Actuele aanbiedingen

Bekijk alle actuele aanbiedingen!

Exclusief verkrijgbaar: Canadese Convex Kilomunt in 99,99% puur zilver

Omdat u ons volgt, heeft u regelmatig de mogelijkheid om unieke munten te bemachtigen. Zoals vandaag. Ik kreeg vorige week namelijk een zeer bijzondere zilveren munt uit Canada binnen. Ik heb er gelijk foto’s van laten maken zodat ik dit meesterwerk met u kon delen.

De speciale Canadese Convex munt is geslagen in 2018, weegt één kilo en is vervaardigd van 99,99% puur zilver. Maar wat de munt helemaal uniek maakt is de vorm. Het kenmerkende aan een ‘Convex’ munt is namelijk dat deze bolvormig is. Aangezien dit de grootste Convex munt van de Royal Canadian Mint ooit is, is er veel vraag naar de munt.

Dankzij onze nauwe samenwerking met de officiële muntproducent van Canada is de herdenkingsmunt exclusief bij ons verkrijgbaar in Nederland. Klik daarom hier om direct naar de webpagina te gaan waar u deze waardevolle zilveren munt uit Canada kunt reserveren voor de uitgifteprijs van € 2.295,-.

Het zal u niet verbazen dat de oplage van deze speciale Canadese kilo-munt strikt gelimiteerd is. Er zijn namelijk slechts 500 exemplaren geslagen voor alle muntenverzamelaars wereldwijd. Daarvan heb ik 14 exemplaren kunnen verkrijgen. Indien u 1 van deze 14 schaarse munten wilt bemachtigen, raad ik u aan om uzelf vandaag nog te verzekeren van een exemplaar.

Door de onberispelijke muntkwaliteit ‘Proof’ en de gewelfde vorm komt het gedetailleerde ontwerp schitterend tot zijn recht. Het voorste esdoornblad heeft een hoogspiegelend oppervlak en datzelfde geldt voor het daarachterliggende veld. De andere aspecten van de munt zijn op verschillende wijzen afgewerkt. Daardoor krijgt de Canadese Convex Kilomunt een zeer gelaagde en dynamische uitstraling.

Op onze website kunt u inzoomen op het ontwerp. KIikt u simpelweg op de afbeeldingen om deze in het groot te zien. Zo kunt u de vele details en het gewelfde ontwerp goed aanschouwen.

Om de waarde van de herdenkingsmunt te waarborgen, wordt deze geleverd met de bijbehorende accessoires. Zo ontvangt u het officiële Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 500 exemplaren heeft bemachtigd. Tevens wordt de Kilomunt geleverd met de hoogwaardige verzamelcassette. Deze houten cassette beschermt de munt en zorgt tegelijkertijd voor een perfecte presentatie.

Ik wens u veel verzamelplezier met deze 99,99% puur zilveren Convex Kilomunt uit Canada.


Meld u aan voor de nieuwsbrief

Dit is de e-mail nieuwsbrief van 23-09-2018. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alle aanbiedingen en al het nieuws uit de muntenwereld? Laat dan uw e-mailadres achter en meld uzelf - net zoals duizenden anderen - geheel vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!


Deze aanbieding is verlopen. Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze aanbiedingen.

< hr />

Vindt u dit bericht interessant? Deel het dan via bijvoorbeeld Facebook, e-mail of WhatsApp!

Ontvang de nieuwsbrief

Laat uw e-mailadres achter en meld uzelf vrijblijvend aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Actuele aanbieding