Reserveer nu uw officiële James Bond munt

Ter ere van de 25ste Bondfilm, No Time To Die, heeft de Britse Koninklijke Munt een officiële James Bond munt geslagen. U bent nu in de gelegenheid om deze speciale Herdenkingsmunt te reserveren. Door de enorme populariteit van het Britse spionage-icoon is de wereldwijde vraag naar de munt enorm. De beschikbaarheid op de Nederlandse markt is dan ook zeer beperkt. Naar verwachting zal de Bond munt daardoor snel zijn uitverkocht. Plaats dus direct uw reservering, want OP=OP!

Loading...
Vul hieronder uw gegevens in


Over de officiële James Bond munt

Onderdeel van een nieuwe 3-delige serie

De Britse Koninklijke Munt geeft drie Herdenkingsmunten uit die in het teken staan van 007. Op elke munt is een iconisch beeld en een legendarische uitspraak uit een James Bond film weergegeven. Bovendien lopen de ontwerpen van de drie munten in elkaar over, wat zichtbaar is wanneer de munten naast elkaar worden gelegd. Een complete serie is dan ook een must voor James Bond fans.

Op de eerste munt uit de serie staat de wereldberoemde James Bond auto, de Aston Martin DB5, centraal. De DB5 verscheen voor het eerst in de James Bond film Goldfinger uit 1964. De iconische onderzee-auto uit de film The Spy Who Loved Me is op de tweede Herdenkingsmunt afgebeeld. Onderaan deze munt ziet u de zin ‘Pay attention 007’; een quote van Q. Op de derde en laatste munt is een smoking afgebeeld. Daaronder ziet u de wereldberoemde Bond-uitspraak ‘Shaken not stirred’. De spion sprak deze woorden voor het eerst zelf in de film Goldfinger. De slechterik Dr. Julius No zei het echter al in 1962, in de film Dr. No.

Indien u op deze webpagina een reservering voor de Bond munt plaats, ontvangt u alleen de eerste munt uit de serie. Wilt u ook de tweede en derde munt bemachtigen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook. Zodra deze beschikbaar zijn, zullen wij u daarvan op de hoogte brengen.

Levering van de James Bond munt

Naar verwachting is de eerste James Bond munt verkrijgbaar in maart. De tweede munt zal dan beschikbaar zijn in mei, gevolgd door de laatste munt in juni. Zodra wij de munten ontvangen van de Koninklijke Britse Munt verzenden wij deze zo spoedig mogelijk naar degenen die bij ons een reservering hebben geplaatst. Alle reserveringen worden strikt op volgorde van binnenkomst behandeld.

Veel vraag naar de James Bond munt

Vanwege de gigantische populariteit van James Bond kunt u zich wel voorstellen dat er enorm veel internationale interesse in de munt is. De oplage van de munt, uitgezonderd de versie in BU-kwaliteit, is echter strikt gelimiteerd. Waarschijnlijk is er daardoor veel meer vraag dan aanbod. Indien u een exemplaar wilt bemachtigen, wordt u daarom geadviseerd om vandaag nog uw interesse kenbaar te maken. Het zou zonde zijn als u te laat bent om uw James Bond te kopen.

Verkrijgbaar in verschillende varianten

Gelukkig is de munt verkrijgbaar in verschillende varianten. Deze verschillen van materiaal, in kwaliteit en in prijs. Zo is er voor elk wat wils. Ook is de kans dan groot dat u in ieder geval één van deze gewilde James Bond munten aan uw verzameling kunt toevoegen. Ondanks het feit dat de oplage van de BU-munt niet vaststaat, zal de beschikbaarheid op de Nederlandse markt wel beperkt zijn. Ook als u alleen deze variant wilt bemachtigen kunt u het beste zo spoedig mogelijk uw reservering plaatsen.