Blijf op de hoogte

Bekijk onze nieuwsberichten én nieuwsbrieven

Ceremoniële Eerste Slag Wageningen Universiteit Vijfje verricht

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Ik heb goed nieuws voor u. De Ceremoniële Eerste Slag van het nieuwe Wageningen Universiteit Vijfje heeft zojuist plaatsgevonden. Niemand minder dan oud-minister van Financiën en Wageningen alumnus Jeroen Dijsselbloem heeft deze Eerste Slag verricht. Dat betekent dat wij binnenkort kunnen beginnen met het bezorgen van de gewilde herdenkingsmunt.

Indien u het Wageningen Universiteit Vijfje reeds heeft gereserveerd, kunt u uw herdenkingsmunt binnen enkele weken verwachten. Bent u echter nog niet in de gelegenheid geweest om een bestelling te plaatsen? En heeft u wel interesse in de officiële Nederlandse munt? Klik dan hier om direct naar de pagina te gaan waar u de nieuwste 5 en 10 Euro munten kunt bestellen.

Door de strikt gelimiteerde oplage van deze Nederlandse herdenkingsmunt is de beschikbaarheid zeer beperkt. De speciale Wageningen Universiteit Prestige Set is op 9 stuks na zelfs al compleet uitverkocht. Ik merk dat er erg veel vraag is naar deze schaarse set met meerdere gekleurde munten van Sterling zilver. Daardoor zal de kleurset vandaag of morgen waarschijnlijk helemaal zijn uitverkocht.

Bent u benieuwd naar alle Wageningen Universiteit 5 en 10 Euro munten die nu nog verkrijgbaar zijn? Bekijk dan het officiële overzicht van Zilveren-vijfje.nl. Ten tijde van de Eerste Slag was er van elke munt nog een klein aantal beschikbaar. Het zou echter kunnen dat één van de munten in de tussentijd is uitverkocht. Ik wil u daarom adviseren om niet te lang te wachten met uw reservering.

De Wageningen Universiteit munt is de vierde en tevens laatste Nederlandse herdenkingsmunt van het jaar. Het wettige betaalmiddel is geslagen ter ere van het 100-jarig bestaan van de universiteit. De universiteit is namelijk meer dan 10 keer op rij verkozen tot ’Beste universiteit van Nederland‘ en ook internationaal staat de kennisinstelling hoog aangeschreven. Een officiële herdenkingsmunt ter ere van de oer-Hollandse instelling is dan ook terecht.

Ik wens u veel verzamelplezier met de nieuwe Wageningen Universiteit munten.


Deze aanbieding is verlopen. Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze aanbiedingen.


Meld u aan voor de nieuwsbrief

Dit is de e-mail nieuwsbrief van 02-11-2018. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alle aanbiedingen en al het nieuws uit de muntenwereld? Laat dan uw e-mailadres achter en meld uzelf - net zoals duizenden anderen - geheel vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!


Vindt u dit bericht interessant? Deel het dan via bijvoorbeeld Facebook, e-mail of WhatsApp!