Actuele aanbiedingen

Ontdek onze aanbiedingen

Start vandaag nog met de officiële World Money Collectie voor slechts € 9,95

(Leestijd: 2 - 4 minuten)

Wanneer ik in een land kom waar ik nog nooit ben geweest, ben ik altijd benieuwd hoe de munteenheid eruitziet. Landen waarvan je het misschien niet verwacht gebruiken soms zeer mooie munten. Ook kunnen buurlanden de meeste uiteenlopende munten hebben. Echter zitten er juist interessante, onopvallende en toevallige overeenkomsten tussen de valuta van verafgelegen continenten.

Tegen deze achtergrond is de internationaal gewilde World Money Collectie ontstaan. Door deze collectie kunt u eenvoudig complete sets met originele munten van landen over de hele wereld verzamelen. Ter kennismaking bied ik u graag de officiële Filipijnse Peso set aan voor slechts € 9,95 (later € 19,90). Klik hier om uw kennismakingsaanbod te bekijken.

Het verzamelen van verschillende munteenheden is iets wat altijd al populair is geweest onder een grote groep verzamelaars. In Nederland, maar zeker ook in andere landen. Helaas zijn de interessantste munten erg lastig te verkrijgen zonder daadwerkelijk naar een land toe te gaan. Maar ook dan krijg je niet zomaar een complete set en valt de kwaliteit van de circulatiemunten tegen.

Niet voor niets is de officiële World Money Collectie één van de populairste collecties. Met deze collectie kunt u voordelig complete muntsets verzamelen van bijvoorbeeld China, Indonesië en de Bahama’s. De munten in deze sets zijn speciaal geslagen voor verzamelaars en nooit in circulatie geweest. Ook zit elke set verpakt in een luxe blister met alle numismatische specificaties en extra informatie.

Maak voordelig kennis met de World Money set:
Munteenheid: Filipijnse Peso
Kwaliteit: Uncirculated
Beperkt tot: Slechts 50.000 complete collecties wereldwijd
Inclusief: Luxe blisterverpakking en officieel Eigendomscertificaat
Prijs: Ter kennismaking slechts € 9,95 (later € 19,90)

Bespaar direct 50%

De grote internationale interesse komt mede doordat de collectie een heel breed publiek aanspreekt. Voor de wereldreiziger kan het een mooi aandenken zijn aan een gemaakte reis. Echter is de collectie ook zeer mooi voor de minder bedreven wereldreiziger. Deze kan gemakkelijk en op betaalbare wijze allerlei verschillende munteenheden ontdekken.

Helaas zijn de sets met buitenlandse munten in Uncirculated-kwaliteit vaak zeer schaars. Daardoor zijn er slechts 50.000 complete World Money Collecties wereldwijd. Indien u zich intekent op de collectie, ontvangt u het officiële Certificaat van Eigendom. Dit certificaat garandeert u dat u één van deze collecties compleet kunt verzamelen.

Daarnaast ontvangt u geheel gratis een speciaal ontwikkeld verzamelsysteem. Met dit systeem kunt u uw World Money sets handig, representatief en veilig opbergen. Op deze website vindt u meer informatie over het hoogwaardige verzamelsysteem.

Start dus vandaag nog uw wereldreis door de Filipijnse Peso set met 50% introductiekorting te bemachtigen. Indien u deze behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de World Money Collectie geplaatst. Dat houdt in dat u periodiek, bij beschikbaarheid en alleen zolang als u dat wilt een muntset van een nieuw land wordt geboden.

Elke set is verpakt in een luxe blister. Hoeveel munten een set bevat, dat verschilt per land. Soms bevat een muntset maar liefst acht munten! De Filipijnse set? Die bestaat uit zeven bijzondere exemplaren. Reserveer daarom snel uw kennismakingszending en begin direct met het verzamelen van de meest interessante munten wereldwijd.

Ik wens u veel verzamelplezier met de schaarse Filipijnse muntset in de verzamelkwaliteit ‘Uncirculated’.


Meld u aan voor de nieuwsbrief

Dit is de e-mail nieuwsbrief van 03-03-2019. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alle aanbiedingen en al het nieuws uit de muntenwereld? Laat dan uw e-mailadres achter en meld uzelf - net zoals duizenden anderen - geheel vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!


Vindt u dit bericht interessant? Deel het dan via bijvoorbeeld Facebook, e-mail of WhatsApp!