Actuele aanbiedingen

Bekijk alle actuele aanbiedingen!

Zilveren Forum van Pompeï munt met hologram nu verkrijgbaar

De Romeinen staan bekend om hun indrukwekkende bouwwerken. Denk aan het Colosseum, het Amfitheater van Arles en de Basilica van Constantijn. Stuk voor stuk ‘technische hoogstandjes’. Zo ook het Forum van Pompeï in Zuid-Italië. Helaas werd dit beroemde bouwwerk in de eerste eeuw na Christus bedekt met een vier meter dikke laag vulkanische as na een fatale uitbarsting van de vulkaan Vesuvius, die duizenden mensen het leven kostte.

Met behulp van baanbrekende holografische munttechnieken kunt u het Forum van Pompeï bezichtigen zoals de Romeinen het al die eeuwen geleden hadden gebouwd. Op de nieuwste munt uit de HOLO-Vision collectie is namelijk zowel de hedendaagse ruïne als het originele bouwwerk te zien. Daardoor is de puur zilveren herdenkingsmunt net zo’n technisch hoogstandje als het Forum van Pompeï zelf.

Op de voorgrond van de Forum van Pompeï munt ziet u de ruïne die jaarlijks door 2.5 miljoen mensen wordt bezocht. Als u de munt draait, treedt opeens het innovatieve hologram in werking en verschijnt de rest van het indrukwekkende Forum. Doordat de munt is geslagen in de hoogste kwaliteit ‘Proof’ steekt het hologram schitterend af tegen de voorgrond.

Door het hoge zilvergehalte van 99,9%, de hoge muntkwaliteit en natuurlijk het hologram is de vraag enorm. Echter is de oplage van de Forum van Pompeï munt strikt gelimiteerd. Wereldwijd zijn er slechts 1.000 exemplaren beschikbaar. Als u interesse heeft in de munt, raad ik u daarom aan om direct een exemplaar te reserveren. Dat kan nu nog voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 99,95.

De vorige munten in de HOLO-Vision Collectie waren al snel na uitgiftedatum zeer beperkt beschikbaar of zelfs uitverkocht. Vanwege de aanhoudende vraag van onze klanten, hebben wij de afgelopen tijd ons best gedaan om deze schaarse munten weer te verkrijgen op de internationale markt. Ik ben verheugd te kunnen melden dat dit is gelukt! Daardoor bent u nu weer in de unieke gelegenheid om één van de vorige holografische munten te bemachtigen voor slechts € 99,95 per stuk.

Op de speciale HOLO-Vision website vindt u een overzicht waar u de schaarse munten kunt reserveren. Zoals altijd worden de reserveringen natuurlijk strikt op volgorde van binnenkomst verwerkt en is op ook écht op.

De Forum van Pompeï munt wordt geleverd in de bijbehorende verzamelverpakking. Deze zorgt niet alleen voor de bescherming van uw waardevolle munt, maar ook voor een uitstekende presentatie. Op deze fraai vormgegeven verpakking vindt u tevens de numismatische gegevens van de herdenkingsmunt. En bestelt u één van de andere holografische munten? Dan ontvangt u deze uiteraard ook inclusief de bijbehorende cassette of accessoire.

Heeft u trouwens het nieuws gehoord? Lange tijd dacht men dat de beroemde vulkaanuitbarsting van Vesuvius in het jaar 79, die de Romeinse stad Pompeï verwoestte, op 24 augustus plaatshad. Er is echter een belangrijke ontdekking gedaan. Op één van de muren van een nieuw blootgelegd huis is namelijk een houtskoolkrabbel gevonden waarop de datum ‘17 oktober’ staat. De vulkaanramp vond dus misschien wel twee maanden later plaats dan altijd werd gedacht.

Ik wens u veel verzamelplezier met de nieuwe herdenkingsmunt ‘Forum van Pompeï’ met een schitterend hologram.


Deze aanbieding is verlopen. Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze aanbiedingen.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Dit is de e-mail nieuwsbrief van 22-10-2018. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alle aanbiedingen en al het nieuws uit de muntenwereld? Laat dan uw e-mailadres achter en meld uzelf - net zoals duizenden anderen - geheel vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!


Vindt u dit bericht interessant? Deel het dan via bijvoorbeeld Facebook, e-mail of WhatsApp!