Actuele aanbiedingen

Ontdek onze aanbiedingen

Officiële Nationale Proof Set 2019 nu te bestellen

(Leestijd: 2 - 3 minuten)
Officiële Nationale Proof Set 2019 nu te bestellen - Amsterdams MuntKantoor

Ik heb goed nieuws voor u. Vanaf vandaag kan de officiële Nationale Proof Set 2019 worden besteld. Veel verzamelaars wachten al maanden op deze schitterende set met negen Nederlandse munten. De belangstelling lijkt dit jaar extra groot te zijn. Waarschijnlijk omdat de set in 2018 al in korte tijd bijna was uitverkocht.

Helaas is de oplage van deze Nationale Proof Set zelfs nog verder beperkt dan in voorgaande jaren. Voor het eerst sinds de troonswisseling heeft een Nationale Proof Set een oplage van slechts 3.000 exemplaren.

Lees meer...

Bespaar bijna 60% op een eerbetoon aan onze voormalige vorstin

(Leestijd: 2 - 4 minuten)
Bespaar bijna 60% op een eerbetoon aan onze voormalige vorstin - Amsterdams MuntKantoor

Aan het einde van de maand is het zes jaar geleden dat Willem-Alexander werd gekroond tot onze Koning. Sinds deze troonswisseling is de waardering voor de Oranjes alleen maar toegenomen. De interesse in alles wat met ons Koningshuis te maken heeft, is daardoor gigantisch gegroeid.

Zo ook de interesse in de officiële Sterling zilveren Herdenkingsuitgiften ‘Oranje-Nassau door de eeuwen heen’. Daarom bied ik u vandaag graag de mogelijkheid om voordelig kennis te maken met deze begeerde Nederlandse uitgiften. Klik hier om naar het reserveringsformulier te gaan en uw kennismakingsaanbieding te bekijken.

Lees meer...

Koning Willem-Alexander verrichtte Ceremoniële Eerste Slag Luchtvaart Vijfje

(Leestijd: 2 - 3 minuten)
Koning Willem-Alexander verrichtte Ceremoniële Eerste Slag Luchtvaart Vijfje - Amsterdams MuntKantoor

Koning Willem-Alexander heeft gisteren de Ceremoniële Eerste Slag van het Luchtvaart Vijfje verricht. Zijne Majesteit de Koning sloeg de Nederlandse munt in het Eye Filmmuseum in Amsterdam. Onder meer de Staatssecretaris van Financiën was bij deze ceremonie aanwezig.

Bent u nog niet in de gelegenheid geweest om het Luchtvaart Vijfje te bestellen? Dan raad ik u aan om dat direct te doen. De munt is namelijk razend populair onder een brede groep verzamelaars. De officiële Prestige Set is daardoor al compleet uitverkocht. Klik dus snel hier en bestel uw Luchtvaart Vijfje nu deze nog verkrijgbaar is.

Lees meer...

Oostenrijkse 20 Euro Herdenkingsmunt in Sterling zilver

(Leestijd: 2 - 3 minuten)
Oostenrijkse 20 Euro munt 'De Droom om the Vliegen' in Sterling zilver - Amsterdams MuntKantoor

Als kind droomde ik ervan om te vliegen. Het verhaal over Icarus maakte toen veel indruk. Het was Icarus namelijk gelukt om te vliegen. Hij was van tevoren wel gewaarschuwd: "Vlieg niet te hoog, want dan kom je in aanraking met de zon en smelt de was van je vleugels en stort je neer in de diepte." Icarus werd echter overmoedig en vloog almaar hoger. Totdat hij zijn vleugels verloor en in de zee stortte die sindsdien de Ikarische Zee heet.

In zekere zin heb ik die ene kinderdroom verwezenlijkt. Voor mijn werk vlieg ik de hele wereld over. Zo was ik eerder dit jaar bij het muntenhuis van Oostenrijk. Daar kreeg ik een gloednieuwe zilveren Herdenkingsmunt te zien waarop ‘de droom om te vliegen’ heel gedetailleerd is afgebeeld.

Lees meer...

Start vandaag nog met de officiële World Money Collectie voor slechts € 9,95

(Leestijd: 2 - 4 minuten)
Start vandaag nog met de officiële World Money Collectie voor € 9,95 | Amsterdams MuntKantoor

Wanneer ik in een land kom waar ik nog nooit ben geweest, ben ik altijd benieuwd hoe de munteenheid eruitziet. Landen waarvan je het misschien niet verwacht gebruiken soms zeer mooie munten. Ook kunnen buurlanden de meeste uiteenlopende munten hebben. Echter zitten er juist interessante, onopvallende en toevallige overeenkomsten tussen de valuta van verafgelegen continenten.

Tegen deze achtergrond is de internationaal gewilde World Money Collectie ontstaan. Door deze collectie kunt u eenvoudig complete sets met originele munten van landen over de hele wereld verzamelen. Ter kennismaking bied ik u graag de officiële Filipijnse Peso set aan voor slechts € 9,95 (later € 19,90). Klik hier om uw kennismakingsaanbod te bekijken.

Lees meer...

Bewonder de Sprookjes van Andersen op 1 KG zilver

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Bewonder de Sprookjes van Andersen op 1 KG zilver - Amsterdams MuntKantoor

Eén van onze experts kwam onlangs een hele bijzondere munt tegen bij een buitenlandse munthandelaar. Deze herdenkingsmunt zal bij veel mensen herinneringen oproepen. De officiële 100 Dollar munt is namelijk gewijd aan de beroemde sprookjesschrijver Hans Christian Andersen.

Het is een zeer exclusieve munt uit 2018. Er zijn namelijk slechts 300 exemplaren voor álle muntverzamelaars en sprookjesfans wereldwijd. Gelukkig had de handelaar een paar exemplaren die wij konden overnemen. Klik daarom hier om naar de website te gaan waar u uw H.C. Andersen herdenkingsmunt kunt afroepen.

Lees meer...