onze nieuwsberichten én nieuwsbrieven

Profiteer nu van 1+1 gratis op twee officiële € 2,- munten

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Vandaag kan ik u een eenmalige kennismakingskorting geven van 50% op het grootste verzamelthema in Europa: de Officiële € 2,- Collectie. U ontvangt daardoor tijdelijk twee heel bijzondere herdenkingsmunten voor de prijs van één munt. Dit aanbod is beperkt geldig, terwijl de verwachte interesse groot is. Klik direct hier om van uw exclusieve korting te profiteren.

Veel officiële € 2,- herdenkingsmunten worden geslagen in een extreem lage oplage. Bovendien heeft de Europese Centrale Bank het aantal € 2,- herdenkingsmunten dat een Euroland jaarlijks mag uitgeven streng gelimiteerd. Vandaar dat u deze schaarse wettige betaalmiddelen zo weinig tegenkomt in uw portemonnee.

Dankzij de enorme internationale interesse in de munten en de lage oplage, stijgt de waarde van sommige munten soms zeer snel. Ook dat verklaart de immense populariteit van de Officiële € 2,- Collectie. In Europa, maar tevens ver daarbuiten.

Bestel dus nu uw kennismakingszending voor de tijdelijke introductieprijs van slechts € 9,95 (later € 19,90). Deze bestaat uit twee schitterende € 2,- herdenkingsmunten die in 2017 zijn geslagen:

  • Italië - Basiliek van San Marco, waarop het beroemde bouwwerk in Venetië is afgebeeld
  • Luxemburg - Willem III, ter herdenking van de Koning van Nederland en Groothertog van Luxemburg in de 19e eeuw

De € 2,- herdenkingsmunten worden geleverd in speciaal ontwikkelde muntkaarten. U ontvangt tevens de officiële Certificaten van Echtheid, voorzien van uitgebreide achtergrondinformatie.

Vanwege de beperkte beschikbaarheid van deze bijzondere wettige betaalmiddelen kan ik u niet garanderen dat de aanbieding lang geldig is. De reserveringen worden natuurlijk op volgorde van binnenkomst verwerkt. Laat dus vandaag nog uw gegevens achter om eenmalig 50% te besparen.

Uw kennismakingszending met daarin de schaarse herdenkingseuro’s uit Italië en Luxemburg kan direct worden verzonden. Indien u deze zending behoudt, verkrijgt u het exclusieve recht om de overige € 2,- herdenkingsmunten, die periodiek verschijnen, 21 dagen vrijblijvend op zicht te ontvangen. Bij een vervolglevering ontvangt u ook geheel gratis het bijbehorende unieke verzamelsysteem.

Ik wens u veel verzamelplezier met deze twee prachtige munten uit het grootste verzamelthema van Europa.


Deze aanbieding is verlopen. Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze aanbiedingen.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Dit is de e-mail nieuwsbrief van 16-12-2018. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alle aanbiedingen en al het nieuws uit de muntenwereld? Laat dan uw e-mailadres achter en meld uzelf - net zoals duizenden anderen - geheel vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!


Vindt u dit bericht interessant? Deel het dan via bijvoorbeeld Facebook, e-mail of WhatsApp!