Blijf op de hoogte

Bekijk onze nieuwsberichten én nieuwsbrieven

Bespaar direct € 20,- op de Eerste Euro Afslag van San Marino

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Sinds de invoering van de Euro geven de Eurolanden jaarlijks prachtige herdenkingsmunten uit. Veel van deze speciale Euromunten zijn al rond de uitgiftedatum volledig uitverkocht. Daardoor zijn de prijzen van diverse munten extreem gestegen. Soms tot wel meer dan € 1.000,- per stuk.

U heeft nu de mogelijkheid om van één van deze waardevolle herdenkingseuro’s een bijzondere Eerste Afslag te bemachtigen. De 24 karaat vergulde uitgifte toont in puur zilver een schitterende herdenkingsmunt van San Marino. Deze unieke herdenkingsuitgifte van San Marino is tijdelijk verkrijgbaar voor de speciale kennismakingsprijs van slechts € 9,95 in plaats van later € 29,95.

De Eerste Euro Afslag van San Marino is geslagen volgens een bijzonder procedé. De herdenkingsuitgifte wordt eerst 24 karaat verguld en vervolgens voorzien van een zilveren applicatie. Dit bijzondere procedé werd nog niet eerder voor herdenkingsuitgiften gebruikt. Alleen al daarom is de Eerste Euro Afslag van San Marino enorm gewild.

Dit is uw kans om deze schitterende Eerste Euro Afslag gegarandeerd voor de speciale kennismakingsprijs te verkrijgen en direct € 20,- te besparen. U wordt wel aangeraden om snel te reageren. Het aantal uitgiftes dat voor deze kennismakingsactie beschikbaar is gesteld, is namelijk beperkt.

Om in aanmerking te komen voor deze exclusieve uitgifte laat u uw gegevens achter op de officiële website. U ontvangt als eerst de herdenkingsuitgifte van San Marino. Tevens verwerft u het om de overige Eerste Euro Afslagen, die ongeveer eens per maand verschijnen, 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht te ontvangen.

Met de Eerste Euro Afslagen komen de belangrijke herdenkingsmunten van de verschillende Eurolanden binnen handbereik. Er is dan ook veel vraag naar de herdenkingsuitgiften – en niet alleen vanuit Nederland. Echter zijn er slechts 10.000 complete collecties wereldwijd. Indien u nu reageert, heeft u de mogelijkheid om één van deze complete collecties te bemachtigen. En natuurlijk verzamelt u precies zolang als u dat wilt; geen levering langer.

Elke Eerste Euro Afslag wordt geleverd in de bijbehorende muntcapsule. Daarin wordt de herdenkingsuitgifte luchtdicht bewaard en bovendien beschermd. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd. U ontvangt ook de officiële Certificaten van Echtheid. Tot slot ontvangt u bij een vervolglevering geheel gratis een hoogwaardige houten verzamelcassette t.w.v. € 49,95.

Klik daarom hier en ga nog vandaag naar de website om in aanmerking te komen voor deze exclusieve Eerste Euro Afslag van San Marino.

Ik wens u veel verzamelplezier met de 24 karaat vergulde herdenkingsuitgiften met puur zilveren applicatie.


Deze aanbieding is verlopen. Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze aanbiedingen.


Meld u aan voor de nieuwsbrief

Dit is de e-mail nieuwsbrief van 11-11-2018. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alle aanbiedingen en al het nieuws uit de muntenwereld? Laat dan uw e-mailadres achter en meld uzelf - net zoals duizenden anderen - geheel vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!


Vindt u dit bericht interessant? Deel het dan via bijvoorbeeld Facebook, e-mail of WhatsApp!