Actuele aanbiedingen

Bekijk alle actuele aanbiedingen!

Officiële Onze-Lieve-Vrouw van Czestochowa BU-munt voor € 19,95

Op 8 september 1717 bekroonde Paus Clemens XI de icoon van Onze-Lieve-Vrouw van Częstochowa met twee pauselijke kronen. Eén voor Maria en één voor Jezus. Inmiddels brengen miljoenen pelgrims per jaar een bezoek aan het bedevaartsoord in Polen om te bidden bij het heilige schilderij. Onze-Lieve-Vrouw van Częstochowa, ook bekend onder de namen Goddelijke Moeder, Zwarte Madonna en Koningin van Polen, is uitgegroeid tot een nationaal symbool.

Omdat de bekroning in 2017 precies driehonderd jaar geleden plaatsvond, is er een bijzondere herdenkingsmunt geslagen. U bent nu in de gelegenheid om deze gekleurde munt te bemachtigen voor de uiterst scherpe uitgifteprijs. Daardoor kost de schaarse BU-munt u slechts € 19,95.

De fraaie herdenkingsmunt valt gelijk op dankzij het verfijnde ontwerp en het fantastische kleurgebruik. De goudgele stralenkransen die in elkaar overlopen springen in het oog, terwijl de achtergrond een subtiele groentint heeft. Daarbij is de gelijkenis met het schilderij sprekend. Vanzelfsprekend is zowel de Heilige Maagd Maria als Jezus donker van kleur.

De officiële Onze-Lieve-Vrouw van Częstochowa BU-munt behoort tot de betrekkelijk nieuwe serie waarop verschillende verschijningen van Maria zijn afgebeeld. De vraag naar de vorige twee munten in de serie was enorm. Zo enorm dat wij helaas niet aan de vraag naar de munt voor Onze-Lieve-Vrouw van Fátima konden voldoen. Indien u geïnteresseerd bent, raad ik dus u aan om de munt die u vandaag wordt aangeboden direct te reserveren.

Van de schaarse herdenkingsmunt in de hoge kwaliteit Brilliant Uncirculated kwaliteit zijn maar 3.000 exemplaren geslagen. Deze waren vlak na uitgifte vrijwel allemaal uitverkocht. Dankzij onze uitstekende internationale relaties hebben wij echter een kleine partij munten kunnen verkrijgen. Klik daarom snel hier om naar de website te gaan waar u een exemplaar kunt bemachtigen.


Meld u aan voor de nieuwsbrief

Dit is de e-mail nieuwsbrief van 28-10-2018. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alle aanbiedingen en al het nieuws uit de muntenwereld? Laat dan uw e-mailadres achter en meld uzelf - net zoals duizenden anderen - geheel vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!


Deze aanbieding is verlopen. Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze aanbiedingen.


Vindt u dit bericht interessant? Deel het dan via bijvoorbeeld Facebook, e-mail of WhatsApp!