Blijf op de hoogte

Bekijk onze nieuwsberichten én nieuwsbrieven

Langverwachte Vaticaanse BU Set 2019 nu beperkt verkrijgbaar

(Leestijd: 2 - 4 minuten)
Langverwachte Vaticaanse BU Set 2019 nu beperkt verkrijgbaar - Amsterdams MuntKantoor

U heeft vast wel eens gehoord dat de waarde van munten met de jaren enorm kan toenemen. Deze waardestijging is afhankelijk van vele factoren. De verkrijgbaarheid speelt echter vaak een rol. Des te zeldzamer een munt is, des te meer sommige verzamelaars bereid zijn ervoor te betalen.

Dat is één van de redenen dat Euromunten uit het Vaticaan zo gewild zijn. Deze wettige betaalmiddelen worden alleen in kleine aantallen geslagen. De Europese Centrale Bank hanteert een strikt beleid op het aantal Euromunten dat landen mogen uitgeven. Daardoor is de oplage voor kleine landen met weinig inwoners zeer beperkt.

Lees meer...

Ontdek de officiële Zuid-Afrikaanse Olifantmunt in .999 zilver

(Leestijd: 2 - 3 minuten)
Ontdek de officiële Zuid-Afrikaanse Olifantmunt in .999 zilver - Amsterdams MuntKantoor

Jaarlijks gaan talloze mensen op safari in Afrika in de hoop de ‘Big Five’ te spotten. Ook ik wilde deze imposante dieren altijd al in het wild zien. Toen ik jaren geleden voor het eerst op bezoek was bij de Zuid-Afrikaanse Munt, was ik gelukkig in de gelegenheid om een dag naar het Kruger Park te gaan.

Dat werkbezoek heeft dus blijvende herinneringen opgeleverd, maar ook een blijvende partnerschap. Daardoor kan ik u vandaag een hele bijzondere Herdenkingsmunt van de Zuid-Afrikaanse Munt aanbieden. Deze officiële Zuid-Afrikaanse Olifantmunt in 1 Ounce zilver kan voor u zijn voor slechts € 49,95.

Lees meer...

Heeft u uw officiële Luchtvaart Vijfje al besteld?

(Leestijd: 2 - 4 minuten)
Heeft u uw officiële Luchtvaart Vijfje al besteld? | Amsterdams MuntKantoor

Ongeveer anderhalve week geleden stuurde ik u een bericht over de nieuwste Nederlandse herdenkingsmunt: het officiële Luchtvaart Vijfje. Bent u nog niet in de gelegenheid geweest om dit wettige betaalmiddel te reserveren? Dan raad ik u aan dat vandaag nog te doen. Op moment van schrijven zijn alle versies van de munt nog verkrijgbaar, maar dat is waarschijnlijk niet lang meer het geval.

Er is vooral veel vraag naar de strikt gelimiteerde Luchtvaart Prestige Set. Van deze luxe muntset zijn slechts 200 stuks uitgegeven. Daarom is de schaarse set zelfs al compleet uitverkocht bij de meeste handelaren. Wij hebben ook nog maar vier exemplaren beschikbaar. Klik dus snel hier om een officiële Luchtvaart Prestige Set te bestellen.

Lees meer...

Onthulling ontwerp officiële Luchtvaart Vijfje

(Leestijd: 2 - 3 minuten)
Onthulling ontwerp officiële Luchtvaart Vijfje! - Amsterdams MuntKantoor

Zoals u van ons gewend bent, houden wij u als eerste op de hoogte van de nieuwste munten. Daardoor kan ik vandaag het ontwerp van de nieuwste Nederlandse herdenkingsmunt aan u bekendmaken. Bent u benieuwd hoe dit officiële Luchtvaart Vijfje eruitziet? Klik dan hier om naar Zilveren-vijfje.nl te gaan en de munt te bekijken.

Op de website kunt u de nieuwe herdenkingsmunt ook bestellen voor de officiële uitgifteprijs. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor het Nederlandse wettige betaalmiddel. Bovendien heeft u vandaag nog keuze uit alle varianten waarin de schitterende munt te verkrijgen is. Vanwege de strikt gelimiteerde oplage en de grote interesse, kan ik u niet garanderen dat elke munt lang beschikbaar is.

Lees meer...

Zilveren Nieuw-Zeelandse munt 'WO1 - Mounted Rifle Brigade' verkrijgbaar voor € 99,95

(Leestijd: 2 - 3 minuten)
Zilveren Nieuw-Zeelandse munt 'WO1 - Mounted Rifle Brigade' verkrijgbaar voor € 99,95 - Amsterdams MuntKantoor

U bent nu in de gelegenheid om een zeldzame Nieuw-Zeelandse herdenkingsmunt te bemachtigen. Deze officiële zilveren dollarmunt heeft een speciaal ouderwets kleuraccent. Daardoor - en vanwege het grote formaat van 40 mm - springt het prachtexemplaar direct in het oog. De schaarse munt uit Nieuw-Zeeland is dan ook een waardevolle toevoeging aan elke verzameling.

Echter, de oplage van de zilveren Dollar is extreem strikt gelimiteerd. Er zijn slechts 1.000 exemplaren uitgegeven voor alle verzamelaars wereldwijd. De munt is dan ook zeer lastig te verkrijgen buiten Nieuw-Zeeland. Dankzij onze uitstekende relatie met de officiële producent, kan ik u nu toch nog een aantrekkelijk aanbod doen.

