Blijf op de hoogte

Bekijk onze nieuwsberichten én nieuwsbrieven

Bekendmaking ontwerp Wageningen Universiteit Vijfje

Het ontwerp van de laatste Nederlandse herdenkingsmunt van 2018 is vanochtend onthuld. De officiële 5 Euro munt staat in het teken van het 100-jarig bestaan van een van de beste universiteiten van ons land: Wageningen Universiteit. Ik vind het misschien wel de mooiste Nederlandse munt van dit jaar. Wat vindt u van het ontwerp?

Ondanks de grote vraag naar Nederlandse herdenkingsmunten, houdt ons Ministerie van Financiën de oplage van de nieuwe munten strikt gelimiteerd. Door de beperkte oplage zijn diverse opties vaak al rond de uitgiftedatum uitverkocht. Klik daarom snel hier om direct naar de website te gaan waar u het Wageningen Universiteit Vijfje kunt reserveren.

Ik ben verheugd dat ik u kan melden dat er voor de tweede keer dit jaar een exclusieve Prestige Set is (met een oplage van slechts 500 sets!). De set bevat drie zilveren Vijfjes met een gekleurd accent. Sets met gekleurde Nederlandse munten zijn vaak heel snel uitverkocht en sommigen zijn enorm in waarde gestegen sinds de dag van uitgifte. Ik kan u daarom aanraden om direct een Wageningen kleurset te bemachtigen.

Zoals u gewend bent, wordt er tevens een schitterende gouden 10 Euro munt in Proof-kwaliteit uitgegeven. De oplage van het waardevolle Wageningen Universiteit Tientje is beperkt tot slechts 1.000 exemplaren. De munt wordt geleverd in een luxe presentatiecassette die tegelijkertijd zorgt voor een optimale bescherming.

Natuurlijk zal er ook een BU-munt in coincard en een munt in Uncirculated kwaliteit worden geslagen. Op onze beveiligde website kunt u al deze Nederlandse munten bekijken en bestellen. Bovendien zijn de nieuwe herdenkingsmunten verkrijgbaar voor de officiële uitgifteprijs. U betaalt dus nooit teveel voor deze munten.

Op vrijdag 2 november vindt de Ceremoniële Eerste Slag plaats. De eerste slag wordt verricht door niemand minder dan Jeroen Dijsselbloem; alumnus en natuurlijk onze oud-minister van Financiën. Het Ministerie van Financiën is de gastheer van het evenement. Naar verwachting kan uw reservering al worden geleverd in de week na de Eerste Slag, wanneer het Ministerie de munten heeft vrijgegeven.

Wageningen Universiteit is in 2017 voor de 13e keer op rij uitgeroepen tot beste Nederlandse universiteit. Daarnaast staat de kennisinstelling in de top zes van de wereldwijde citatie-index op haar vakgebied. De herdenkingsmunt is dan ook een passend eerbetoon aan de relatief jonge maar uitstekende universiteit.

Ik wens u veel verzamelplezier met de nieuwste ‐ en tevens laatste ‐ Nederlandse herdenkingsmunt van 2018.

PS Door de populariteit van Nederlandse herdenkingsmunten verwacht ik dat de vraag naar deze munt groot is. Bestel dus direct op Zilveren-vijfje.nl zodat u verzekerd bent van een munt voor de scherpe uitgifteprijs.


Deze aanbieding is verlopen. Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze aanbiedingen.


Meld u aan voor de nieuwsbrief

Dit is de e-mail nieuwsbrief van 11-10-2018. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alle aanbiedingen en al het nieuws uit de muntenwereld? Laat dan uw e-mailadres achter en meld uzelf - net zoals duizenden anderen - geheel vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!


Vindt u dit bericht interessant? Deel het dan via bijvoorbeeld Facebook, e-mail of WhatsApp!


Ontvang de nieuwsbrief

Laat uw e-mailadres achter en meld uzelf vrijblijvend aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Actuele aanbieding