Actuele aanbiedingen

Bekijk alle actuele aanbiedingen!

Profiteer nu van 1+1 gratis op twee officiële € 2,- munten

Profiteer nu van 1+1 gratis op twee officiële € 2,- munten - Amsterdams MuntKantoor

Vandaag kan ik u een eenmalige kennismakingskorting geven van 50% op het grootste verzamelthema in Europa: de Officiële € 2,- Collectie. U ontvangt daardoor tijdelijk twee heel bijzondere herdenkingsmunten voor de prijs van één munt. Dit aanbod is beperkt geldig, terwijl de verwachte interesse groot is. Klik direct hier om van uw exclusieve korting te profiteren.

Veel officiële € 2,- herdenkingsmunten worden geslagen in een extreem lage oplage. Bovendien heeft de Europese Centrale Bank het aantal € 2,- herdenkingsmunten dat een Euroland jaarlijks mag uitgeven streng gelimiteerd. Vandaar dat u deze schaarse wettige betaalmiddelen zo weinig tegenkomt in uw portemonnee.

Lees meer...

Zilveren munt 'De Pequod uit Moby Dick' nu verkrijgbaar

Zilveren munt 'De Pequod uit Moby Dick' nu verkrijgbaar - Amsterdams MuntKantoor

Moby Dick is één van de bekendste boeken allertijden. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik deze Amerikaanse klassieker jaren geleden las. Het verhaal draait om de wraakzuchtige jacht op een witte walvis. Een groot deel van het boek speelt zich daardoor op de oceaan af, op een walvisvaarder genaamd De Pequod.

De veelbesproken roman is door miljoenen mensen gelezen en ook is het verhaal verfilmd. De Pequod is daardoor misschien wel het beroemdste schip dat nooit écht heeft gevaren. Ik krijg dan ook vaak de vraag of ik de zilveren Pequod-munt uit de Fantasieschepen serie een keer kan aanbieden.

Lees meer...

Zilveren 'Jaar van het Varken' 10 Euro munt tijdelijk verkrijgbaar

Zilveren 'Jaar van het Varken' 10 Euro munt tijdelijk verkrijgbaar - Amsterdams MuntKantoor

Over ongeveer een maand nemen wij alweer afscheid van dit jaar. Maar dat geldt niet overal. Zo begint het Chinese Nieuwjaar pas tussen 21 januari en 20 februari. De precieze datum verschilt jaarlijks en is afhankelijk van de stand van de maan.

In 2019 wordt het Chinees Nieuwjaar gevierd op 5 februari. Dan begint het Chinese Jaar van het Varken. Ter voorbereiding op de grootse feestdag heeft het Franse munthuis, Monnaie de Paris, een speciale 10 Euro herdenkingsmunt uitgegeven. Deze munt is vervaardigd van zilver en geslagen in de allerhoogste kwaliteit: Proof.

Lees meer...

Laatste kans op een Wageningen Universiteit munt?

Laatste kans op een Wageningen Universiteit munt? - Amsterdams MuntKantoor

Zoals u misschien wel weet, is de laatste Nederlandse herdenkingsmunt van dit jaar gewijd aan het 100-jarig bestaan van de Wageningen Universiteit. Er is zó veel vraag naar deze schitterende munt, dat de Wageningen Universiteit Kleurset al is uitverkocht. Dat geldt ook voor de Sterling zilveren 5 Euro munt.

Gelukkig heeft u toch nog een kans om dit speciale wettige betaalmiddel te bemachtigen. Van het zwaar verzilverde Wageningen Universiteit Vijfje zijn namelijk nog enkele exemplaren beschikbaar! Klik daarom snel hier om direct naar de beveiligde pagina te gaan waar u de schaarse munt kunt bestellen.

Lees meer...

Zilveren Forum van Pompeï munt met hologram nu verkrijgbaar

Zilveren Forum van Pompeï munt met hologram nu verkrijgbaar - Amsterdams MuntKantoor

De Romeinen staan bekend om hun indrukwekkende bouwwerken. Denk aan het Colosseum, het Amfitheater van Arles en de Basilica van Constantijn. Stuk voor stuk ‘technische hoogstandjes’. Zo ook het Forum van Pompeï in Zuid-Italië. Helaas werd dit beroemde bouwwerk in de eerste eeuw na Christus bedekt met een vier meter dikke laag vulkanische as na een fatale uitbarsting van de vulkaan Vesuvius, die duizenden mensen het leven kostte.

Met behulp van baanbrekende holografische munttechnieken kunt u het Forum van Pompeï bezichtigen zoals de Romeinen het al die eeuwen geleden hadden gebouwd. Op de nieuwste munt uit de HOLO-Vision collectie is namelijk zowel de hedendaagse ruïne als het originele bouwwerk te zien. Daardoor is de puur zilveren herdenkingsmunt net zo’n technisch hoogstandje als het Forum van Pompeï zelf.

Lees meer...

Ontvang de nieuwsbrief

Laat uw e-mailadres achter en meld uzelf vrijblijvend aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Actuele aanbieding