Actuele aanbiedingen

Bekijk alle actuele aanbiedingen!

Voordelige kennismaking met de Kleinste Gouden Munten

Heeft u al kennisgemaakt met de Kleinste Gouden Munten? Deze meesterwerken zijn zonder uitzondering geslagen in 24 karaat goud. Bovendien zijn de munten vaak voorzien van verfijnde ontwerpen vol verbijsterende details. Veel verzamelaars die ik spreek vinden het daardoor het één van de mooiste collecties ter wereld.

Daarom bied ik u graag de kans om zeer voordelig uw allereerste Kleinste Gouden Munt te bemachtigen. Met uw tijdelijke kennismakingsaanbod ontvangt u de schaarse herdenkingsmunt ‘Apollo 8’ voor slechts € 49,95 in plaats van € 79,95. Klik daarom snel hier om direct naar de beveiligde website te gaan waar u deze gouden munt kunt reserveren.

Wanneer ik een nieuwe Kleinste Gouden Munt bekijk, bekruipt mij vaak een gevoel van verbazing. Verbazing over de finesse waarmee graveurs de ontwerpen op de muntstempels weten aan te brengen. Daarbij zijn de gedetailleerde ontwerpen des te indrukwekkender door het formaat van de gouden munten.

Dat geldt ook zeker voor de schitterende herdenkingsmunt Apollo 8. De munt is dit jaar geslagen omdat het precies 50 jaar geleden is dat de Apollo 8, als eerste bemande ruimtemissie, in een baan om de maan is gebracht. De ruimtecapsule waarin de astronauten zaten neemt natuurlijk een belangrijke plek in op de munt, maar daarachter ziet u ook de maan en de aarde.

Dit uitzonderlijke oog voor detail is kenmerkend voor alle munten in de Kleinste Gouden Munten collectie. Maar de populariteit van de munten is ook te danken aan de scherpe prijzen. Voor slechts € 79,95 ontvangt u een zeer bijzondere gouden munt in de allerhoogste muntkwaliteit. Bovendien kunt u met uw kennismakingsaanbieding maar liefst € 30,- besparen op de Apollo 8 munt. Dit is dus een ideaal moment om de collectie zelf te ontdekken.

De oplage van de Kleinste Gouden Apollo 8 Munt is strikt gelimiteerd tot slechts 1.000 exemplaren wereldwijd. Daarvan is maar een beperkt aantal beschikbaar gesteld voor deze aanbieding. Ga daarom vandaag nog naar de website waar u een gereserveerd exemplaar kunt afroepen. Uw promotiecode wordt automatisch toegepast als u hier klikt. U profiteert dan direct van uw eenmalige kennismakingskorting.

Als u de munt betaalt en behoudt, verwerft u bovendien het recht om op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst te worden. Dat betekent dat u periodiek, zolang u dat wilt, een andere Kleinste Gouden Munt wordt aangeboden. Deze ontvangt u natuurlijk 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U kunt zich op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen: een telefoontje, e-mail of brief volstaat.

Bij uw Apollo 8 munt ontvangt u een persoonlijk en op naam gesteld Eigendomscertificaat voor de Kleinste Gouden Munten collectie. Alle munten zijn ook voorzien van het officiële Certificaat van Echtheid. Bij een vervolglevering ontvangt u natuurlijk een representatieve verzamelcassette waarin u uw waardevolle verzameling kunt bewaren. Tevens ontvangt u bij een vervolglevering geheel gratis een hoogwaardige muntloep zodat u optimaal kunt genieten van de Kleinste Gouden Munten. Dit ontvangt u allemaal geheel gratis bij uw collectie.


Deze aanbieding is verlopen. Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze aanbiedingen.


Meld u aan voor de nieuwsbrief

Dit is de e-mail nieuwsbrief van 07-10-2018. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alle aanbiedingen en al het nieuws uit de muntenwereld? Laat dan uw e-mailadres achter en meld uzelf - net zoals duizenden anderen - geheel vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!


Vindt u dit bericht interessant? Deel het dan via bijvoorbeeld Facebook, e-mail of WhatsApp!

Ontvang de nieuwsbrief

Laat uw e-mailadres achter en meld uzelf vrijblijvend aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Actuele aanbieding