Blijf op de hoogte

Bekijk onze nieuwsberichten én nieuwsbrieven

Laatste kans op een Wageningen Universiteit munt?

Zoals u misschien wel weet, is de laatste Nederlandse herdenkingsmunt van dit jaar gewijd aan het 100-jarig bestaan van de Wageningen Universiteit. Er is zó veel vraag naar deze schitterende munt, dat de Wageningen Universiteit Kleurset al is uitverkocht. Dat geldt ook voor de Sterling zilveren 5 Euro munt.

Gelukkig heeft u toch nog een kans om dit speciale wettige betaalmiddel te bemachtigen. Van het zwaar verzilverde Wageningen Universiteit Vijfje zijn namelijk nog enkele exemplaren beschikbaar! Klik daarom snel hier om direct naar de beveiligde pagina te gaan waar u de schaarse munt kunt bestellen.

Wanneer u onze website bezoekt, zult u waarschijnlijk zien dat het gouden Wageningen Universiteit Tientje ook nog verkrijgbaar is. Vanwege de enorme belangstelling in deze bijzondere gouden munt is de beschikbaarheid helaas zeer beperkt. Bovendien is de oplage van de officiële Nederlandse 10 Euro munt strikt gelimiteerd. Ik raad u daardoor aan om vandaag nog één van de allerlaatste Tientjes te reserveren.

100 Jaar Wageningen Universiteit?
In 2018 vierde de Wageningen Universiteit haar honderdste verjaardag. De oer-Hollandse kennisinstelling is meer dan tien keer op rij verkozen tot ‘Beste Universiteit van Nederland’ en gooit ook internationaal hoge ogen. Diverse bekende mensen hebben dan ook aan de universiteit gestudeerd, waaronder NOS-weerpresentator Gerrit Hiemstra, meteoroloog Helga van Leur en oud-minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem.

Wilt u de prachtige herdenkingsmunt nog bemachtigen voor de scherpe uitgifteprijs? Ga dan direct naar Zilveren-vijfje.nl om een exemplaar te bestellen. U ziet daar gelijk welke versies van de munt op voorraad zijn. Uw bestelling kan direct worden uitgeleverd, waardoor u uw Vijfje of Tientje spoedig zult ontvangen. Wees er wel snel bij, want op is écht op.

Ik wens u veel verzamelplezier met de vierde en laatste Nederlandse herdenkingsmunt van het jaar.


Deze aanbieding is verlopen. Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze aanbiedingen.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Dit is de e-mail nieuwsbrief van 25-11-2018. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alle aanbiedingen en al het nieuws uit de muntenwereld? Laat dan uw e-mailadres achter en meld uzelf - net zoals duizenden anderen - geheel vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!


Vindt u dit bericht interessant? Deel het dan via bijvoorbeeld Facebook, e-mail of WhatsApp!