Blijf op de hoogte

Bekijk onze nieuwsberichten én nieuwsbrieven

'Engelse Bulldog' munt in zilver Proof-kwaliteit binnenkort beschikbaar

Dankzij mijn werk zie ik dagelijks de mooiste munten voorbij komen. Onze muntexperts weten mij regelmatig te verrassen met de technische hoogstandjes van muntmeesters van over de gehele wereld. Bij het uitpakken van de munt die ik u deze week graag aanbied, zag ik voornamelijk een grote glimlach op ieders gezicht verschijnen.

De 1/2 Oz puur zilveren munt met gekleurd detail staat in het teken van de Engelse Bulldog. Als ik de vrolijke puppy’s op straat tegenkom, kijk ik ze net even wat langer na. Toen ik deze munt in handen kreeg kon ik er niets aan doen, maar ik moest glimlachen om de treffende gelijkenis van de schitterende afbeelding. Het ontwerp van de munt is net zo speels als dit typisch Engelse huisdier.

U bent nu in de gelegenheid om deze ‘Engelse Bulldog’ munt met gekleurd detail te reserveren voor de officiële uitgifteprijs. Daardoor kost de puur zilveren munt u slechts € 69,95. Echter is munt zeer beperkt beschikbaar, terwijl de internationale interesse groot is. Laat daarom direct nog uw gegevens achter en verzeker uzelf vandaag nog van een exemplaar.

Natuurlijk is de Bulldogmunt een must voor liefhebbers van honden - en van puppy‘s in het bijzonder. Maar dankzij het hoge zilvergehalte en de hoge kwaliteit waarin de munt is geslagen, is de herdenkingsmunt ook zeker interessant voor andere verzamelaars. Bovendien zorgt het speelse ontwerp en het kleurgebruik ervoor dat de munt een glimlach op menig gezicht zal toveren. Wordt u ook niet spontaan vrolijk als u ernaar kijkt?

Door het kleurgebruik en het gedetailleerde ontwerp vormt de puppy een scherp contrast met de hoog-spiegelende achtergrond. De glanzende achtergrond is kenmerkend voor herdenkingsmunten die zijn geslagen in de allerhoogste muntkwaliteit, Proof. Deze kwaliteit wordt onder andere bereikt door de munten te slaan met gepolijste stempels op een eveneens gepolijst muntplaatje.

U kunt de hoge kwaliteit ook herkennen aan het gebrek aan oneffenheden. Proofmunten worden namelijk voorzichtig één voor één van de muntmachine gehaald en per stuk verpakt. Mede dankzij dit tijdrovende proces is de oplage van deze Engelse Bulldog munt zo strikt gelimiteerd. The Perth Mint heeft namelijk slechts 5.000 exemplaren van de munt geslagen.

Daarom wordt de waardevolle herdenkingsmunt geleverd in de originele verzamelcassette. Met deze hoogwaardige cassette is de munt goed beschermd tegen beschadigende elementen. Zoals vuil, krassen en misschien zelfs wel de speelse beet van een Bulldog puppy. Tegelijkertijd zorgt de verzamelcassette ervoor dat u uw puur zilveren munt op representatieve wijze kunt presenteren.

Ik wens u veel plezier met de ‘Engelse Bulldog puppy’ munt in puur zilver.

PS Klik snel hier om de munt te reserveren. Deze zal binnen enkele weken worden geleverd, maar alle reserveringen worden strikt op volgorde van binnenkomst verwerkt. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.


Deze aanbieding is verlopen. Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze aanbiedingen.


Meld u aan voor de nieuwsbrief

Dit is de e-mail nieuwsbrief van 30-09-2018. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alle aanbiedingen en al het nieuws uit de muntenwereld? Laat dan uw e-mailadres achter en meld uzelf - net zoals duizenden anderen - geheel vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!


Vindt u dit bericht interessant? Deel het dan via bijvoorbeeld Facebook, e-mail of WhatsApp!


Ontvang de nieuwsbrief

Laat uw e-mailadres achter en meld uzelf vrijblijvend aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Actuele aanbieding