Lees meer...

Herinnering: Nationale BU Set 2019 direct beschikbaar

(Leestijd: 3 - 5 minuten)
Herinnering: Nationale BU Set 2019 direct beschikbaar - Amstrerdams MuntKantoor

Vorige week stuurde ik u een bericht over de bekendmaking van de langverwachte officiële Nationale BU Set 2019. Door de vele bestellingen was het deze week een drukte van jewelste op onze logistieke afdeling. Maar ik kan u melden dat alle Nationale BU Sets zijn verzonden. Indien u zich ook heeft ingetekend op de populaire muntset, wordt deze binnenkort bij u afgeleverd.

Heeft u nog geen set kunnen bestellen? Klik dan hier en teken uzelf in op de officiële website: BU-Set.nl. U bent nu nog in de gelegenheid om de gewilde Nationale BU Set te bemachtigen. Ik raad u wel aan om er snel bij te zijn. Door de extra strikt gelimiteerde oplage van deze set, is de vraag extra groot. De voorraad is dus al zeer beperkt.

Lees meer...

Bespaar eenmalig 50% op een Wereldwonder in 14-karaat goud

(Leestijd: 2 - 3 minuten)
Bespaar eenmalig 50% op een Wereldwonder in 14-karaat goud - Amsterdams MuntKantoor

Ik was jaren geleden voor het eerst in China. Hoewel ik er op bezoek was bij een collega-muntenhandelaar, had ik daarna nog een beetje vrije tijd. Daardoor kon ik de bekendste bezienswaardigheid van China bezoeken: de Chinese Muur. De Chinese Muur is het grootste bouwwerk ter wereld en één van de Zeven Nieuwe Wereldwonderen.

De Zeven Nieuwe Wereldwonderen spreken zo tot de verbeelding, dat er een officiële 7-delige muntenserie is uitgegeven waarop de beroemde bouwwerken zijn te bewonderen. U kunt tijdelijk zeer voordelig kennismaken met deze internationaal gewilde serie. U ontvangt de Chinese Muur Herdenkingsmunt in 14-karaat goud namelijk voor slechts € 39,95 (later € 79,95).

Lees meer...

Officiële Nationale BU Set 2019 vanaf vandaag verkrijgbaar

(Leestijd: 2 - 4 minuten)
Officiële Nationale BU Set 2019 vanaf vandaag verkrijgbaar - Amsterdams MuntKantoor

Het Nederlandse muntjaar is vandaag echt van start gegaan. U kunt zich nu namelijk weer intekenen op de meest verzamelde muntset van Nederland: De Nationale BU Set 2019. Reserveringen voor deze set zijn vanochtend geopend en het loopt gelijk al storm op de officiële website. Klik daarom hier om direct naar deze site te gaan en de populaire Nederlandse set te bemachtigen.

De officiële Nationale BU Sets zijn zelfs zo gewild, dat ze vrijwel altijd snel zijn uitverkocht. Ik verwacht dat dit zeker zal gelden voor de muntset van 2019. Deze heeft namelijk een uitzonderlijk lage oplage. Voor het eerst worden er slechts 12.500 sets uitgegeven. Reserveer dus snel uw muntset in BU-kwaliteit voordat ook deze is uitverkocht.

Lees meer...

Laatste kans op de Franse 10 Euro zilver Proof munt 'De Zaaister'?

(Leestijd: 2 - 3 minuten)
Laatste kans op de Franse 10 Euro zilver Proof munt 'De Zaaister'? - Amsterdams MuntKantoor

In 1897 sloeg het Franse munthuis Monnaie de Paris de eerste munten met een nieuw ontwerp genaamd ‘La Semeuse’ (dat Zaaister betekent). Deze Zaaister groeide uit tot een geliefd nationaal symbool voor vrijheid, gelijkheid en broederschap. Vandaag de dag vinden veel verzamelaars het zelfs het mooiste Franse muntontwerp allertijden.

Ter viering van de 1150ste verjaardag van Monnaie de Paris, heeft het munthuis een officiële 10 Euro munt geslagen waarop de iconische Zaaister is afgebeeld. U heeft nu de unieke kans om één van de allerlaatste exemplaren van deze herdenkingsmunt te bemachtigen. Er zijn nog maar 21 munten beschikbaar. Klik daarom snel hier om uw zilveren Zaaister-munt te reserveren voor slechts € 79,95.

Lees meer...

Canadese Valentijnsmunt 'Celebration of Love' in zilver Proof-kwaliteit

(Leestijd: 2 - 3 minuten)
Canadese Valentijnsmunt 'Celebration of Love' in zilver Proof-kwaliteit

Wilt u uw geliefde op Valentijnsdag verrassen met een speciaal cadeau? Dan is deze schitterende munt met een echt Swarovski kristal iets voor u. De puur zilveren munt is onlangs geslagen door de Koninklijke Canadese Munt en heeft als thema ‘Celebration of Love’.

De ‘viering van de liefde’ wordt op een prachtige wijze uitgebeeld. Zo zijn rozen al decennia een universeel symbool voor de liefde. Deze ziet u dan ook groots terug op de officiële 3 Dollar munt. Doordat het gedetailleerde ontwerp met de rozen in kleur is afgebeeld, is het prachtige boeket een echte blikvanger.

Lees meer...