Actuele aanbiedingen

Ontdek onze aanbiedingen

Bewonder de Sprookjes van Andersen op 1 KG zilver

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Eén van onze experts kwam onlangs een hele bijzondere munt tegen bij een buitenlandse munthandelaar. Deze herdenkingsmunt zal bij veel mensen herinneringen oproepen. De officiële 100 Dollar munt is namelijk gewijd aan de beroemde sprookjesschrijver Hans Christian Andersen.

Het is een zeer exclusieve munt uit 2018. Er zijn namelijk slechts 300 exemplaren voor álle muntverzamelaars en sprookjesfans wereldwijd. Gelukkig had de handelaar een paar exemplaren die wij konden overnemen. Klik daarom hier om naar de website te gaan waar u uw H.C. Andersen herdenkingsmunt kunt afroepen.

‘De prinses op de erwt’, ‘Het lelijke eendje’ en ‘De kleine zeemeermin’ zijn stuk voor stuk sprookjes van de Deense schrijver. Zijn verhalen zijn tot leven gekomen in vele films, musicals en andere producties. En nu kunt u de bekendste werken bewonderen op de officiële ‘Sprookjes van Andersen’ herdenkingsmunt.

De prachtige munt heeft een diameter van 100 millimeter en is vervaardigd van .999 zilver. Dankzij dit formaat en het hoge zilvergehalte weegt één exemplaar maar liefst 1.001 gram. De bijzondere gekleurde Kilomunt is geslagen in de hoge kwaliteit Proof-like en voorzien van een speciale afwerking en hoog-reliëf.

De zilveren ‘Sprookjes van Andersen’ munt is zorgvuldig naar Nederland gehaald en voorzien van de originele accessoires. U ontvangt de prachtige presentatiecassette waarin de munt veilig bewaard en goed bewonderd kan worden. Het bijbehorende Certificaat van Echtheid wordt ook meegeleverd.

Er zijn slechts 11 exemplaren van de puur zilveren Kilomunt beschikbaar. Reserveer daarom snel uw munt voor de officiële uitgifteprijs van € 1.599,-. Dan kunt u gauw genieten van deze bijzondere uitbreiding van uw verzameling.

Ik wens u veel verzamelplezier met de herdenkingsmunt gewijd aan één van de beroemdste sprookjesschrijvers.


Meld u aan voor de nieuwsbrief

Dit is de e-mail nieuwsbrief van 17-02-2019. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alle aanbiedingen en al het nieuws uit de muntenwereld? Laat dan uw e-mailadres achter en meld uzelf - net zoals duizenden anderen - geheel vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!


Vindt u dit bericht interessant? Deel het dan via bijvoorbeeld Facebook, e-mail of WhatsApp!